Daca intampini probleme cu un film, te rugam sa ne lasi link-ul aici... si vom rezolva in cel mai scurt timp!

Daca nu functioneaza subtitrarea te rugam sa dezactivezi ADBLOCK-ul!!

what going on?
HD-RO 434 vizualizari
Amélie – Le fabuleux destin d’Amélie Poulain (2001), film online subtitrat în Română

Amélie – Le fabuleux destin d’Amélie Poulain (2001), film online subtitrat în Română

One person can change your life forever. Apr. 25, 2001 France, Germany 122 Min. R
Rating-ul tău: 0
0 0 voturi

 

Au Distribuit ... 0

 

 

   
 • Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film: Amélie – Le fabuleux destin d’Amélie Poulain (2001), film online subtitrat în Română. Film online gratuit oferit de filmeseriale.eu

Video trailer HD

Director

Actori

Audrey Tautou isAmélie Poulain
Amélie Poulain
Mathieu Kassovitz isNino Quincampoix
Nino Quincampoix
Rufus isRaphaël Poulain
Raphaël Poulain
Yolande Moreau isMadeleine Wallace
Madeleine Wallace
Lorella Cravotta isAmandine Poulain
Amandine Poulain

Descriere:  Amélie – Le fabuleux destin d’Amélie Poulain (2001), film online subtitrat în Română

 • Jean-Pierre Jeunet „Amelie” este o patiserie delicioasă a unui film, o fantezie cu inima în care o eroină minunată depășește o copilărie tristă și crește pentru a aduce bucurie la nevoie și la bucurie pentru ea însăși. Voi o vedeți, și mai târziu când vă gândiți la asta, zâmbiți. Audrey Tautou, o fetiță cu fața în față, care arată că știe un secret și nu o poate păstra, joacă rolul principal, ca o fetiță care crește înfometată pentru afecțiune. Tatăl ei, un doctor, nu îi îmbrățișează nici o îmbrățișare și nu o atinge decât în ​​timpul examinărilor – ceea ce face ca inima să bată atât de repede încât crede că e bolnavă. Mama ei moare ca rezultat al unui salt de succes cu succes din turnurile Notre Dame, o declarație care dezvăluie mai puțin din complot decât credeți că are.Amelie crește singură și singură, o chelneriță într-un bistro din colț, până când într-o zi moartea prințesei Diana schimbă totul. Da, șocul de știri îl face pe Amelie să-și scape o capsulă de sticlă, care bordează o piatră în peretele apartamentului ei, ceea ce o conduce să descopere o cutie veche ruginită în care un băiat de mult timp își ascundea comorile. Iar la urmărirea pe bărbatul care era acel băiat și la întoarcerea la cutie, Amelie își găsește munca vieții: va face pe oameni fericiți. Dar nu într-un mod vechi. Deci, ea se va amuza pe ea însăși (și pe noi), construind cele mai extraordinare stratageme pentru a le aduce fericirea.Am început să aud despre „Amelie” în luna mai a anului trecut la Festivalul de Film de la Cannes, unde a existat un scandal atunci când „Amelie” nu a fost ales pentru selecția oficială. „Nu este serioasă”, a înșelat autoritățile foarte serioase care decid aceste lucruri. Filmul a jucat în teatrele comerciale de pe străzile din spate, unde audiențele vibrau cu plăcere. A continuat să câștige premiile pentru audiență la festivalurile de film din Edinburgh, Toronto și Chicago și notează în Baza de date a filmului Internet că este în prezent votat cel de-al 54-lea cel mai bun film al tuturor timpurilor și nu sa deschis nici măcar în America.

At a tiny Parisian café, the adorable yet painfully shy Amélie (Audrey Tautou) accidentally discovers a gift for helping others. Soon Amelie is spending her days as a matchmaker, guardian angel, and all-around do-gooder. But when she bumps into a handsome stranger, will she find the courage to become the star of her very own love story?

 • amelie
 • amelie film online subtitrat
 • amelie subtitrat in limba romana
 • amelie subtitrat
 •  Vezi gratuit filmul: Amélie – Le fabuleux destin d’Amélie Poulain (2001), film online subtitrat în Română. Amélie – Le fabuleux destin d’Amélie Poulain (2001), film online subtitrat în Română este un film lansat in data de: Apr. 25, 2001. Filmul are genul de:  ,. Vezi acum acest film online gratuit! Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film!!
 • Titlul original Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain
  Evaluarea IMDb 8.3 637,564 voturi
  Evaluarea TMDb 7.9 5682 voturi

  Titluri Recomandate .....

  Robin Hood: Men in Tights (1993), film online HD subtitrat în Română
  Snatched – Prizoniere de vacanta (2017), film online subtitrat în Română
  People, Places, Things (2015), film online subtitrat în Română
  Their Finest – Cei mai buni (2017), Online Subtitrat
  Elisa & Marcela (2019), film online subtitrat în Română
  Dog Days (2018), film online subtitrat în Română
  White Christmas (1954), filme online subtitrat în Română
  Goon (2011), film online subtitrat in Roamana
  Turbo Kid (2015), film online subtitrat în Română
  La vie d’Adèle – Blue Is the Warmest Color (2013), film online subtitrat în Română
  Pocahontas (1995), film animat online Dublat în Română
  The Tourist – Turistul, online pe net subtitrat in limba Româna

  Lasă un comentariu