Ai probleme la vizionarea acestui film-episod online. Trimite un RAPORT aici... și spune problema!

 • Traileryoutube.com
 • openLoad openload.co
Skin (2018), film online subtitrat

Skin (2018), film online subtitrat

Uita-te la Skin (2018) Full Movie Online gratuitAug. 18, 2018USA20 Minute.N/A
Your rating: 0
0 0 votes
Ce se întâmplă?

 

 •  Vezi gratuit filmul: Skin (2018), film online subtitrat. Skin (2018), film online subtitrat este un film de genul : . Vezi acum acest film online gratuit! 

   

  Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film!!
 • Rezumat

  • Pe baza documentarului MSNBC din 2012, Bryon Widner a fost unul dintre cei mai căutați supremațiști ai FBI-ului. Acoperit de tatuajele rasiste de la cap până în picioare că a câștigat crime de ură, conduce o viață distructivă și se îndreaptă pe calea fără întoarcere. Când îl întâlnește pe Julie și pe cele trei fiice ale ei din relațiile anterioare, responsabilitățile părintești îi dau dorința de a lăsa mișcarea în urmă. El suferă amenințări cu moartea și hărțuire de la vechea sa bandă, încercând să-și întoarcă viața. Cu ajutorul FBI și SPLC, el suferă 25 de operații brutale de îndepărtare a tatuajelor în schimbul decodării tatuajelor care acoperă corpul său, ceea ce culminează cu arestarea și condamnarea fostei sale bande.

  A small supermarket in a blue collar town, a black man smiles at a 10 year old white boy across the checkout aisle. This innocuous moment sends two gangs into a ruthless war that ends with a shocking backlash.

  Skin (2018), film online subtitrat
  Titlul original Skin
  Rating-ul IMDb 6.9 189 voturi
  Rating-ul TMDb 8 12 voturi

  Leave a comment