Ai probleme la vizionarea acestui film-episod online. Trimite un RAPORT aici... și spune problema!

 • Traileryoutube.com
 • netuTVwaaw.tv
 • netuTVwaaw.tv
Faci sau taci (2019), film online în limba Română

Faci sau taci (2019), film online în limba Română

Mar. 15, 2019Romania98 Minute.R
Your rating: 0
9 1 vote
Ce se întâmplă?

 

 •  Vezi gratuit filmul: Faci sau taci (2019), film online în limba Română. Faci sau taci (2019), film online în limba Română este un film de genul : . Vezi acum acest film online gratuit! 

   

  Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film!!
 • Rezumat

  • Cu sprijinul autorităţilor spaniole, poliţia română pune la cale un plan îndrăzneţ şi periculos deopotrivă pentru a demasca o organizaţie criminală şi a-l captura pe lider. Comedia se instalează odată cu vizita unui oficial spaniol care îi pune în mare dificultate pe funcţionarii români. La „Hola, mamacita, Shakira, Pique” se rezumă tot vocabularul lor în spaniolă şi cam tot atâtea înţeleg ei din directivele oficialului. „Pornim în misiune, dar care-i aia?” Evident, lucrurile devin amuzante. Noroc că există şi oameni competenţi care să se ocupe de intervenţia în forţă. O echipă de șase fete de la forţele speciale, miniştri, comisari, un şofer nedumerit, un infractor cu identitate ascunsă şi un funcţionar plin de pofte, cu toţii se pun în mişcare.
   Un film independent regizat de Iura Luncaşu, comedia „Faci sau Taci” a fost realizată cu sprijinul Vertical Entertainment şi The Story Lab, divizia de conţinut a agenţiei internaţionale Dentsu Aegis Network. Din 22 martie în cinematografele din toată ţara.
  Faci sau taci (2019), film online în limba Română
  Titlul original Faci sau taci
  Rating-ul IMDb 8.1 14 voturi
  Rating-ul TMDb 8.6 14 voturi

  Leave a comment