Daca intampini probleme cu un film, te rugam sa ne lasi link-ul aici... si vom rezolva in cel mai scurt timp!

Daca nu functioneaza subtitrarea te rugam sa dezactivezi ADBLOCK-ul!!

what going on?
HD-RO301 vizualizari
Revolt – Rebeliunea (2017), Online Subtitrat

Revolt – Rebeliunea (2017), Online Subtitrat

Jul. 01, 2017UK87 Min.R
Rating-ul tău: 0
6.5 2 voturi

 

Au Distribuit ... 0

 

 

   
 • Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film: Revolt – Rebeliunea (2017), Online Subtitrat. Film online gratuit oferit de filmeseriale.eu

Video trailer HD

Descriere:  Revolt – Rebeliunea (2017), Online Subtitrat

 • Filmul Revolt urmărește povestea ultimei revolte a omenirii împotriva unei invazii extraterestre cataclismice. Un soldat american al forțelor speciale care servește în Kenya, suferă de amnezie după ce a fost lăsat inconștient în timpul unei bătălii cu mașini robotizate. Mai târziu, el se trezește prizioner într-o celulă a unei închisori, unde o întâlnește pe Nadia, un medic francez voluntar care îi spune că au fost luați prizonieri. Nadia îi explică bărbatului pe care îl numește „Bo” , că lumea a fost invadată de mașini ciudate care au distrus toate orașele mari și au învins armata din întreaga lume. Bo își amintește doar fragmente din ceea ce i s-a întâmplat și prezintă, de asemenea, abilitatea de a absorbi și descărca electricitatea ca urmare a întâlnirii sale apropiate cu una dintre mașini. După ce scapă din închisoare, Bo și Nadia lucrează împreună încercând să supraviețuiască și să ajungă în siguranță la baza militară a lui Bo, aflată în apropierea orașului Nairobi. Pe parcurs, Nadia este capturată de extratereștrii, iar Bo își găsește baza în ruine. El intră în cele din urmă în ruinele din Nairobi, unde întâlnește un grup de rezistență care intenționează să utilizeze o bombă EMP pe nava de sprijin a extratereștrilor care se deplasează deasupra orașului. Vor reuși aceștia să supraviețuiască și să salveze o lume care se sfărâmă?

The story of humankind’s last stand against a cataclysmic alien invasion. Set in the war-ravaged African countryside, a U.S. soldier and a French foreign aid worker team up to survive the alien onslaught. Their bond will be tested as they search for refuge across a crumbling world.

 •  Vezi gratuit filmul: Revolt – Rebeliunea (2017), Online Subtitrat. Revolt – Rebeliunea (2017), Online Subtitrat este un film lansat in data de: Jul. 01, 2017. Filmul are genul de:  ,. Vezi acum acest film online gratuit! Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film!!
 • Titlul originalRevolt
  Evaluarea IMDb5.2 5,952 voturi
  Evaluarea TMDb5.1 113 voturi

  Titluri Recomandate .....

  Letters from Iwo Jima – Scrisori din Iwo Jima (2006), Online Subtitrat
  James Bond – GoldenEye (1995), online pe net subtitrat in limba Româna
  Cradle 2 the Grave, Online Subtitrat
  Batman Begins (2005), film online subtitrat în Română
  Gamer – Jocul Supravieţuirii, film online subtitrat in Romana
  Blade Runner (1982), Online Subtitrat
  Razboiul mintii – Push, online pe net subtitrat in limba Româna
  The Lost World: Jurassic Park 1997, Online Subtitrat
  Kill Switch – Legea lui Jacob (2008), Online Subtitrat HD
  Spider-Man 3 (2007), Online Subtitrat
  Men in Black II – Barbati in negru 2, film online subtitrat în Română
  Black Hawk Down, film online subtitrat în Română

  Lasă un comentariu