Cele mai bune seriale de spionaj – Recomandam numai seriale bune

august 8, 2019

Cele mai bune seriale de spionaj – Recomandam numai seriale bune, numai pe filmeseriale.eu

Cele mai bune seriale de spionaj – Recomandam numai seriale bune 2019 08 07 23 17 10

Cele mai bune seriale de spionaj – Recomandam numai seriale bune 6ovk8nrrSmN1ieT14zBAxcHbMU7

  • Tom Clancy`s Jack Ryan – Finally, one good fuckin shit! –  Franciza Tom Clancy a avut de toate: carti, filme, jocuri si seriale. Personajul Rack Ryan (un fel de James Bond mai destept) a ajuns cvasicunoscut in randul cinefililor si cativa  actori celebri au avut sansa sa imbrace haina celebrului analist CIA.

Cele mai bune seriale de spionaj – Recomandam numai seriale bune fajk9hp8iLF3PiFBtHr4hjLhL1y

  • The Looming Tower – The road to 9/11 – The Looming Tower este un serial produs de HULU dupa romanul cu acelasi nume al scriitorului  american Lawrence Wright.  Mini seria de 10 episoade,  urmareste activitatea  lui Osama Bin Laden si Al-Qaeda  la sfarsitul anilor  90  si ne dezvaluie cum rivalitatea dintre  FBI si CIA  pare sa fi netezit calea periculoasei organizatii catre atentatul din 9/11

Cele mai bune seriale de spionaj – Recomandam numai seriale bune 5Nn1K6mt2qdnmUao9nu0ALWMe4H

  • THE AMERICANS – For Russia with love! – The Americans e un serial cu spioni dar fara spioni. Un cuplu de tineri din State cu  problemele unei vieti americane clasice – copii, scoala, gradinita, servici, masina, rate,  etc, se dovedesc a fi doi spioni sovietici  deosebit de periculosi.  Misiunea lor:  sa submineze puterea militara a Statelor Unite.

Cele mai bune seriale de spionaj – Recomandam numai seriale bune fiI7YcNnHq9wZKq0aDr2lTBbrYs

  • The Game – Nu o sa-ti vina sa crezi cine joaca in acest serial! –  Britanic pana in maduva oaselor, serialul The Game  este despre o “joaca” de-a spionii bine argumentata in timp si romantata suficient de mult ca sa dea bine la TV. Actiunea are loc in Londra anului 1972 cand un ofiter KGB este dispus sa ofere informatii despre reteaua de “adormiti” sovietici din Anglia

Cele mai bune seriale de spionaj – Recomandam numai seriale bune 9M5KgyV4ASk39rkxQLFam0bNsvN

  • Turn – Spionii lui Washington – Razboaiele se castiga cu armate si informatii. Degeaba ai soldati buni daca nu stii unde sa-i trimiti. Spioni exista de cand lumea. Cu cat sunt mai multi cu atat mai bine. Daca nu ai aflat numarul lor, inseamna ca sunt si buni.

Cele mai bune seriale de spionaj – Recomandam numai seriale bune h036zERVTUUsZgdX4Ex8JmwNYol

Cele mai bune seriale de spionaj – Recomandam numai seriale bune zEfG7WP7SckkGLVkiPDXYcfzQS7

Cele mai bune seriale de spionaj – Recomandam numai seriale bune h5UqumjBw69ROtQ4uacVbefjL97

  • HOMELAND – Reteaua terorii Pe Homeland l-am descoperit din greseala la o frunzareala pe net. Claire Denes, protagonista  serialului, nu-mi spunea mare lucru. O mai vazuzem alaturi de Leo Di Caprio in Romeo si Julieta dar nu m-a convins deloc. Mai mult de atat, Damian Lewis, partenerul ei din Homeland, imi displacea total cu toate ca actorul englez era intr-o continua ascensiune.

Cele mai bune seriale de spionaj – Recomandam numai seriale bune lVbqWZ8A5HWXVIxywfhxq1QahBm

  • False Flag – Cinci cetateni israelieni obisnuiti  afla de la televizor  ca sunt principalii suspecti in  disparitia unui inalt oficial Hamas. Cinci oameni simpli, cinci identitati furate sau 5 dintre cei mai periculosi agenti Mossad? Un serial  foarte bun, inspirat dupa fapte reale.

Cele mai bune seriale de spionaj – Recomandam numai seriale bune 1WfiwmBSDFBXDa8xmYFdkpXBqwu

Cele mai bune seriale de spionaj – Recomandam numai seriale bune hX6QxeJUSmc1UTdrlolEZqzeBI

  • The Blacklist – Who`s your daddy! – Cautat de mai bine de douazeci de ani, Raymond “Red” Reddington, un fost ofiter american de informatii navale, se preda in sfarsit, directorului adjunct al FBI, Harold Cooper. Red Reddington este dispus sa ajute FBI-ul la prinderea unui terorist periculos  cu o singura conditie: să colaboreze cu Elizabeth „Liz” Keen, o tânăra şi frumoasă agenta a FBI-ului.

Cele mai bune seriale de spionaj – Recomandam numai seriale bune 3sCIyApg6jDoiTRwrNHHETRLQ8F

  • Person of Interest – Un serial pe care n-ai voie sa-l ratezi. – Person of Interest nu mi-a placut de la inceput si asta pentru ca n-am fost niciodata un fan Jim Caviezel.   L-am vazut prima data  in  Passion of Christ in regia lui Mel Gibson,  jucand foarte convingtor un rol de imagine. Ne-am mai intalnit  in Contele de Monte Cristo, si  The Prisonier si cam atat. a durat prietenia noastra.

Propune si tu un film care nu exista in aceasta lista printr-un comentariu.

Categorii

Leave a comment