Daca intampini probleme cu un film, te rugam sa ne lasi link-ul aici... si vom rezolva in cel mai scurt timp!

Daca nu functioneaza subtitrarea te rugam sa dezactivezi ADBLOCK-ul!!

what going on?
HD-RO161 vizualizari
All Nighter (2017), film online subtitrat în Română

All Nighter (2017), film online subtitrat în Română

The fastest way to get over an ex? Stay up all night with her dad.Mar. 10, 2017USA86 Min.R
Rating-ul tău: 0
0 0 voturi

 

Au Distribuit ... 0

 

 

   
 • Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film: All Nighter (2017), film online subtitrat în Română. Film online gratuit oferit de filmeseriale.eu

Video trailer HD

Descriere:  All Nighter (2017), film online subtitrat în Română

 • Martin este un tânăr muzician din LA, tensionat de prima întâlnire cu tatăl intimidant al prietenei sale Ginnie. Mr.Gallo, tatăl lui Ginnie, este un om de afaceri internațional combativ și frivol, care nu are suficient timp pentru fiica lui. La cina luată împreună, Gallo este total neimpresionat de Martin, iar acesta se simte din ce în ce mai inconfortabil, masa devenind un dezastru. Șase luni mai târziu, cu inima zdrobită și îndurerat de despărțirea de Ginnie, Martin este luat prin surprindere atunci când Gallo apare la ușa lui în căutarea fiicei sale, care nu mai răspunde la nicio formă de comunicare și al cărei telefon este închis. Cu toate că e ultimul lucru pe care vrea să facă, Martin este „convins” de Mr.Gallo să-l ducă acolo unde acesta crede că Ginnie locuiește. Spre surprinderea lor, Ginnie nu este nici acolo, iar Martin și Mr.Gallo sunt obligați să-și petreacă restul zilei și noaptea ce urmează împreună, căutând-o prin tot orașul. În timp ce încearcă să rezolve puzzle-lul din viața lui Ginnie, ei se confruntă cu prietenii ei nebuni și devin din ce în ce mai blocați în propria disperare. Unele proprietăți sunt distruse, alte legi sunt încălcate, însă o prietenie incomodă între Martin și Gallo ia naștere, pe măsură ce descoperă că, mai degrabă decât Ginnie, ei sunt cei care sunt cu adevărat pierduți.

When a globe-trotting, workaholic father trying to visit his daughter on a last minute layover in Los Angeles discovers that she’s disappeared, he forces her awkward, nervous ex-boyfriend, still nursing a broken heart, to help him find her over the course of one increasingly crazy night.

 •  Vezi gratuit filmul: All Nighter (2017), film online subtitrat în Română. All Nighter (2017), film online subtitrat în Română este un film lansat in data de: Mar. 10, 2017. Filmul are genul de: . Vezi acum acest film online gratuit! Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film!!
 • Titlul originalAll Nighter
  Evaluarea IMDb5.7 5,124 voturi
  Evaluarea TMDb5.6 90 voturi

  Titluri Recomandate .....

  Focus (2015), film online subtitrat în Română
  The Party (2017), film online subtitrat în Română
  Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (2015), film online subtitrat în Română
  This Side of the Dirt (2018), film online subtitrat în Română
  Mr. Right (2016), film online subtitrat în Română
  Moana – Vaiana (2016), film animat Dublat in Română
  Nappily Ever After (2018), vizionați online gratuit
  Mulan 2 (2004), film animat online DUBLAT în Română
  Tango & Cash (1989), Online Subtitrat
  The Last Laugh (2019), film online subtitrat în Română
  Samba (2017), Online Subtitrat
  Railroad Tigers (2016), film online în limba Română

  Lasă un comentariu