Daca intampini probleme cu un film, te rugam sa ne lasi link-ul aici... si vom rezolva in cel mai scurt timp!

Daca nu functioneaza subtitrarea te rugam sa dezactivezi ADBLOCK-ul!!

what going on?
HD-RO200 vizualizari
Pompeii, online subtitrat in limba Româna

Pompeii, online subtitrat in limba Româna

No warning. No escape.Feb. 18, 2014Canada, Germany, USA105 Min.PG-13
Rating-ul tău: 0
9 1 vot

 

Au Distribuit ... 0

 

 

   
 • Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film: Pompeii, online subtitrat in limba Româna. Film online gratuit oferit de filmeseriale.eu

Video trailer HD

Descriere:  Pompeii, online subtitrat in limba Româna

 • În Anul Domnului 62, Britania, un trib Celtic de călăreţi este exterminat brutal de Romanii conduşi de Corvus (Kiefer Sutherland). Singurul supravieţuitor este un băiat pe nume Milo (Dylan Schombing), a cărui mamă a ucis-o Corvus cu mâna lui. Băiatul este capturat apoi de către negustorii de sclavi. 17 ani mai târziu, un deţinător de sclavi pe nume Graecus (Joe Pingue) urmăreşte o bătălie între gladiatori. El nu e impresionat de ceea ce vede, asta până când apare adultul Milo (Kit Harington), un gladiator talentat pe care mulţimea îl numeşte „Celtul”. Milo este adus curând în Pompeii alături de ceilalţi sclavi. Pe drum, ei văd un cal ce cade în timp ce trăgea o trăsură în care se afla Cassia (Emily Browning) şi servitoarea ei, Ariadne.
 • Milo ucide calul pentru a-i curma suferinţa, iar Cassia este impresionată de el. Ea este fiica conducătorului oraşului, Severus (Jared Harris), şi soţia acestuia, Aurelia (Carrie-Anne Moss). Severus speră ca noul Împărat Titus să investească în planurile sale de reconstrucţie a oraşului, dar Cassia îl avertizează că Roma devine tot mai coruptă. În arena gladiatorilor, Milo curând stârneşte o rivalitate feroce cu Atticus (Adewale Akinnuoye-Agbaje), un gladiator campion căruia, după legea Romană, i se va garanta libertatea dacă va mai câştiga o singură luptă. Ulterior, după ce un cutremur sperie caii şi Milo linişteşte unul dintre ei, el o ia pe Cassia la plimbare şi îi spune că nu vor putea fi împreună.

In 79 A.D., Milo, a slave turned gladiator, finds himself in a race against time to save his true love Cassia, the beautiful daughter of a wealthy merchant who has been unwillingly betrothed to a corrupt Roman Senator. As Mount Vesuvius erupts in a torrent of blazing lava, Milo must fight his way out of the arena in order to save his beloved as the once magnificent Pompeii crumbles around him.

 •  Vezi gratuit filmul: Pompeii, online subtitrat in limba Româna. Pompeii, online subtitrat in limba Româna este un film lansat in data de: Feb. 18, 2014. Filmul are genul de:  , , , ,. Vezi acum acest film online gratuit! Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film!!
 • Titlul originalPompeii
  Evaluarea IMDb5.5 97,677 voturi
  Evaluarea TMDb5.3 1823 voturi

  Titluri Recomandate .....

  Superman vs. The Elite (2012), animatie online subtitrat in limba Roamana
  The Discovery – Descoperirea 2017, film online subtitrat în Română
  Elysium (2013), film online subtitrat in Româna
  Glass (2019), film online subtitrat în Română
  Hope Floats 1998, Online Subtitrat
  Season of the Witch – Anotimpul vrajitoarei, online pe net subtitrat in limba Româna
  The Front Runner (2018), film online subtitrat în Română
  The Christmas Cure (2017), film online subtitrat în Română
  The Transporter – Refueled – Curierul 4, Online Subtitrat
  Taken – Teroare in Paris, Online Subtitrat
  Sing (2016), film animat online DUBLAT în Română
  High Flying Bird (2019), film online subtitrat în Română

  Lasă un comentariu