Ai probleme la vizionarea acestui film-episod online. Trimite un RAPORT aici... și spune problema!

 • Traileryoutube.com
 • openLoad openload.co
6 Balloons (2018), film online subtitrat

6 Balloons (2018), film online subtitrat

Let go with love.Mar. 12, 2018United States74 min Minute.1h14min
Your rating: 0
0 0 votes
Ce se întâmplă?

 

 •  Vezi gratuit filmul: 6 Balloons (2018), film online subtitrat. 6 Balloons (2018), film online subtitrat este un film de genul : . Vezi acum acest film online gratuit! 

   

  Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film!!
 • Rezumat

  • O dramă tulburătoare, 6 Balloons (2018) urmărește povestea a doi frați care încearcă să-și păstreze relația, deoarece abuzul de substanțe amenință să îi despartă pentru totdeauna. Pelicula explorează lucrurile mici care leagă un frate și o soră și cât de importante sunt de fapt atunci când ele pot aluneca prin degete atât de ușor. În timp ce Katie pregătește o petrecere aniversară surpriză pentru prietenul ei, fratele ei Seth și fiica lui de 2 ani, par să lipsească.

   Seth nu răspunde la telefon, iar privirea care traversează fața lui Katie, arată că știe ce înseamnă asta. Când ajunge la apartament să-l aducă pe el și Ella la petrecere, aceasta observă că nu și-a deschis corespondența. Seth este dependent de heroină și a recidivat. Acesta este de acord să meargă la dezintoxicare, iar într-o singură noapte, împreună cu fiica lui de 2 ani, Katie cutreieră LA-ul alături de fratele ei toxicoman în căutarea unui centru de dezintoxicare. 6 Balloons (2018) este o dramă înfricoșătoare despre ceea ce dependența cauzează oamenilor din jurul unui dependent.

  Over the course of one night, a woman drives across LA with her heroin addict brother in search of a detox center, with his two-year-old daughter in tow.

  6 Balloons (2018), film online subtitrat
  6 Balloons (2018), film online subtitrat
  Titlul original 6 Balloons
  Rating-ul IMDb 5.8 2,738 voturi
  Rating-ul TMDb 6.1 125 voturi

  Director

  Distribuție

  Mark Sussman isLoop Group (voice)
  Loop Group (voice)
  Scott Whyte isLoop Group (voice)
  Loop Group (voice)
  Kirk Thornton isLoop Group (voice)
  Loop Group (voice)

  Leave a comment