Daca intampini probleme cu un film, te rugam sa ne lasi link-ul aici... si vom rezolva in cel mai scurt timp!

Daca nu functioneaza subtitrarea te rugam sa dezactivezi ADBLOCK-ul!!

what going on?
HD-RO1K vizualizari
Everybody Knows – Todos lo saben (2018), film online subtitrat în Română

Everybody Knows – Todos lo saben (2018), film online subtitrat în Română

Who did it?May. 09, 2018Spain132 min Min.R
Rating-ul tău: 0
9 2 voturi

 

Au Distribuit ... 0

 

 

   
 • Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film: Everybody Knows – Todos lo saben (2018), film online subtitrat în Română. Film online gratuit oferit de filmeseriale.eu

Video trailer HD

Descriere:  Everybody Knows – Todos lo saben (2018), film online subtitrat în Română

 • Însoţită de soţul şi copiii ei, Carolina călătoreşte din Buenos Aires spre oraşul ei natal pentru a sărbători un eveniment de familie în apropiere de capitala Spaniei. Însă ceea ce iniţial trebuia să fie o simplă vizită pe termen scurt şi lipsită de peripeţii se transformă într-o experienţă plină de neprevăzut, care le complică viaţa tuturor celor implicaţi. O serie de întâmplări neaşteptate încep să scoată la iveală mai multe secrete de mult uitate, iar adevărurile pe care le credeau absolute îi fac pe fiecare dintre cei doi soţi să se îndoiască de trăinicia propriei relaţii şi de faptul că se cunosc atât de bine pe cât credeau.
 • Everybody Knows (2018) este un thriller psihologic care urmărește călătoria unei femei în orașul ei natal, unde are loc o criză neașteptată. Laura se întoarce cu familia ei din Buenos Aires în orașul ei natal din Spania, pentru a sărbători nunta surorii ei. Printre vița de vie în care va avea loc petrecerea, Laura se întâlnește cu fostul ei partener și cu iubita lui actuală. Cu toate acestea, vizita lor în micul sat spaniol este stânjenită de un eveniment neașteptat care le va bulversa întreaga existență. Ceea ce la început pare a fi o vizită liniștită și scurtă a familiei sale, se sfârșește printr-o răsturnare totală a situației, în care o întâmplare neprevăzută le va schimba complet planurile și viața. Familia, legăturile sale, secretele, tradițiile și alegerile morale sunt în centrul atenției, în timp ce neprevăzutul le va transforma viețile tuturor.

Laura, a Spanish woman living in Buenos Aires, returns to her hometown outside Madrid with her two children to attend her sister’s wedding. However, the trip is upset by unexpected events that bring secrets into the open.

 •  Vezi gratuit filmul: Everybody Knows – Todos lo saben (2018), film online subtitrat în Română. Everybody Knows – Todos lo saben (2018), film online subtitrat în Română este un film lansat in data de: May. 09, 2018. Filmul are genul de:  , , ,. Vezi acum acest film online gratuit! Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film!!
 • Titlul originalTodos lo saben
  Evaluarea IMDb7.1 10,512 voturi
  Evaluarea TMDb6.6 253 voturi

  Titluri Recomandate .....

  True Grit (2010), film online subtitrat în Română
  John Wick: Chapter 3 – Parabellum (2019), film online subtitrat în Română
  Oblivion. Planeta uitata, online pe net subtitrat in limba Româna
  Creed 2 (2018), film online subtitrat în Română
  Same Kind of Different as Me (2017), film online subtitrat în Română
  Elysium (2013), film online subtitrat in Româna
  Happy Death Day 2U (2019), film online subtitrat în Română
  The Mule (2018), film online subtitrat în Română
  Four Weddings and a Funeral (1994), film online subtitrat în Română
  The Warning – El aviso (2018), online subtitrat in limba Româna
  Mudbound 2017, Online Subtitrat
  Galveston (2018), filme online HD subtitrat în Română

  Lasă un comentariu