Daca intampini probleme cu un film, te rugam sa ne lasi link-ul aici... si vom rezolva in cel mai scurt timp!

Daca nu functioneaza subtitrarea te rugam sa dezactivezi ADBLOCK-ul!!

what going on?
HD-RO634 vizualizari
Edge of Tomorrow – Prizonier in timp ,film online subtitrat in Romana

Edge of Tomorrow – Prizonier in timp ,film online subtitrat in Romana

Live, Die, RepeatMay. 27, 2014USA, Canada113 Min.PG-13
Rating-ul tău: 0
10 1 vot

 

Au Distribuit ... 0

 

 

   
 • Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film: Edge of Tomorrow – Prizonier in timp ,film online subtitrat in Romana. Film online gratuit oferit de filmeseriale.eu

Video trailer HD

Director

Doug Liman
Director

Actori

Tom Cruise isMaj. William "
Maj. William "
Emily Blunt isSgt. Rita Vrataski
Sgt. Rita Vrataski
Brendan Gleeson isGeneral Brigham
General Brigham
Bill Paxton isMsg. Farell
Msg. Farell
Tony Way isKimmel
Kimmel

Descriere:  Edge of Tomorrow – Prizonier in timp ,film online subtitrat in Romana

Acţiunea filmului este plasată într-un viitor apropiat, în care Pământul este invadat de o rasă extraterestră extrem de ostilă. Întreaga planetă este atacată în mod constant, iar omenirea abia mai poate face faţă.
Ofiţerul William Cage (Tom Cruise) nu a călcat niciodată pe câmpul de luptă, dar se vede prins subit într-o misiune sinucigaşă. Deşi este ucis în doar câteva minute, Cage se trezeşte în mod inexplicabil la începutul zilei fatidice, retrăind în mod repetat aceleaşi experienţe care s-au încheiat cu moartea sa.

Însă, cu fiecare bătălie purtată, Cage devine din ce în ce mai experimentat şi, împreună cu ofiţerul Rita Vrataski (Emily Blunt), ajunge din ce în ce mai aproape de înfrângerea extratereştrilor.
Tom Cruise şi Emily Blunt formează o echipă imbatabilă în superproducţia SF Edge of Tomorrow: Prizonier în timp, un film Warner Bros. Pictures şi Village Roadshow Pictures, care ajunge în cinematografele din ţară începând cu 6 iunie.

Major Bill Cage is an officer who has never seen a day of combat when he is unceremoniously demoted and dropped into combat. Cage is killed within minutes, managing to take an alpha alien down with him. He awakens back at the beginning of the same day and is forced to fight and die again… and again – as physical contact with the alien has thrown him into a time loop.

 •  Vezi gratuit filmul: Edge of Tomorrow – Prizonier in timp ,film online subtitrat in Romana. Edge of Tomorrow – Prizonier in timp ,film online subtitrat in Romana este un film lansat in data de: May. 27, 2014. Filmul are genul de:  ,. Vezi acum acest film online gratuit! Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film!!
 • Titlul originalEdge of Tomorrow
  Evaluarea IMDb7.9 525,724 voturi
  Evaluarea TMDb7.6 7023 voturi

  Titluri Recomandate .....

  Elizabeth Harvest (2018), online pe net subtitrat in limba Româna
  2036: Nexus Dawn 2017, Online Subtitrat
  Cannonball Run 2 – Cursa ghiulea 2 (1984), film online subtitrat în Română
  Incredibles – Incredibilii 2 (2018), film animat online subtitrat în Română
  Thor (2011), online pe net subtitrat in limba Româna
  How to Train Your Dragon: The Hidden World (2019), film animat online subtitrat în Română
  Troy: The Resurrection of Aeneas (2018), film online subtitrat in Romana
  Dragon Blade – Sabia Dragonului (2015)
  Chinese Zodiac – Zodiacul Chinezesc (2012), film online subtitrat în Română
  The Colony – Infernul Inghetat, film online subtitrat în Română
  Big Hero 6 (2014), film animat online DUBLAT în Română
  Catwoman (2004), film online subtitrat în Română

  (1) comment

  • Intriga e o corcitură între “Top Gun”, “Ziua marmotei” şi jocul Diablo. Dacă admiţi că o civilizaţie extraterestră care poate aduce zeci (sute) de milioane de fiinţe cu armament şi muniţie şi tot ce le mai trebuie (masă enormă) de la distanţe gigantice de ani-lumină, care controlează energii şi tehnologii la care nici nu visăm se bate cu dinţii şi cu ghearele cu oamenii, atunci da, începem acţiunea. (Chestia cu asteroizii populaţi e o tâmpenie căci ei n-au nici suprafaţa, nici resursele pentru a susţine o civilizaţie tehnologică.) Dacă vin, n-avem nicio şansă. E ca şi cum noi ne-am întoarce vreo 5000 de ani în trecut (cam cât ne-ar lua o călătorie până la Proxima Centauri cu tehnologia actuală) cu tancuri, mitraliere, rachete, bombe atomice, arme chimice şi bacteriologice şi ne-am bate cu ăia care tocmai au inventat tehnologia de vârf: sabia şi vârfurile de săgeţi de fier.
   Admiţând ipoteza, e un film fps cu nişte monştri de desene animate. Ideea cu controlul timpului merita tratată mai intelectual. Joc actoricesc decent şi, pe ansamblu, un film care îţi ţine interesul treaz şi e destul de distractiv fără mari eforturi intelectuale. Abia, sfârşitul deschide o perspectivă nouă ce ar fi meritat exploatată.
   Traducerea mediocră cu greşeli şi mici gafe. (“clear a path” tradus “eliberează o barcă” :)). Pe ansamblu, un film distractiv fără mari pretenţii, cu multe trucaje şi desene animate. Garnitura perfectă la floricele de porumb şi bere.

  Lasă un comentariu