46 filme cu Gerard Butler pe care nu trebuie sa le ratezi

ianuarie 5, 2019

46 filme cu Gerard Butler pe care nu trebuie sa le ratezi gerard butler filme1 300x300 1024x580

Gerard Butler este unul dintre cei mai pe val actori la ora actuala. Si unul dintre cei mai activi, judecand dupa faptul ca a aparut in 2009 in nu mai putin de 3 filme si avand anuntate alte 4 pentru 2010. Chiar glumeam de curand ca Gerry a devenit o adevarata industrie, nu doar un actor. Mai departe de atat, Gerard Butler este sexy. Ba chiar mai mult, a stabilit un nou standard pentru sexy.

Fiind fana convinsa si declarata a actorului si sperand sa vad cat mai multe filme bune cu el pe viitor si stiind ca sunt si alte fane ale sale printre cititoare (imi cer scuze fanilor existenti, dar cred ca in acest caz sunteti minoritari), ii dedic actorului un post si imi propun sa trec in revista 10 motive si 10 filme pentru care se inscrie pe lista actorilor care imi plac. Si datorita carora ajung intotdeauna la avanpremiera filmelor pe afisul carora se afla.

Daca nu stiati, Gerry este scotian. Prin urmare, cariera sa confirma acelasi parcurOUT964358s pe care l-au cunoscut destinele tuturor actorilor de origine europeana. Desi actorul scotian joaca de 12 ani, a devenit cunoscut publicului larg abia in 2006 odata cu rolul din blockbuster-ul 300.

De ce ne place Gerard Butler? In primul rand, pentru rolurile originale si variate la care se incumeta. Da, nu este un actor genial. Dar are o atitudine originala si curajul de a ne aduce pe ecran personaje foarte diferite si care ridica probleme. In al doilea rand, Butler are atitudine. Acea atitudine devenita deja marca Gerard Butler. Plina de forta si incredere in sine, magnetica, dar in acelasi timp joviala si de buna dispozitie. In al treilea rand, ne place pentru ca este vesel si emana bucurie si pofta de viata. Ba mai mult decat atat, pare intotdeauna degajat, el insusi si nu ezita sa faca misto de sine cu ocazia fiecarui interviu.

Ah, da, si ne mai place si vocea lui. Combinata cu accentul scotian atagerard-butler-filme3t de dragut. Muzica este a doua dragoste a lui Jerry, actorul cantand intr-o trupa scotiana rock numita Speed ca solist principal inainte de a-si descoperi pasiunea si talentul pentru actorie. Vocea a fost cea care i-a adus rolul din The Phantom of the Opera, Andrew Lloyd Webber afirmand ca a gasit in Gerard Butler vocea rock’n’roll pe care si-a dorit intotdeauna sa o auda pentru fantoma.

46 filme cu Gerard Butler pe care nu trebuie sa le ratezi fzOifa1zif29FdcO7C141d246C9

 • Hunter Killer (2018) – Hunter Killer se concentrează în jurul unui căpitan de submarin american, trimis în apele rusești pentru a salva președintele rus din mijlocul unei lovituri de stat. În adâncul Oceanului Arctic, căpitanul unui submarin american, Joe Glass este în căutarea unui submarin din SUA aflat în primejdie, atunci când descoperă că o lovitură de stat rusească amenință să desființeze ordinea mondială.Cu echipajul și țara în pericol, căpitanul Glass trebuie să lucreze cu trupele de elită SEAL pentru a salva viața președintelui rus, care a fost luat prizonier de un general rus în timpul unei lovituri de stat militare. Izolați de toate mijloacele de comunicare, un comandant de submarin și o unitate de forțe speciale este tot ceea ce se află între asaltul rus și războiul total. Vor reuși aceștia să se strecoare prin apele inamice pentru a opri cel de-al Treilea Război Mondial?

46 filme cu Gerard Butler pe care nu trebuie sa le ratezi qX0aJOenowh0zbjSuBgpdJC4SkR

 • Den of Thieves – Fratia hotilor (2018) – Stabilit în Los Angeles, Den of Thieves (2018) urmărește viața intersectată și deseori personal legată a unei unități de elită a Departamentului de poliție din LA, și a celei mai de succes echipe de jefuitori de bănci din stat, care planifică un furt aparent imposibil asupra Băncii de Rezervă Federală din centrul orașului Los Angeles. 120 de milioane de dolari sunt scoși din circulație zilnic și distruși de către sucursala din Los Angeles a Rezervei Federale, însă un echipaj notoriu de tâlhari planifică jaful final chiar sub nasul celor mai buni polițiști din oraș. Cea mai mare provocare a grupului de hoți experți este să fie cu un pas înaintea poliției din Los Angeles și să ajungă primii la bani. Vor reuși ei cel mai îndrăzneț jaf sau se vor confrunta cu cel mai negru coșmar?

46 filme cu Gerard Butler pe care nu trebuie sa le ratezi 79X8JkGxzc1tJMi0KxUSaPLooVg

 • Geostorm – Geostorm: Pericol Global (2017) – Geostorm este un film Science Fiction de acțiune cu accente thriller care împletește într-un mod armonios și inedit misterul, suspansul, aventura și fantezia conturând un univers fascinant. Povestea îl prezintă pe Gerard Butler interpretând rolul unui încăpățânat și fermecător designer de sateliți, care atunci când sateliții care controlează clima devin disfuncționali trebuie să lucreze împreună cu fratele său înstrăinat pentru a salva lumea de la o furtună de proporții colosale.

46 filme cu Gerard Butler pe care nu trebuie sa le ratezi 2poM53FqEswQQL3AfDZKCV1Bi1H

 • The Phantom of the Opera – Fantoma de la Opera (2004) – Fantoma de la Opera – Vocea lui o cheama, sustinandu-i talentul extraordinar din ungherele intunecoase ale Operei, unde corista inocenta Christine Daae (EMMY ROSSUM) si-a gasit un camin. Numai profesoara de balet, Madame Giry (MIRANDA RICHARDSON), stie ca misteriosul ‘Inger al Muzicii’ despre care vorbeste Christina este, de fapt, Fantoma (GERARD BUTLER), un geniu muzical desfigurat, care bantuie prin catacombele cladirii, ingrozind grupul de artisti care traiesc si lucreaza aici.

46 filme cu Gerard Butler pe care nu trebuie sa le ratezi d3qj35UIsQwRsPPN08vKd7YfWqi

 • Chasing Mavericks – Valul perfect (2012) – „Valul perfect” se inspiră din tragica și reala poveste a campionului mondial de surfing Jay Moriarty, care și-a câștigat reputația de surfer neînfricat la vârsta de 16 ani, atunci când prestația lui din Half Moon Bay a apărut pe coperta revistei Surfer, dar care s-a înecat în iunie 2001, cu o zi înainte să împlinească 23 de ani, în stațiunea Lohifushi Island din Maldive

46 filme cu Gerard Butler pe care nu trebuie sa le ratezi xFBmZefwrKNeuN7IOksPSdX5ETG

 • Law Abiding Citizen – Motivat să ucidă (2009) – Întrebarea în jurul căreia se învârte întreaga acţiune a filmului este „Cum opreşti un criminal atunci când se află deja în închisoare?” Clyde Shelton asistă neputincios cum doi hoţi pătrund în casa lui şi îi omoară fetiţa şi soţia. Din cauza unor erori de procedură, singura şansă a procurorului Nick Rice de-a obţine o condamnare (şi de a-şi păstra procentul aproape de 100% al condamnărilor, ceea ce-l interesează cel mai mult) este de-a cădea la înţelegere cu unul dintre infractori. Acesta îi propune lui Darby (cel care o violase şi ucisese pe soţia lui Clyde) să depună mărturie împotriva lui Ames, complicele său, şi astfel va scăpa cu doar câţiva ani de puşcărie, în timp ce Ames va primi pedeapsa cu moartea.

46 filme cu Gerard Butler pe care nu trebuie sa le ratezi oHOTQkTYgDuoCYMaBEzuB9DqguX

 • 300 – 300: Eroii de la Termopile (2006) – Un mesager persan ajunge la porţile Spartei cerând abdicarea în favoarea Regelui Xerxes (Rodrigo Santoro). Drept răspuns la această solicitare, Leonidas (Gerard Butler) îl aruncă pe mesager într-un puţ imens. Conşient că acest lucru va declanşa un atac persan, Leonidas îi vizitează pe Ephors – nişte preoţi antici leproşi a căror binecuvântare este necesară înainte ca pornirea la război să fie autorizată de Consiliul Spartan. El propune să respingă atacul persanilor foarte numeroşi folosindu-se de terenul de la Termopile şi conducându-i pe aceştia printr-o trecătoare îngustă între roci şi mare, făcând astfel ca armata numeroasă a persanilor să nu poată ataca toată deodată. Preoţii îşi consultă Oracolul care spune că Sparta nu trebuie să pornească la război în timpul festivalului lor religios Carnea.

46 filme cu Gerard Butler pe care nu trebuie sa le ratezi qh3huQzcRUXZZihUE0cV6kW0SuE

 • London Has Fallen (2016) – Un traficant de arme şi terorist pakistanez pe nume Aamir Barkawi (Alon Moni Aboutboul) este considerat a fi mintea criminală din spatele unor atentate teroriste comise pe teritoriul Europei şi a altor continente. Serviciile de informaţii vestice localizează baza acestuia şi americanii lansează un atac aerian cu dronă şi se presupune că îl ucid pe Barkawi şi familia sa. Doi ani mai târziu, Mike Banning (Gerard Butler), agentul de top al Serviciului Secret care se ocupă de protejarea preşedintelui Americii, Benjamin Asher (Aaron Eckhart), aşteaptă primul copil din partea soţiei sale şi speră să îşi ia ceva timp liber de la serviciu.

46 filme cu Gerard Butler pe care nu trebuie sa le ratezi xy74anT8ZGhUIGVoalnHrmRDHbQ

 • Gods of Egypt – Zeii Egiptului (2016) – Filmul îşi desfăşoară evenimentele într-un Egipt dintr-o lume alternativă în care pământul este plat şi zeii trăiesc printre muritori. Zeii sunt deosebiţi de oameni prin statura lor mai mare, sângele auriu şi capacitatea de-a lua forme animalice. După o perioadă de pace, regele Osiris predă conducerea fiului său Horus (Nikolaj Coster-Waldau). Însă în timpul încoronării, Osiris este ucis de fratele său gelos Set (Gerard Butler), care preia preia controlul asupra regatului şi impune un regim nou în care morţii vor trebui să plătească foarte mult pentru a trece în lumea de dincolo.

46 filme cu Gerard Butler pe care nu trebuie sa le ratezi 1Ojv8luFGrlDQkp30MYQueqgaoK

 • RocknRolla – Eu conduc acest oras (2008) – „Eu conduc acest oras”. Insa pentru Lenny Cole (Tom Wilkinson), un gangster londonez de moda veche, „posesia” orasului incepe sa devina din ce in ce mai dificila. Un mafiot strain plin de bani se muta pe o proprietate luxoasa. Un pungas marunt (Gerard Buttler) impreuna cu gasca sa incearca sa joace de ambele parti si astfel spera sa devina importanti. In scena mai intra si o contabila rece si calculata (Thandie Newton), un cantaret care o face pe disparutul pentru a spori vanzarile discurilor sale, doi aspiranti la statutul de mogul al industriei muzicale (Jeremy Piven si Chris Bridges), un tablou lipsa si totul este RocknRolla.

46 filme cu Gerard Butler pe care nu trebuie sa le ratezi ik6eTGNyyeT6g4wkbikOMZOkckX

 • Mrs. Brown (1997) – Jucat de Brendan O’Carroll, Jennifer Gibney, Eilish O’Carroll, Mrs. Brown’s Boys D’Movie este uin film de comedie 2014 Anglia – Irlanda regizat de Ben Kellett,bazat pe serialul doamnei Brown Boys și este co-produs de E Films Nisa, Penalty Kick Films și BocFlix .Agnes Brown (Brendan O’Carroll) este un comerciant de piață independent, vânzarea de fructe și legume pe piața din Dublin Moore Street. Acesta a fost atacat de PR Irwin (Dermot Crowley), un TD (PRIC), care este într-un aranjament cu un om de afaceri nemilos rus care vrea sa puna toate tarabele din piață..

46 filme cu Gerard Butler pe care nu trebuie sa le ratezi hnn2rJedWAWtmWroJ2xEdO33JPe

 • Machine Gun Preacher – Misionarul războinic (2011) – Inspirat dintr-o poveste reală, filmul biografic de acţiune “Machine Gun Preacher” relatează remarcabila transformare pe care a suferit-o fostul motociclist şi traficant de droguri Sam Childers, care a renunţat la activitatea infracţională, a regăsit credinţa în Dumnezeu, s-a botezat la biserică şi a plecat în estul Africii pentru a da o mână de ajutor la reconstrucţia caselor distruse de războiul civil, cu scopul de a plăti pentru păcatele comise în trecut.

46 filme cu Gerard Butler pe care nu trebuie sa le ratezi 2spNBlJAPyWTMlc0YN7q6wustmP

 • P.S. I Love You – P.S. Te iubesc (2007) –  Unii dintre noi așteaptă toată viața pentru a-și descoperi sufletele-pereche, dar nu și Holly (Hilary Swank) și Gerry (Gerard Butler). Apropiați încă din copilărie, ei își terminau propozițiile unul altuia și păstrau un zâmbet pe buze chiar și atunci când se certau. Nimeni nu și-l putea imagina pe unul dintre ei în lipsa celuilalt. Dar într-o zi inimaginabilul se produce, iar moartea lui Gerry o devastează pe Holly. Însă, odată cu cea de-a 30-a zi de aniversare a sa, Gerry revine la viață, nu material, ci prin intermediul a 12 scrisori, câte una pentru fiecare lună a anului, care să o ghideze pe Holly în noua sa viață; fiecare scrisoare purtând epilogul „PS, I love you”.

46 filme cu Gerard Butler pe care nu trebuie sa le ratezi p0V1C5apOT2Q5GY1klExGZ5JJh

 • Olympus Has Fallen – Cod Rosu la Casa Alba (2013) – Filmul ni-l prezinta pe agentul special Mike Bannings, care are sub comanda lui protectia presedintelui Statelor Unite si a familiei lui cu care de-a lungul timpului a legat o stransa relatie. Cu scopul unei intalniri importante, Presedintele, sotia si baiatul acestora sunt transportati de Mike si ceilalti Agenti ai Serviciilor Secrete pe drumul dintre Camp David. Aici are loc un accident iar din cauza vremii proaste si a drumului inghetat, coloana de masini cad de pe pod intr-o apa rece ca gheata ce le aduce moartea imediata a mai multor agenti. Mike reuseste sa il salveze pe presedinte si pe fiul acestuia dar din pacate sotia presedintelui nu are aceeasi soarta. Dupa acest eveniment, invinovandu-se de cele intamplate si simtand ca l-a dezamagit pe presedinte, Mike paraseste functia lui si incepe sa lucreze la alt departament.

46 filme cu Gerard Butler pe care nu trebuie sa le ratezi sBQo4qneN0329KSMM7PyfnEVe6L

 • The Ugly Truth (2009) – Abby Richter (Katherine Heigl) este o producătoare de emisiuni matinale din Sacramento, California. Abby crede cu tărie în adevărata dragoste şi este o mare pasionată de cărţi motivaţionale precum „ Chicken Soup for the Soul” şi „Men Are from Mars, Women Are from Venus”. Revenită acasă după o întâlnire dezastruoasă, ea vede întâmplător un fragment dintr-o emisiune, „The Ugly Truth”, de la postul local, avându-l ca gazdă pe Mike Chadway (Gerard Butler), al cărui cinism în legătură cu relaţiile o fac pe Abby să sune şi să se certe cu el în direct. A doua zi, ea descoperă că postul TV la care lucrează ameninţă să scoată din grilă emisiunea ei din cauza audienţelor scăzute. Patronul postului l-a angajat pe Mike să facă o rubrică în cadrul emisiunii ei.

46 filme cu Gerard Butler pe care nu trebuie sa le ratezi hgN0qJb4pTLslVPRvBXWtDdIGn6

 • Butterfly on a Wheel – Jocul terorii (2007) – Neil (Gerard Butler) și Abby (Maria Bello) trăiesc Visul American. Împreună cu fetița lor, Sophie, au o familie perfectă și pare că nu există nimic pe lumea asta care să le poată distruge viața liniștită, până într-o zi…
  Atunci când micuța Sophie este răpită de către Ryan (Pierce Brosnan), singura soluție care le rămâne celor doi este să satisfacă cerințele acestuia. Ryan este un un psihopat rece și calculat pentru care viețile celor doi nu contează, tratându-i pe aceștia cu sângele rece tipic criminalilor dereglați mental. Existența liniștită a familiei fericite este dată peste cap de către Ryan ale cărui condiții devin din ce în ce mai înfiorătoare, căci el nu vrea banii familiei. Scopul lui este să distrugă sistematic viața pe care cei doi au construit-o în zece ani de zile. Ca pe un puzzle.

46 filme cu Gerard Butler pe care nu trebuie sa le ratezi 9CEfZGzZJdutStjhqoy5NZtRuld

 • Playing for Keeps – Mereu în offside (2012) Faceți cunoștință cu George Dryer (Gerard Butler), un cunoscut fotbalist în tinerețe, acum aproape falit. S-a întors în orășelul de provincie McLean, Virginia ca să își îmbunătățească relația cu fiul său de nouă ani, Lewis (Noah Lomax), pe care l-a văzut destul de rar de când s-a despărțit de mama sa, Stacie (Jessica Biel). Deși a făcut nenumărate greșeli în trecut, George este dispus să facă compromisuri, de dragul copilului, și să găsească un loc de muncă în apropiere.

46 filme cu Gerard Butler pe care nu trebuie sa le ratezi iLpY42Eo4FRNCGzwXcSONqWEaVb

 • The Bounty Hunter – Recompensă cu bucluc (2010) – Milo Boyd (Gerard Butler), un agent de recuperare fără noroc, primeşte în sfârşit misiunea vieţii lui: i se cere nici mai mult nici mai puţin decât să pună mâna pe fosta lui nevastă, reportera Nicole Hurley (Jennifer Aniston), care încerca să scape de închisoare. La început, el crede că va câştiga extrem de uşor banii de recompensă, dar când Nicole îi fuge printre degete, pentru a urmări o pistă în legătură cu muşamalizarea unei crime, Milo îşi dă seama că nu-i va merge de loc uşor cu Nicole. Foştii soţi se războiesc continuu unul cu altul – până când ajung în situaţia de a fugi mâncând pământul pentru a-şi salva viaţa. Ei crezuseră că legămintele de căsnicie – de iubire, respect şi supunere – erau cel mai greu de respectat, dar s-au înşelat amarnic – să reuşeşti să te menţii în viaţă pare acum un lucru cu mult mai greu de realizat.

46 filme cu Gerard Butler pe care nu trebuie sa le ratezi hVzII4DQU9X9TVhXwQoLgeweZV9

 • Nim’s Island – Insula din vis (2008) – Nim’s Island (Insula din vis) este un film de aventura din 2008 online subtitrat in romana scris dupa un scenariu si regizat de Jennifer Flackett si Mark Levin avandu-i in rolurile principale pe actorii Jodie Foster, Gerard Butler si Abigail Breslin. Orice se poate întâmpla pe INSULA DIN VIS, un loc în care imaginația nu cunoaște opreliști, iar aventura comandă. Aici, o tânără curajoasă pe nume Nim (Abigail Breslin), înconjurată de animale exotice care-i sunt prietene și, inspirându-se din legende și cărți, duce o viață tropicală uimitoare, care o oglindește pe cea a eroului ei preferat: Alex Rover, cel mai mare aventurier din lume. Când insula ei e amenințată, ea îi cere ajutor lui Alex.Dar ce nu știe Nim e că celebrul autor al cărților cu Rover e, de fapt, Alexandra Rover (Jodie Foster), o pustnică cu probleme de inimă, izolată într-un apartament uriaș de oraș. Acum, întrucât Alexandra se aventurează în lume, iar Nim dă piept cu cea mai mare provocare a vieții ei tinere palpitante, amândouă trebuie să aibă ca exemplu curajul cavalerului fictiv Alex Rover și să găsească puterea una în cealaltă, pentru a salva Insula lui Nim.

46 filme cu Gerard Butler pe care nu trebuie sa le ratezi gCVAvKhsD5BrGZhyj1sNnwsqCY5

 • Gamer – Jocul Supravieţuirii (2009) – În New York-ul anului 2020, inventatorul Ken Castle a revoluţionat industria jocurilor cu ajutorul naniţilor ce se reproduc automat şi înlocuiesc celulele creierului, permiţând controlul deplin al funcţiilor motorii din partea unui anume terţ. Prima aplicaţie a lui Castle a tehnologiei sale este un joc numit „Society”, ce permite jucătorilor să controleze o persoană reală într-o pseudo comunitate. Asta permite jucătorilor să se angajeze în tot felul de dezmăţuri, cum ar fi rănirea intenţionată a personajelor sau sex sălbatic cu persoane la întâmplare. Drept rezultat, cei care lucrează drept „personaje” în Society sunt foarte bine plătiţi.

46 filme cu Gerard Butler pe care nu trebuie sa le ratezi lHZ5H1jd4zVJYr1wfLKBdXYtZ17

 • Tomorrow Never Dies (1997) – Ieri e doar o amintire, azi este istorie, şi mâine se afla în mâinile unui singur om! Restul îl cunoaşteţi… Să nu crezi niciodată ce scriu ziarele! Veştile rele sunt cele mai înspăimântătoare şi, dacă Elliot Carver reuşeşte să-şi ducă la capăt planul diabolic, va izbucni un război. O navă britanică se scufunda lângă coastele Vietnamului şi oficialităţile din sud şi nord încearcă să descopere cauza tragediei. De ce o navă de război ar traversa apele chinezeşti? De ce un MIG chinezesc ar lansa torpila care ucide tot echipajul? Răspunsul se află undeva în Hamburg, în cartierul general al lui Carver. Numai un singur om poate descoperi răspunsul şi, astfel, să împiedice izbucnirea unui război dat în numele profitului şi al puterii. Numele lui este Bond. James Bond…

46 filme cu Gerard Butler pe care nu trebuie sa le ratezi 1R7c18aWnoe0RUEcPnc23sIxeFg

 • Reign of Fire – Regatul de Foc (2002) – În timpul construcţiei unui metrou din Londra, muncitorii dau peste o pesteră din care iese un dragon uriaş care se afla în hibernare şi incinerează muncitorii cu suflarea sa. Singurul care scapă cu viaţă este un băiat pe nume Quinn Abercromby (Ben Thornton) a cărui mamă, Karen (Alice Krige) – şefa echipei de construcţie – este strivită în încercarea de-al proteja pe el. Dragonul iese din subteran şi curând alţi dragoni apar după el. Se dovedeşte faptul că dragonii sunt speciile responsabile de dispariţia dinozaurilor.

46 filme cu Gerard Butler pe care nu trebuie sa le ratezi nUjz8JdLO3L4902GoEvwN5yiBM8

 • Timeline (2003) – Timeline (Prizonierii Timpului) este un film de actiune, science-fiction si aventura 2003 regizat de Richard Donner, bazat pe romanul cu același nume de Michael Crichton. in rolurile principale cu Paul Walker, Gerard Butler si Billy Connolly.
  O echipa de tineri arheologi, impreuna cu profesorul lor, se afla in Franta pentru a cerceta ruinele unui castel medieval. Deplasandu-se la New Mexico pentru a discuta cu sponsorul expeditiei, profesorul descopera noua inventie a cestuia, o masinarie menita sa revolutioneze transportul. Doar teoretic! Expresia “Practica ne omoara” se confirma si de aceasta data si profesorul, dornic sa incerce inventia, este transportat in timp, ajungand in secolul XIV chiar in mijlocul unui razboi intre francezi si englezi, doua popoare prietene dintotdeauna. Elevii sai au dificila sarcina de a-l aduce inapoi in secolul XXI, fara sa se omita pe ei insisi.

46 filme cu Gerard Butler pe care nu trebuie sa le ratezi rk6x5tESbHsm3QEtMLrLZ3vyZee

 • Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life (2003) – Filmul începe cu un cutremur care se petrece pe Insula Santorini, Grecia, care întrerupe o nuntă. Datorită cutremurului se dezvăluie Templul Lunii construit de Alexandru cel Mare pentru a găzdui cele mai valoroase comori. Printre aceste comori se află şi un glob strălucitor în care se află un cod secret. Lara (Angelina Jolie) găseşte globul împreună cu un medalion ciudat. Curând, lordul criminal Shaolin, Chen Lo (Simon Yam) şi complicii lui îi ucid cei doi însoţitori şi îi fură artefactele Larei. Ea scapă cu dificultate din templu atunci când un alt cutremur se produce şi distruge totul.

46 filme cu Gerard Butler pe care nu trebuie sa le ratezi 5vfHeA7bHwqtuXyiPlI6wS7qZXV

 • Dear Frankie – Dragă Frankie (2004) – Frankie este un copil inteligent in varsta de 9 ani care traieste alaturi de mama sa Lizzie (Emily Mortimer) si de bunica sa, insa are o problema: este surd, un “cadou” facut de catre tatal sau in copilarie. De aceea Lizzie s-a despartit de el si acum se muta din oras in oras pentru a scapa de Davie, sotul care incearca sa-i gaseasca. Pentru a-i ascunde adevarul lui Frankie, tanara mama i-a spus copilului ca tatal sau este marinar si singura modalitate de a discuta cu micul Frankie este in scris. De aceea mama ia si identitatea de tata si ii raspunde scrisorilor lui Frankie in numele tatalui. Problema intervine in momentul in care vasul pe care Frankie credea ca tatal sau este marinar ancoreaza in portul orasului, iar Lizzie trebuie sa faca tot posibilul ca Frankie sa isi “intalneasca” tatal. Asa ca se hotaraste sa angajeze un strain cu rolul de tata a lui Frankie.

46 filme cu Gerard Butler pe care nu trebuie sa le ratezi 9bDShfFtczZv6G9UprtDO4bLel9

 • Dragons: Gift of the Night Fury (2011) – “Dragons: Gift of the Night Fury” este o animatie scurta ce ne prezinta aventurile lui Hiccup si a dragonului sau. Dupa lupta castigata cu dragonul cel imens satul de vichingi se pregateste sa sarbatoreasca craciunul. Pregatirile au loc insa fix inainte de inceperea sarbatorii toti dragonii peaca de pe insula. In tot acest timp Hiccup se antrena cu Toothless cand din cauza migrarii dragonilor isi pierde coiful de la mama sa. Intors pe insula realizeaza ca Toothless ca nu poate pleca de unul singur si se apuca sa ii construiasca o noua coada care sa ii permita sa zboare singur. Hiccup reuseste sa construiasca coada si Toothless pleaca. In tot acest timp Astrid incearca sa ii faca pe toti sa uite de dragoni insa nu prea reuseste. Hiccup gaseste un dragon pe insula, tinut in lanturi pentru a nu pleca, si din pacate este prins de acesta in timp ce dragonul reuseste sa se elibereze asa ca pleca cu acesta in locul unde au migrat toti dragonii. Acum nu ii ramane decat sa incerce sa ii convinga pe dragoni sa se intoarca pe insula.

46 filme cu Gerard Butler pe care nu trebuie sa le ratezi pwTPMwpar20WuNZFUHIN3O3paCT

 • Dracula 2000 (2000) – Dracula 2000 este un film de actiune si horror, scris și regizat de Patrick Lussier, in rolurile principal ce starurile de cinema Gerard Butler, Christopher Plummer, Jonny Lee Miller, Justine Waddell, Omar Epps, Colleen Fitzpatrick, Jeri Ryan, si Jennifer Esposito.
  Un grup de hoti cu unelte de ultima tehnologie patrund intr-o incapere securizata sperand sa fure picturi valoroase. In schimb acestia ajung sa deschida o cripta care il tinea prizonier de mai bine de un secol pe insusi contele Dracula, dezlantuindu-i teroarea asupra lumii moderne.
  Dracula se adapteaza de minune in noua lume plina de vicii si tentatii reprezentata de America secolului 21, dar scopul resurectiei sale este unul clar: acela de a o gasi pe singura fiinta care ii impartaseste mostenirea intunecata, Mary Van Helsing din New Orleans.
  In noua versiune a clasicului film horror, ii urmarim pe Abraham Van Helsing, principalul inamic al contelui, si ucenicul acestuia, Simon, antrenat ca vanator de vampiri, care calatoresc din Londra la New Orleans sa-l opreasca pe Dracula din drumul sau.

46 filme cu Gerard Butler pe care nu trebuie sa le ratezi 7ZAUeJEbkTsFchCbHPuTQiyzAUi

 • Legend of the Boneknapper Dragon (2010) – Hiccup și prieteni lui se alătură lui Gobber, într-o aventură pentru a găsi un binoclu care aparaține unui dragon legendar. O animație de aproximativ 16 minute, care e plină de savoare și momente comice.

 

 • Attila (2001) – 

 

 • Tales of the Black Freighter (2009) – 

 

 • Harrison’s Flowers (2000) – 

 

 • A Family Man (2016) – 

 

 • The Game of Their Lives (2005) – 

 

 • Beowulf & Grendel (2005) – 

 

 • Shooters (2002) – 

 

 • Coriolanus (2011) – 

 

 • Tale of the Mummy (1998) – 

 

 • Movie 43 (2013) – 

 

 • Keepers (2018) – 

 

 • One More Kiss (1999) – 

 

 • Kane & Lynch (2014) – 

 

 • Burns (2010) – 

 

 • How to Train Your Dragon: The Hidden World (2019) – 

 

 • Angel Has Fallen (2019) – 

 

 • How to Train Your Dragon 2 (2014) – 

 

 • How to Train Your Dragon (2010) – 

 

Lasă un comentariu (Feedback)