Daca intampini probleme cu un film, te rugam sa ne lasi link-ul aici... si vom rezolva in cel mai scurt timp!

Daca nu functioneaza subtitrarea te rugam sa dezactivezi ADBLOCK-ul!!

what going on?
HD-RO266 vizualizari
Children of Men (2006), film online subtitrat în Română

Children of Men (2006), film online subtitrat în Română

The future's a thing of the past.Sep. 22, 2006USA, UK, Japan109 Min.R
Rating-ul tău: 0
0 0 voturi

 

Au Distribuit ... 0

 

 

   
 • Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film: Children of Men (2006), film online subtitrat în Română. Film online gratuit oferit de filmeseriale.eu

Video trailer HD

Descriere:  Children of Men (2006), film online subtitrat în Română

 • Realizatorul de filme, nominalizat al Premiului Oscar®, ALFONSO CUARÓN (Y tu mamá también; Harry Potter and the Prisoner of Azkaban) creează o viziune surprinzătoare asupra viitorului și transmite un semnal de alarmă prezentului cu un thriller hipnotizant, Copiii tatalui.Pământ, anul 2027: speranțele pentru viitor s-au diminuat. Sunt aproape 19 ani de la ultima naștere a unui copil și cu fiecare an care trece, inexplicabil, fără o naștere pe întreg pământul, omenirea se apropie de dispariție, cerându-și ultimele drepturi asupra viitorului. În timp ce majoritatea oamenilor aleg să îmbrățișeze inevitabilul și se îndreaptă spre separatism, ilegalitate și nihilism, alții se luptă pentru o planetă unită și pentru drepturile populației, adlată acum pe cale de dispariție.Marea Britanie, singura țară care a reușit să facă față situației, printr-o politică de imperialism militarist, trebuie să supraviețuiască coflictului interior mereu în creștere, iar pe de altă parte trebuie să facă față fluxului formidabil de refugiați ilegali pe teritoriul țării. Dar, cu fermitate și cu o mână totalitară, prinde și închide acești “fugari” în lagăre de concentrare.

  Pentru Theo (CLIVE OWEN), toate acestea sunt prea puțin importante. Existența lui este înviorată doar de vizitele pe care le face unui vechi prieten, Jasper (MICHAEL CAINE), care locuiește într-o provincie la câteva mile depărtare de Londra. Acolo, ei își amintesc de momentele vesele în care erau camarazi în armată, activiști care odată se împotriveau noilor tendințe, dar care acum se simt ei înșiși excluși dintr-o societate care nu le mai oferă niciun răspuns.

  Toate acestea se schimbă brusc când Theo se trezește aruncat într-un camion și adus în fața lui Julian (Julianne Moore). Cândva partenera lui în dragoste și război, ea este acum lidera unui grup secret ce se luptă pentru drepturile populației de refugiați. Julian îi cere o favoare lui Theo, să obțină actele de tranzit pentru Kee (CLARE-HOPE ASHITEY), o tânără femeie din organizația acesteia care trebuie să iasă din țară în siguranță.

  Theo este de acord, de dragul lui Julian și pentru 5000 de lire pe care le va primi, și curând se trezește acompaniat de Kee și de un camarad de-al lui Julian, care-i dă multe bătăi de cap, într-o călătorie plină de neprevăzut în care trebuiau să treacă prin mai multe puncte de verificare de securitate până la coastă. Dar când grupul lui Theo este atacat de teroriști, devine clar că, de fapt, Kee este mai mult decât o simplă refugiată: ea este o persoană pentru care alții și-ar putea sacrifica viața.

  Ea este, de fapt, însărcinată în luna a opta și este privită ca un miracol pe care întreaga planetă îl așteaptă.

  În cursa spre sanctuar fugind de anarhiști care ar risca totul pentru o cauză și de cei care i-ar folosi copilul în scopuri politice, Kee și Theo devin eroii, cu șanse mici de reușită, unei generații viitoare.

  Universal Pictures prezintă o viziune unică și frapantă asupra lumii din viitorul apropiat și lupta unui singur om pentru a o salva. În “Copiii tatălui”, din a cărui distribuție fac parte nominalizații la Premiul Oscar Clive Owen și Julianne Moore, și câștigătorul Premiului Oscar Michael Caine, sub regia lui Alfonso Cuarón.

In 2027, in a chaotic world in which humans can no longer procreate, a former activist agrees to help transport a miraculously pregnant woman to a sanctuary at sea, where her child’s birth may help scientists save the future of humankind.

 •  Vezi gratuit filmul: Children of Men (2006), film online subtitrat în Română. Children of Men (2006), film online subtitrat în Română este un film lansat in data de: Sep. 22, 2006. Filmul are genul de:  , , ,. Vezi acum acest film online gratuit! Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film!!
 • Titlul originalChildren of Men
  Evaluarea IMDb7.9 422,754 voturi
  Evaluarea TMDb7.6 3381 voturi

  Titluri Recomandate .....

  Overdrive 2017, film online HD subtitrat în Română
  Angelica (2015), film online subtitrat în Română
  Skyscraper (2018), film online subtitrat in Româna
  Starship Troopers: Traitor of Mars (2017), online pe net subtitrat in limba Româna
  Hitman: Agent 47 (2015), Online Subtitrat
  Sobibor (2018), film online subtitrat în Română
  Equilibrium (2002), film online subtitrat in Româna
  Never Look Away (2018), film online subtitrat în Română
  (500) Days of Summer (2009), film online subtitrat în Română
  La La Land (2016), film online subtitrat in Româna
  Big Game – Ținta: Președintele (2014), film online subtitrat în Română
  The Bachelors (2017), Online Subtitrat

  Lasă un comentariu