Daca intampini probleme cu un film, te rugam sa ne lasi link-ul aici... si vom rezolva in cel mai scurt timp!

Daca nu functioneaza subtitrarea te rugam sa dezactivezi ADBLOCK-ul!!

what going on?
HD-TV RO 169 vizualizari

Daca intampini probleme cu un episod, te rugam sa ne lasi link-ul  aici  si vom rezolva in cel mai scurt timp!

Vezi episodul  Fructul oprit  Sez 1 - Ep 13,  episod online

Episode 13

Momentan nu avem o descriere ??

După drama pierderii soției, Tudor Caragea (Adrian Titieni) are curajul de a merge mai departe și de a se recăsători cu o femeie mult mai tânară ca el, dar în care speră să-și găsească liniștea și să-și vindece rănile sufletului. Roxana Baicu-Popovici (Carmen Tănase) trece prin momentul in care isi ia adio de la soțul său care a decedat, trecând la o nouă viață în care ea să fie în centrul atenției și în care să-și atingă scopurile cu orice preț. Sonia Baicu-Popovici (Michaela Prosan) suferă din pricina decesului tatălui său, găsind în Tudor Caragea persoana care să o înțeleagă și care să-i fie alături poate pe vecie. O femeie enigmatică care primește o lovitură care-i va schimba radical viața.

Vezi acum online: Fructul oprit , Sezonul 1 - Episodul 13,  - Episode 13, episod online subtitrat in limba Romana calitate HD. Fructul oprit este un serial oferit gratuit. Totul este gratuit pe filmeseriale.eu.  Distribuie sau scrie parerea ta despre acest episod !

 

   ❗Distribuie sau scrie parerea ta despre episodul: Fructul oprit , Sezonul 1 , episod online gratuit oferit de filmeseriale.eu
Au Distribuit ... 0

Fructul oprit season 1

Lasă un comentariu