Daca intampini probleme cu un film, te rugam sa ne lasi link-ul aici... si vom rezolva in cel mai scurt timp!

Daca nu functioneaza subtitrarea te rugam sa dezactivezi ADBLOCK-ul!!

what going on?
HD-RO351 vizualizari
Revolt – Rebeliunea (2017), Online Subtitrat

Revolt – Rebeliunea (2017), Online Subtitrat

Jul. 01, 2017UK87 Min.R
Rating-ul tău: 0
0 0 voturi

 

Au Distribuit ... 0

 

 

   
 • Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film: Revolt – Rebeliunea (2017), Online Subtitrat. Film online gratuit oferit de filmeseriale.eu

Video trailer HD

Descriere:  Revolt – Rebeliunea (2017), Online Subtitrat

 • Filmul Revolt urmărește povestea ultimei revolte a omenirii împotriva unei invazii extraterestre cataclismice. Un soldat american al forțelor speciale care servește în Kenya, suferă de amnezie după ce a fost lăsat inconștient în timpul unei bătălii cu mașini robotizate. Mai târziu, el se trezește prizioner într-o celulă a unei închisori, unde o întâlnește pe Nadia, un medic francez voluntar care îi spune că au fost luați prizonieri. Nadia îi explică bărbatului pe care îl numește „Bo” , că lumea a fost invadată de mașini ciudate care au distrus toate orașele mari și au învins armata din întreaga lume. Bo își amintește doar fragmente din ceea ce i s-a întâmplat și prezintă, de asemenea, abilitatea de a absorbi și descărca electricitatea ca urmare a întâlnirii sale apropiate cu una dintre mașini. După ce scapă din închisoare, Bo și Nadia lucrează împreună încercând să supraviețuiască și să ajungă în siguranță la baza militară a lui Bo, aflată în apropierea orașului Nairobi. Pe parcurs, Nadia este capturată de extratereștrii, iar Bo își găsește baza în ruine. El intră în cele din urmă în ruinele din Nairobi, unde întâlnește un grup de rezistență care intenționează să utilizeze o bombă EMP pe nava de sprijin a extratereștrilor care se deplasează deasupra orașului. Vor reuși aceștia să supraviețuiască și să salveze o lume care se sfărâmă?

The story of humankind’s last stand against a cataclysmic alien invasion. Set in the war-ravaged African countryside, a U.S. soldier and a French foreign aid worker team up to survive the alien onslaught. Their bond will be tested as they search for refuge across a crumbling world.

 •  Vezi gratuit filmul: Revolt – Rebeliunea (2017), Online Subtitrat. Revolt – Rebeliunea (2017), Online Subtitrat este un film lansat in data de: Jul. 01, 2017. Filmul are genul de:  ,. Vezi acum acest film online gratuit! Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film!!
 • Titlul originalRevolt
  Evaluarea IMDb5.2 5,952 voturi
  Evaluarea TMDb5.1 113 voturi

  Titluri Recomandate .....

  The Transporter – Curierul 2, Online Subtitrat
  The 5th Wave – Al 5lea val (2016), film online subtitrat în Română
  Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron (2015), film online subtitrat în Romana
  Self/less: Transfer de viață (2015), film online subtitrat în Română
  Birth of the Dragon (2017), Online Subtitrat
  The Tracker (2019), film online subtitrat în Română
  Oblivion. Planeta uitata, online pe net subtitrat in limba Româna
  Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales(2017), film online subtitrat in Româna
  Alien (1979), film online subtitrat în Română
  Bahubali: The Beginning (2015), film online subtitrat în Română
  District 9 (2009), film online subtitrat în Română
  Hitman: Agent 47 (2015), Online Subtitrat

  Lasă un comentariu