Daca intampini probleme cu un film, te rugam sa ne lasi link-ul aici... si vom rezolva in cel mai scurt timp!

Daca nu functioneaza subtitrarea te rugam sa dezactivezi ADBLOCK-ul!!

what going on?
HD-RO240 vizualizari
Pompeii, online subtitrat in limba Româna

Pompeii, online subtitrat in limba Româna

No warning. No escape.Feb. 18, 2014Canada, Germany, USA105 Min.PG-13
Rating-ul tău: 0
9 1 vot

 

Au Distribuit ... 0

 

 

   
 • Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film: Pompeii, online subtitrat in limba Româna. Film online gratuit oferit de filmeseriale.eu

Video trailer HD

Descriere:  Pompeii, online subtitrat in limba Româna

 • În Anul Domnului 62, Britania, un trib Celtic de călăreţi este exterminat brutal de Romanii conduşi de Corvus (Kiefer Sutherland). Singurul supravieţuitor este un băiat pe nume Milo (Dylan Schombing), a cărui mamă a ucis-o Corvus cu mâna lui. Băiatul este capturat apoi de către negustorii de sclavi. 17 ani mai târziu, un deţinător de sclavi pe nume Graecus (Joe Pingue) urmăreşte o bătălie între gladiatori. El nu e impresionat de ceea ce vede, asta până când apare adultul Milo (Kit Harington), un gladiator talentat pe care mulţimea îl numeşte „Celtul”. Milo este adus curând în Pompeii alături de ceilalţi sclavi. Pe drum, ei văd un cal ce cade în timp ce trăgea o trăsură în care se afla Cassia (Emily Browning) şi servitoarea ei, Ariadne.
 • Milo ucide calul pentru a-i curma suferinţa, iar Cassia este impresionată de el. Ea este fiica conducătorului oraşului, Severus (Jared Harris), şi soţia acestuia, Aurelia (Carrie-Anne Moss). Severus speră ca noul Împărat Titus să investească în planurile sale de reconstrucţie a oraşului, dar Cassia îl avertizează că Roma devine tot mai coruptă. În arena gladiatorilor, Milo curând stârneşte o rivalitate feroce cu Atticus (Adewale Akinnuoye-Agbaje), un gladiator campion căruia, după legea Romană, i se va garanta libertatea dacă va mai câştiga o singură luptă. Ulterior, după ce un cutremur sperie caii şi Milo linişteşte unul dintre ei, el o ia pe Cassia la plimbare şi îi spune că nu vor putea fi împreună.

In 79 A.D., Milo, a slave turned gladiator, finds himself in a race against time to save his true love Cassia, the beautiful daughter of a wealthy merchant who has been unwillingly betrothed to a corrupt Roman Senator. As Mount Vesuvius erupts in a torrent of blazing lava, Milo must fight his way out of the arena in order to save his beloved as the once magnificent Pompeii crumbles around him.

 •  Vezi gratuit filmul: Pompeii, online subtitrat in limba Româna. Pompeii, online subtitrat in limba Româna este un film lansat in data de: Feb. 18, 2014. Filmul are genul de:  , , , ,. Vezi acum acest film online gratuit! Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film!!
 • Titlul originalPompeii
  Evaluarea IMDb5.5 97,677 voturi
  Evaluarea TMDb5.3 1823 voturi

  Titluri Recomandate .....

  Battle for Terra – Batalia pentru Terra, desene animate online
  Our Little Sister – Surioara noastră mai mică (2015), film online subtitrat în Română
  The Handmaiden (2016), film online subtitrat în Română
  Dhananjay (2017), Online Subtitrat
  All In – Totul sau nimic (2006), film online subtitrat in Romana
  Indiana Jones – Raiders of the Lost Ark 1981, Online Subtitrat
  Die Hard – Greu de ucis (1988), film online subtitrat in Romana
  A Shoe Addict’s Christmas (2018), Online Subtitrat
  The Cured 2018, online pe net subtitrat in limba Româna
  Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017), film online subtitrat în Română
  Mad Max Beyond Thunderdome 1985, Online Subtitrat
  Professor Marston & the Wonder Women (2017), Online Subtitrat

  Lasă un comentariu