Ai probleme la vizionarea acestui film-episod online. Trimite un RAPORT aici... și spune problema!

 • netuTVwaaw.tv
Good Posture (2019), film online subtitrat in Româna

Good Posture (2019), film online subtitrat in Româna

Good Posture (2019) Online SubtitratApr. 27, 2019USA91 Minute.N/A
Your rating: 0
9 1 vote
Ce se întâmplă?

 

 •  Vezi gratuit filmul: Good Posture (2019), film online subtitrat in Româna. Good Posture (2019), film online subtitrat in Româna este un film de genul : . Vezi acum acest film online gratuit! 

   

  Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film!!
 • Rezumat

  • Filmul Good Posture – urmărește povestea unei tinere care trebuie să locuiască cu o prietenă de familie și renumită scriitoare, după ce tatăl ei văduv se mută la Paris cu iubita lui mai tânără. Lilian, o proaspătă absolventă a unei facultăți de film, vine în New York pentru a se muta cu prietenul ei, Nate. Obișnuită să folosească bărbații pentru a-și ușura viața, lipsită de motivație și încredere din cauza unui tată absent, Lilian este părăsită în cele din urmă de iubitul. Curând, ea ajunge sub acoperișul unei prietene de familie, Julia Price, o scriitoare renumită și izolată, cu o personalitate foarte diferită, care intră în conflict direct cu cea a tinerei. În loc să se confrunte direct, ele încep un înțelept ritual zilnic de scriere pasiv-agresivă, prin care, încet, dar sigur, le apropie mai mult de înțelegere. Pentru a-și impresiona fostul iubit și pe ceilalți cinici din jurul ei, Lilian decide brusc să facă un documentar despre Julia, deși unul neautorizat, cu rezultate surprinzător de amuzante.

  With her widower father currently living it up in Paris with a young, new girlfriend, Lilian has been placed into the care of family friends over in Brooklyn, New York. Under the roof of famed author, Julia Price, Lilian has no real motivation to live any other lifestyle than that of her hermit housemate. To impress her ex-boyfriend, and the other cynics around her, Lilian suddenly decides to make a documentary on Julia – albeit, an unauthorized one – with the help of some new people in her life. e

  Good Posture (2019), film online subtitrat in Româna
  Titlul original Good Posture
  Rating-ul IMDb 8,2 22 voturi
  Rating-ul TMDb 8,6 65 voturi

  Leave a comment