Daca intampini probleme cu un film, te rugam sa ne lasi link-ul aici... si vom rezolva in cel mai scurt timp!

Daca nu functioneaza subtitrarea te rugam sa dezactivezi ADBLOCK-ul!!

what going on?
Moromeții 2 (2018), film online în limba Română

Moromeții 2 (2018), film online în limba Română

May. 25, 2019
Rating-ul tău: 0
8.6 9 voturi

 

Au Distribuit ... 9

 

 

   
 • Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film: Moromeții 2 (2018), film online în limba Română. Film online gratuit oferit de filmeseriale.eu

Video trailer HD

Director

Director

Actori

Descriere:  Moromeții 2 (2018), film online în limba Română

Filmul Romanesc Moromeții 2 continuă povestea familiei lui Ilie Moromete, din satul din Câmpia Dunării, și-l are în prim-plan pe mezinul Niculae. Peste lumea pe care o cunoșteau, în care cel mai important lucru era să ai pămînt pe care să-l muncești, trecuse un război. Toată ordinea vieții lor se schimbă o dată cu venirea noului regim, care propovăduiește egalitatea. Se șterg diferențele într-un mod forțat și violent, iar albul devine negru și invers.

Obsesia pentru pămînt a lui Moromete a rămas intactă. Totul se învîrte în jurul muncii cîmpului. Pentru supraviețuire e nevoie de porumb, de grîu.

Anii 1945-1946 îl găsesc pe Ilie Moromete îmbătrînit, dar încă în putere. Între el și cea de-a doua soție, Catrina, tensiunile de-o viață continuă. Reproșurile au legătură cu pămîntul, copiii din prima căsătorie ai lui Ilie și cu gelozia femeii. Doi dintre copiii cei mari ai lui Moromete au plecat la București. Unul a murit, iar cel mic făcuse deja trei clase la liceu și se oprise înainte de ultimul an, din motive financiare. Niculae își dorește cel mai mult pe lume să învețe și să își termine școala. El este cel care va scrie mai tîrziu despre vremurile noi și cele vechi.

Ilie Moromete și-ar fi dorit ca fiii săi să rămînă în sat și să muncească toți pămîntul pe care îl au aveau. E singurul mod în care și-ar fi imaginat viitorul. Ce i se întîmplă e foarte departe de această proiecție. Dorințele lor și ale lui nu se întîlnesc niciodată. Cei tineri vor să vîndă pămîntul, el încearcă cu disperare să-l păstreze. Va încerca să-l împărtă doar cînd i se face frică că îl va pierde.

Oamenii trăiseră mai bine sau mai greu, dar fiecare putea să vorbească despre tot și despre toate. O dată cu venirea comuniștilor „adevărul” devine unul singur, iar colectivizarea va răsturna cu susul în jos toată lumea lui Moromete.

Promisiunile lumii noi, în care totul e posibil dacă te înregimentezi, îl vor pune la încercare pe Niculae, care va deveni ziarist și scriitor.

 •  Vezi gratuit filmul: Moromeții 2 (2018), film online în limba Română. Moromeții 2 (2018), film online în limba Română este un film lansat in data de: May. 25, 2019. Filmul are genul de: . Vezi acum acest film online gratuit! Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film!!
 • Titluri Recomandate .....

  Life – Viață, primele semne (2017), film online subtitrat în Română
  The Huntsman: Winter’s War (2016), film online subtitrat în Română
  Lost in London (2017), film online cu subtitrare în Română
  The New Romantic (2018), film online subtitrat în Română
  The Exception (2017), film online subtitrat în Română
  Jonathan 2018, Online Subtitrat
  A Simple Favor – O simplă favoare (2018), film online subtitrat in Romana
  Carol (2015), film online subtitrat în Romana
  Cripta (2014), film online în limba Română
  Thelma (2018), online pe net subtitrat in limba Româna
  Man Down (2015), online subtitrat in limba Româna
  Please Stand By (2017), online subtitrat in limba Româna

  (2) comments

  Lasă un comentariu