Daca intampini probleme cu un film, te rugam sa ne lasi link-ul aici... si vom rezolva in cel mai scurt timp!

Daca nu functioneaza subtitrarea te rugam sa dezactivezi ADBLOCK-ul!!

what going on?
HD-RO219 vizualizari
Let Me Go (2017), Online Subtitrat

Let Me Go (2017), Online Subtitrat

May. 04, 2018100 Min.
Rating-ul tău: 0
0 0 voturi

 

Au Distribuit ... 0

 

 

   
 • Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film: Let Me Go (2017), Online Subtitrat. Film online gratuit oferit de filmeseriale.eu

Video trailer HD

Descriere:  Let Me Go (2017), Online Subtitrat

Let Me Go este un film despre mame și fiice, despre fantomele din trecut și despre impactul pe care l-au lăsat în prezent. Bazat pe povestea reală a vieții lui Helga Schneider, care a fost abandonată de mama ei în 1941, când avea doar patru ani, filmul explorează efectele abandonului asupra vieții acesteia. Mama lui Helga a plecat să se alăture SS-ului nazist, unde a fost pregătită special pentru a deveni un gardian al lagărelor de concentrare de la Auschwitz.

Filmul este stabilit în anul 2000, urmărind-o nu numai pe Helga și călătoriile mamei sale, ci și următoarele două generații ale familiei lor, și suferința pe care o suportă după dezvăluirile unor vechi secrete din jurul evenimentelor îngrozitoare care au avut loc acum 70 de ani. Când Helga primește o scrisoare și află că Traudi este pe moarte, aceasta împărtășește adevărul cu nepoata sa Emily. Emily se oferă să o însoțească la Viena pentru a se întâlni cu străbunica despre care credea că a murit, și pentru a experimenta relevarea celor mai întunecate secrete ale familiei.

The film is set in the year 2000 following not only Helga and Traudi’s journeys but the next two generations and how Beth, Helga’s daughter and Emily her granddaughter are confronted with the long-term effects of Traudi’s leaving. When Helga receives a letter telling her that Traudi is close to death, it is Emily with whom Helga shares the truth. Emily volunteers to accompany her to Vienna to meet the great-grandmother she thought was dead, and experience the unraveling of the darkest of family secrets.

 •  Vezi gratuit filmul: Let Me Go (2017), Online Subtitrat. Let Me Go (2017), Online Subtitrat este un film lansat in data de: May. 04, 2018. Filmul are genul de: . Vezi acum acest film online gratuit! Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film!!
 • Titlul originalLet Me Go

  Titluri Recomandate .....

  Arthur Christmas – Marea cursă de Crăciun, film animat online DUBLAT în Română
  The Vanishing of Sidney Hall (2017), online subtitrat in limba Româna
  The Seagull (2018), Online Subtitrat
  Ecaterina Teodoroiu (1979), film online in Romana
  Black Cobra Woman – Eva nera (1976), film erotic, online subtitrat in Romana
  Nine Lives – Nouă vieți (2005), film online subtitrat in Româna
  Mia Madre (2015), film online subtitrat în Română
  Titanic (1953), filme online HD subtitrat în Română
  Creative Control (2016), film online subtitrat în Română
  IO (2019), film online subtitrat în Română
  Lucky (2017), online pe net subtitrat in limba Româna
  The Challenger Disaster (2019), film online subtitrat in limba Romana

  Lasă un comentariu