Daca intampini probleme cu un film, te rugam sa ne lasi link-ul aici... si vom rezolva in cel mai scurt timp!

Daca nu functioneaza subtitrarea te rugam sa dezactivezi ADBLOCK-ul!!

what going on?
HD-RO86 vizualizari
10 Cloverfield Lane (2016), film online subtitrat în Română

10 Cloverfield Lane (2016), film online subtitrat în Română

Monsters come in many forms.Mar. 10, 2016USA104 Min.PG-13
Rating-ul tău: 0
8 1 vot

 

Au Distribuit ... 0

 

 

   
 • Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film: 10 Cloverfield Lane (2016), film online subtitrat în Română. Film online gratuit oferit de filmeseriale.eu

Video trailer HD

Director

Actori

Descriere:  10 Cloverfield Lane (2016), film online subtitrat în Română

 

 • După o ceartă cu logodnicul ei, Michelle (Mary Elizabeth Winstead) pleacă din New Orleans şi se duce cu maşina până într-o zonă rurală din Louisiana. Târziu în noapte, ea dă drumul la radio şi află că vor fi pene de curent în marile oraşe. Distrasă de un apel telefonic de la logodnicul ei, Michelle cade victimă unui accident şi îşi pierde cunoştinţa. Ea se trezeşte într-o cameră de ciment legată cu lanţurile de un perete şi este abordată de un bărbat pe nume Howard (John Goodman) care îi spune de ce se află acolo.El susţine că a avut loc un atac necunoscut şi că a adus-o în bunkerul său după ce a găsit-o pe marginea drumului pentru a-i salva viaţa. Michelle îl întâlneşte apoi şi pe Emmett, un alt supravieţuitor care a fost martor al atacului şi a fost la rândul său salvat de Howard. În timpul cinei, O Michelle nesigură că i se spune adevărul, fură cheia lui Howard şi înceaercă să evadeze din acel bunker.

  În timp ce face asta, ea se întâlneşte cu o altă femeie, pe nume Leslie. Aceasta suferă de-o infecţie severă de piele şi imploră să fie lăsată să intre în bunker. Când Leslie moare din cauza acelei infecţii, Michelle realizează că Howard a avut dreptate şi hotărăşte să rămână. Pe măsură ce trece timpul, cei trei încearcă să se adapteze traiului în subteran, iar Michelle află despre fiica lui Howard, Megan. Când filtrul de aer se strică, Howard îi cere lui Michelle să se strecoare prin conductele de aer pentru a reseta sistemul. Acolo, însă, Michelle face o nouă descoperire tulburătoare.

After getting in a car accident, a woman is held in a shelter with two men, who claim the outside world is affected by a widespread chemical attack.

 •  Vezi gratuit filmul: 10 Cloverfield Lane (2016), film online subtitrat în Română. 10 Cloverfield Lane (2016), film online subtitrat în Română este un film lansat in data de: Mar. 10, 2016. Filmul are genul de:  , ,. Vezi acum acest film online gratuit! Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film!!
 • Titlul original10 Cloverfield Lane
  Evaluarea IMDb7.2 251,882 voturi
  Evaluarea TMDb6.9 4333 voturi

  Titluri Recomandate .....

  Soni (2018), film online subtitrat în Română
  The Terminator (1984), online subtitrat in limba Româna
  Creep 2014, Online Subtitrat
  Apostolul Bologa (2018), film online în limba Română
  Hail, Caesar! (2016), film online subtitrat în Română
  The Godfather: Part II – Naşul II, Online Subtitrat
  Space Cop (2016), filme online HD subtitrat în Română
  Revenge (2018), online pe net subtitrat in limba Româna
  The Amazon Expedition – Amazon Obhijaan (2017), Online Subtitrat
  Pacific Rim – Cercul de foc, Online Subtitrat
  Judge Dredd – Judecătorul Dredd (1995), filme online subtitrat în Română
  Paris Can Wait (2017), Online Subtitrat

  Lasă un comentariu