Daca intampini probleme cu un film, te rugam sa ne lasi link-ul aici... si vom rezolva in cel mai scurt timp!

Daca nu functioneaza subtitrarea te rugam sa dezactivezi ADBLOCK-ul!!

what going on?
HD-RO 443 vizualizari
Going in Style – Jaf cu stil 2017, film online cu subtitrare în Română

Going in Style – Jaf cu stil 2017, film online cu subtitrare în Română

Apr. 06, 2017 United States 96 min Min. PG-13
Rating-ul tău: 0
0 0 voturi

 

Au Distribuit ... 0

 

 

   
 • Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film: Going in Style – Jaf cu stil 2017, film online cu subtitrare în Română. Film online gratuit oferit de filmeseriale.eu

Video trailer HD

Director

Zach Braff
Director

Actori

Morgan Freeman isWillie Davis
Willie Davis
Michael Caine isJoe Harding
Joe Harding
Alan Arkin isAlbert Garner
Albert Garner
Joey King isBrooklyn Harding
Brooklyn Harding
Matt Dillon isArlen Hamer
Arlen Hamer
Ann-Margret isAnnie Santori
Annie Santori
Maria Dizzia isRachel Harding
Rachel Harding
Christopher Lloyd isMilton Kupchak
Milton Kupchak

Descriere:  Going in Style – Jaf cu stil 2017, film online cu subtitrare în Română

 • Joe (Michael Caine), Willie (Morgan Freeman) şi Albert (Alan Arkin) sunt nişte veterani prieteni de când lumea. Pe când se afla la bancă, Joe este una dintre victimele care cad pradă unui jaf efectuat de trei indivizi mascaţi. În timpul jafului, el observă un tatuaj mongol pe gâtul unuia dintre jefuitori şi acesta ar putea fi un indiciu valoros pentru poliţie în identificarea sa. Cu toate acestea, liderul simpatizează cu Joe în momentul în care află despre situaţia dificilă în care a ajuns din cauza băncii. Hoţii reuşesc să fugă cu 1.6 milioane de dolari.

  Când compania la care lucrează este cumpărată, pensiile lor devin o povară şi sunt primele afectate de restructurări. Joe este lovit foarte tare pentru că în mai puţin de 30 de zile, atât el cât şi fiica şi nepoata lui, Rachel (Maria Dizzia) şi Brooklyn (Joey King), vor ajunge în stradă. Willie află şi el că suferă de-o boală gravă la rinichi şi are nevoie de un transplant şi devine mai frustrat atunci când situaţia financiară precară îl obligă să stea departe de fiica şi nepoata sa.

  Disperaţi, cei trei prieteni hotărăsc să încerce să jefuiască banca care urmează să le distrugă fondul de pensii şi să îşi ia înapoi ce le aparţine de drept. Inspirat de experienţa pe care a avut-o cu jaful din ziua precedentă, Joe vine primul cu ideea pe care Willie şi Albert o resping vehement în primă fază. Cu toate acestea, ei se lasă convinşi când află că banca o să le fure la rândul ei pensia pentru care au cotizat o viaţă întreagă.

Desperate to pay the bills and come through for their loved ones, three lifelong pals risk it all by embarking on a daring bid to knock off the very bank that absconded with their money.

 •  Vezi gratuit filmul: Going in Style – Jaf cu stil 2017, film online cu subtitrare în Română. Going in Style – Jaf cu stil 2017, film online cu subtitrare în Română este un film lansat in data de: Apr. 06, 2017. Filmul are genul de: . Vezi acum acest film online gratuit! Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film!!
 • Titlul original Going in Style
  Evaluarea IMDb 6.6 62,405 voturi
  Evaluarea TMDb 6.6 1196 voturi

  Titluri Recomandate .....

  Lasă un comentariu