Daca intampini probleme cu un film, te rugam sa ne lasi link-ul aici... si vom rezolva in cel mai scurt timp!

Daca nu functioneaza subtitrarea te rugam sa dezactivezi ADBLOCK-ul!!

what going on?
HD-RO108 vizualizari
Our Brand Is Crisis (2015), film online subtitrat în Română

Our Brand Is Crisis (2015), film online subtitrat în Română

May the best campaign win.Sep. 11, 2015USA108 Min.R
Rating-ul tău: 0
9 1 vot

 

Au Distribuit ... 0

 

 

   
 • Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film: Our Brand Is Crisis (2015), film online subtitrat în Română. Film online gratuit oferit de filmeseriale.eu

Video trailer HD

Descriere:  Our Brand Is Crisis (2015), film online subtitrat în Română

 • În anul 2002, politicianul bolivian Pedro Castillo (o versiune fictivă a lui Gonzalo Sanchez de Lozada) angajează o firmă de consultanţă politică americană pentru a-l ajuta să câştige alegerile prezidenţiale din acel an în Bolivia. Firma o aduce pe Jane Bodine (Sandra Bullock) pentru a se ocupa de campania din Bolivia şi a se lupta cu cel mai aprig inamic, tot un american, Pat Candy (Billy Bob Thorton), care se ocupă de campania contra-candidatului. În Bolivia, situaţia este una tensionată.

  Populaţia indigenă, care reprezintă majoritatea în ţară, protestează pentru a obţine o reforma constituţională şi a avea o reprezentare în parlament mai pregnantă. Consultanţii americani, necunoscând limba sau cultura locală, sunt convinşi de către Bodine, o strategă politică foarte pricepută, să urmeze o anumită campanie pe care o dezvoltă ea şi o aplică de fiecare dată cu succes. După ce publică un anunţ prin care îl acuză pe Castillo de o aventură amoroasă extraconjugală şi dă vina pe opoziţie, Castillo acceptă să aplice aceeaşi strategie de denigrare asupra oponenţilor săi.

  În lunile următoare, echipa încearcă o strategie prin care declară o criză iminentă. Ei plănuiesc, astfel, să bage spaima în sufletele alegătorilor pentru ca aceştia să voteze în favoarea deloc simpaticului, dar cunoscutului Castillo. De asemenea, ei publică fotografii cu adversarul lor împreună cu un criminal de război nazist în fundal, iar drept urmare el este nevoit să iasă în public şi să nege faptul că ar fi un Nazist. Autobuzul lui Castillo este oprit apoi de un grup de protestatari care nu doresc să se implice în ţara lor Fondul Monetar Internaţional.

A feature film based on the documentary “Our Brand Is Crisis”, which focuses on the use of American political campaign strategies in South America.

 •  Vezi gratuit filmul: Our Brand Is Crisis (2015), film online subtitrat în Română. Our Brand Is Crisis (2015), film online subtitrat în Română este un film lansat in data de: Sep. 11, 2015. Filmul are genul de:  ,. Vezi acum acest film online gratuit! Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film!!
 • Titlul originalOur Brand Is Crisis
  Evaluarea IMDb6.1 18,443 voturi
  Evaluarea TMDb5.9 288 voturi

  Titluri Recomandate .....

  Paddington 2014, filme online DUBLAT în Română
  Kickboxer: Vengeance 2016, Online Subtitrat
  An Interview with God (2018), online pe net subtitrat in limba Româna
  The Last Laugh (2019), film online subtitrat în Română
  Victor Frankenstein (2015), film online cu subtitrare în Română
  The Challenger Disaster (2019), film online subtitrat in limba Romana
  Dheepan (2015), film online subtitrat în Română
  A Letter to Three Wives 1949, film online subtitrat în Română
  Jesus of Nazareth Part-1 (1977), film online subtitrat în Română
  City of God – Orașul zeilor, film online subtitrat in Romana
  Dragged Across Concrete (2018), film online subtitrat in Romana
  SPL: Kill Zone, Online Subtitrat

  Lasă un comentariu