Daca intampini probleme cu un film, te rugam sa ne lasi link-ul aici... si vom rezolva in cel mai scurt timp!

Daca nu functioneaza subtitrarea te rugam sa dezactivezi ADBLOCK-ul!!

what going on?
HD-RO284 vizualizari
Lost in the Pacific (2016), film online subtitrat in Romana

Lost in the Pacific (2016), film online subtitrat in Romana

Creation is better than destructionJan. 29, 2016China, Singapore, Malaysia, USA86 Min.N/A
Rating-ul tău: 0
0 0 voturi

 

Au Distribuit ... 0

 

 

   
 • Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film: Lost in the Pacific (2016), film online subtitrat in Romana. Film online gratuit oferit de filmeseriale.eu

Video trailer HD

Director

Vincent Zhou
Director

Actori

Descriere:  Lost in the Pacific (2016), film online subtitrat in Romana

În anul 2020, doi soldaţi înarmaţi trec printr-o pădure întunecată de pe Fortune Island, o insulă din mijlocul Pacificului ce pare să fie pustie. Brusc, ceva care pândeşte în întuneric le atrage atenţia şi ţipă de teroare. De partea cealaltă a pământului, proprietarul Ocean Airlines, dl. Gary Gao, inaugurează o aeronavă de pasageri luxoasă numită A390. Călătoria începe la Rio şi urmează a se sfârşi la Hong Kong unde pasagerii vor fi aşteptaţi de fanfară şi se va face un mare fast.

Printre oaspeţii importanţi din aeronavă se află şi miliardarul Prinţ Khadsa al Arabiei Saudite, cunoscutul cântăreţ de muzică pop Colin, câştigătoarea unui premiu Oscar Lily Young, starul din baschet Rodman, o jurnalistă premiată pe nume Mia Ren şi cameramanul acesteia, Bob, de la Internaţional New Wen. Gary ştie că atât el cât şi compania sa se află într-un impas financiar foarte mare, iar Gary intenţionează să obţină din partea prinţului o investiţie care ar fi menită să-i salveze compania de la faliment.În timp ce pasagerii se bucură de luxul de la bordul aeronavei, aceasta trece printr-o furtună majoră formată deasupra Pacificului şi este lovită de un fulger.

Temându-se de faptul că aeronava ar putea fi avariată, echipajul doreşte să aterizeze de urgenţă pentru o inspecţie amănunţită. Iniţial, Gary, care doreşte să ajungă la Hong Kong în timp record, nu doreşte să aterizeze şi cere echipajului să forţeze la maximum aeronava, însă până la urmă cedează şi permite aterizarea pe Fortune Island pentru a vedea dacă s-au produs daune. Pentru a evita observarea aterizării de urgenţă, Gary dezactivează dispozitivul de localizare al avionului, lucru care se va dovedi o greşeală imensa.

A story centered around a group of elite passengers on board an inaugural luxury, transoceanic flight that turns into a disaster.

 •  Vezi gratuit filmul: Lost in the Pacific (2016), film online subtitrat in Romana. Lost in the Pacific (2016), film online subtitrat in Romana este un film lansat in data de: Jan. 29, 2016. Filmul are genul de:  , ,. Vezi acum acest film online gratuit! Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film!!
 • Titlul originalLost in the Pacific
  Evaluarea IMDb4.4 1,564 voturi
  Evaluarea TMDb5 14 voturi

  Titluri Recomandate .....

  Bleach (2018), online pe net subtitrat in limba Româna
  Resident Evil 4: Afterlife – Viaţa de apoi, film online subtitrat în Română
  The Last Warrior (2018), film online subtitrat în Română
  The Last Witness (2018), Online Subtitrat
  Winchester – Casa spiritelor (2018), Online Subtitrat
  Point Blank (2019), film online subtitrat în Română
  The Absent One (2014), film online subtitrat în Română
  Battalion (2018), film online subtitrat în Română
  Ghost – Fantoma mea iubită (1990), film online subtitrat in Romana
  Andover (2018), online subtitrat in limba Româna
  Kubo and the Two Strings – Kubo şi lăuta magică, Online Subtitrat
  On Her Majesty’s Secret Service (1969), film online subtitrat în Română

  Lasă un comentariu