Daca intampini probleme cu un film, te rugam sa ne lasi link-ul aici... si vom rezolva in cel mai scurt timp!

Daca nu functioneaza subtitrarea te rugam sa dezactivezi ADBLOCK-ul!!

what going on?
HD-RO 327 vizualizari
Rise of the Footsoldier 3 (2017), film online subtitrat în Română

Rise of the Footsoldier 3 (2017), film online subtitrat în Română

Nov. 03, 2017 UK 99 Min. N/A
Rating-ul tău: 0
0 0 voturi

 

Au Distribuit ... 0

 

 

   
 • Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film: Rise of the Footsoldier 3 (2017), film online subtitrat în Română. Film online gratuit oferit de filmeseriale.eu

Video trailer HD

Director

Actori

Descriere:  Rise of the Footsoldier 3 (2017), film online subtitrat în Română

 • Glasurile grele, sexul, violența și drogurile sunt ordinea zilei în ” Rise of the Footsoldier 3″ , precursorul francizei filmului Rise of the Footsoldier . Regizat de Zackary Adler, seria se bazează pe activitățile de ganglioni din viața reală din Essex la începutul anilor ’90, în special pe uraganele îngrozitoare de la Rettendon. Par pentru film, filmul include membri ai regelui britanic Thriller de crimă, cum ar fi Craig Fairbrass, Terry Stone și Roland Manookian, care au apărut în titluri precum Bonded by Blood , RocknRolla și Ziua Sfântului Gheorghe . Fairbrass joacă Pat Tate, care a fost ucis cu brutalitate pe 6 – leaDecembrie 1995 alături de Tony Tucker și Craig Rolfe. Mai târziu numit „Boys Essex”, notorietatea lor ca infractori de cariera nemiloși a condus la mai multe filme bazându-se pe povestea lor, mai ales Essex Boys (2000) cu Sean Bean. Programul lui Adler prezintă Pat Tate prin Essex și lumea interlopă penală spaniolă, pe măsură ce se stabilește ca o figură viciată în comerțul cu droguri.Pe masura ce filmul se desfasoara, este clar ca nu se ia prea in serios. Nu are nici o îndoială cu privire la prezentarea unui număr incomensurabil de cuvinte înjurătoare, lupte, nuditate și droguri. Din acest motiv, (ca si o anumita constiinta de sine), Rise of the Footsoldier 3 nu este in intregime nedescaptabil si are ocazional un moment distractiv. De asemenea, ea îi ajută pe Fairbrass să fie un actor capabil și să facă un protagonist credincios și violent.

  Cu acest lucru a spus, această supra-dependență de viciu face ca filmul să se repete repede. Bineînțeles, un thriller de crimă are nevoie de un anumit nivel de violență și imoralitate, mai ales unul bazat pe viața unui cunoscut comerciant de droguri. Cu toate acestea, numeroasele scene de viciu și exces ar putea fi scuzați dacă ar fi fost livrate cu impact, dar în cea mai mare parte se simt incredibil de plane. După un timp, pare că producătorii de filme demonstrează cât de multe metode pot să-și imagineze o față care este bombardată într-un ciob de sânge. Caracterizarea este slabă și majoritatea caracterelor pot fi rezumate doar ca fiind „greu-ca-unghii” și crotchety.

  Filmul este în continuare împiedicat de problemele de stimulare – unele părți se simt laborioase și alte momente, în special cele care se încheie, par să se repete și să se termine pe jumătate. Rise of the Footsoldier 3 nu este, cu siguranță, cel mai grav thriller de crimă, dar în cele din urmă se simte puțin inutil, chiar dacă unele elemente ale lui sunt urmărite.

Notorious gangster, Pat Tate, rises through the ranks of Essex’s criminal underworld. A prequel to the ‘Rise of the Footsoldier’ franchise.

 •  Vezi gratuit filmul: Rise of the Footsoldier 3 (2017), film online subtitrat în Română. Rise of the Footsoldier 3 (2017), film online subtitrat în Română este un film lansat in data de: Nov. 03, 2017. Filmul are genul de:  , , ,. Vezi acum acest film online gratuit! Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film!!
 • Titlul original Rise of the Footsoldier 3
  Evaluarea IMDb 5.7 703 voturi
  Evaluarea TMDb 7.1 12 voturi

  Titluri Recomandate .....

  Ca$h (2010), online pe net subtitrat in limba Româna
  The Miseducation of Cameron Post (2018) Online Subtitrat
  Immigration Game (2017), filme online subtitrat în Română
  Lizzie (2018), film online subtitrat în Română
  Platoon – Plutonul (1986), film online subtitrat în Română
  The Lost World: Jurassic Park (1997), film online subtitrat în Română
  Letters from Iwo Jima – Scrisori din Iwo Jima (2006), Online Subtitrat
  Dead Trigger (2018), film online subtitrat in Romana
  Snow White and the Huntsman (2012), film online subtitrat în Română
  Tell It to the Bees (2019), film online subtitrat în Română
  Outlaws – 1% (2019), film online subtitrat în Română
  Xinhai geming – 1911 (2011), film online subtitrat în Română

  Lasă un comentariu