Daca intampini probleme cu un film, te rugam sa ne lasi link-ul aici... si vom rezolva in cel mai scurt timp!

Daca nu functioneaza subtitrarea te rugam sa dezactivezi ADBLOCK-ul!!

what going on?
HD-RO319 vizualizari
Midnight Sun – Sub soarele nopții (2018), Online Subtitrat

Midnight Sun – Sub soarele nopții (2018), Online Subtitrat

Love will light the way.Mar. 22, 2018USA91 Min.PG-13
Rating-ul tău: 0
0 0 voturi

 

Au Distribuit ... 1

 

 

   
 • Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film: Midnight Sun – Sub soarele nopții (2018), Online Subtitrat. Film online gratuit oferit de filmeseriale.eu

Video trailer HD

Descriere:  Midnight Sun – Sub soarele nopții (2018), Online Subtitrat

Midnight Sun – Sub soarele nopții (2018), Online Subtitrat

Drama Midnight Sun surprinde o poveste de viață tragică cu un impact emoțional și spiritual puternic, despre prima dragoste, vise realizate și o vară perfectă.
După ce a fost diagnosticată la o vârstă fragedă, Katie Price a trăit cu o boală genetică incurabilă, Xeroderma Pegmentosum. Deoarece boala este caracterizată de o senzitivitate extremă la radiațiile ultaviolete, Katie își petrece cea mai mare parte a vieții ei, în mod izolat, pentru a evita lumina soarelui, orice expunere putându-se dovedi letală. De la fereastra sa colorată unde își petrece parte din timp, ea urmărește venirile și plecările tânărului Charlie Reed, fără știrea lui. Căderea nopții fiind singura dată când poate să plece în siguranță de acasă, Katie cântă în mod regulat pentru navetiști, la o stație de tren local. Când Charlie părăsește petrecerea de absolvire a liceului, el urmează muzica care vine de pe platformă, unde o întâlnește pentru prima dată pe Katie și ramâne imediat impresionat. Alegând să nu dezvăluie gravitatea stării sale, Katie și Charlie petrec vara îndrăgostiți, sub cerul înstelat. În această poveste de dragoste tânără, Katie își găsește vocația, încurajând-ul în același timp pe Charlie să-și urmeze visul în învățământul superior. Romantismul lor euforic se oprește brusc atunci când Katie pierde accidental noțiunea timpului și devine prinsă în lumina soarelui de dimineață. Tânăra s-a expus singură pericolului și curând află că boala ei a avansat până la un punct fără întoarcere. Cu timpul care se scurge din ce în ce mai repede, Katie și Charlie doresc să trăiască viața la maxim și împărtășesc o dragoste care îi va schimba pe ei și pe cei din jurul lor, pentru totdeauna.

Katie, a 17-year-old, has been sheltered since childhood and confined to her house during the day by a rare disease that makes even the smallest amount of sunlight deadly. Fate intervenes when she meets Charlie and they embark on a summer romance.

 •  Vezi gratuit filmul: Midnight Sun – Sub soarele nopții (2018), Online Subtitrat. Midnight Sun – Sub soarele nopții (2018), Online Subtitrat este un film lansat in data de: Mar. 22, 2018. Filmul are genul de:  ,. Vezi acum acest film online gratuit! Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film!!
 • Titlul originalMidnight Sun
  Evaluarea IMDb6.6 10,898 voturi
  Evaluarea TMDb7.8 929 voturi

  Titluri Recomandate .....

  Four Weddings and a Funeral (1994), film online subtitrat în Română
  A Heavenly Christmas (2016), film online subtitrat in Romana
  Angels in the Snow (2015), filme online subtitrat în Română
  Assassination Nation (2018), film online subtitrat in Romana
  Joy Ride – Glumă mortală (2001), film online subtitrat in Româna
  Sobibor (2018), film online subtitrat în Română
  The Wife (2018), film online subtitrat în Română
  Comet 2014, Online Subtitrat
  The Artist – Artistul (2011), film online subtitrat in Romana
  The Clovehitch Killer 2018, Online Subtitrat
  Think Like a Man (2012), film online subtitrat in Romana
  The Vanishing (2018), film online subtitrat in limba Romana

  Lasă un comentariu