Daca intampini probleme cu un film, te rugam sa ne lasi link-ul aici... si vom rezolva in cel mai scurt timp!

Daca nu functioneaza subtitrarea te rugam sa dezactivezi ADBLOCK-ul!!

what going on?
HD-RO 109 vizualizari
Delivery Man – Tată fără număr (2013), filme online subtitrat în Română

Delivery Man – Tată fără număr (2013), filme online subtitrat în Română

You're never quite ready for what life delivers. Oct. 10, 2013 USA, India, Canada 105 Min. PG-13
Rating-ul tău: 0
8.5 2 voturi

 

Au Distribuit ... 0

 

 

   
 • Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film: Delivery Man – Tată fără număr (2013), filme online subtitrat în Română. Film online gratuit oferit de filmeseriale.eu

Video trailer HD

Descriere:  Delivery Man – Tată fără număr (2013), filme online subtitrat în Română

Joacă acum GRATUIT!!!

 • Spre deosebire de alte situaţii în care diverse case de producţie sau diverşi regizori ce se află în pană de idei copiază alte filme care au avut succes în trecut, de această dată, în cazul lui Starbuck, cel care a hotărât să-l refacă în format american, cu actori americani, a fost chiar regizorul care l-a creat pe primul, în variantă canadiană, Ken Scott. Ce l-o fi determinat pe acesta să-şi refacă propriul film nu ştiu, dar cert este că s-a bucurat de un oarecare succes, atât din partea criticilor cât mai ales din partea publicului, reuşind să adune peste 50 de milioane de dolari la un buget de 26 de milioane investit.

  E adevărat că nu s-a bucurat de acelaşi succes precum în cazul Starbuck, dar are o onorabilă notă de 6.4 pe IMDb (varianta canadiană are 7.3). În locul canadianului Patrick Huard, rolul lui David Wozniak / Starbuck, nefericitul care se ocupă cu livrările la măcelăria familiei sale, este interpretat de americanul Vince Vaughn. Scenariul este copy/paste cu cel vechi, doar unele dialoguri ce au fost modificate sau readaptate pentru a fi mai amuzante pentru americani, care au altă cultură cinematografică şi gustă într-un mod diferit comediile faţă de vorbitorii limbii franceze.

  Aşadar, îl avem în centrul atenţiei pe David care în tinereţe obişnuia să doneze spermă şi din cauza unor erori de la banca respectivă, din sperma lui au luat naştere peste 500 de copii. Acum, la maturitate, David este plin de datorii şi aşteaptă un copil din partea iubitei sale, Emma. Într-o bună zi, pe când se întoarce de la serviciu, el găşeşte la uşa sa un avocat care-l informează că din cei peste 500 de copii care au rezultat din sperma donată de el, 142 au intentat un proces prin care doresc să afle identitatea tatălui lor biologic – adică pe a lui!

An affable underachiever finds out he’s fathered 533 children through anonymous donations to a fertility clinic 20 years ago. Now he must decide whether or not to come forward when 142 of them file a lawsuit to reveal his identity.

 •  Vezi gratuit filmul: Delivery Man – Tată fără număr (2013), filme online subtitrat în Română. Delivery Man – Tată fără număr (2013), filme online subtitrat în Română este un film lansat in data de: Oct. 10, 2013. Filmul are genul de: . Vezi acum acest film online gratuit! Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film!!
 • Titlul original Delivery Man
  Evaluarea IMDb 6.4 71,092 voturi
  Evaluarea TMDb 6.2 882 voturi

  Titluri Recomandate .....

  Scooby-Doo! and the Curse of the 13th Ghost (2019), film animat online subtitrat în Română
  Journey to the Center of the Earth (2008), film online subtitrat in Româna
  Tropic Thunder – Furtună tropicală (2008), film online subtitrat în Română
  The Medallion – Medalionul (2003), film online subtitrat în Română
  Mo Amer: The Vagabond (Vagabondul) (2018), online pe net subtitrat in limba Româna
  The Brothers Grimsby – Fraţii Grimsby, film online subtitrat in Romana
  Happy Christmas (2014), film online subtitrat în Română
  The Bounty Hunter – Recompensă cu bucluc, film online subtitrat in Romana
  The Boss Baby – Cine-i şef acasă 2, film animat
  Donizetti: L’Elisir d’Amore, film online subtitrat in Romana
  The Boss Baby – Cine-i şef acasă?, film animat Dublat În Română
  A Futile & Stupid Gesture (2018), Online Subtitrat

  Lasă un comentariu