Daca intampini probleme cu un film, te rugam sa ne lasi link-ul aici... si vom rezolva in cel mai scurt timp!

Daca nu functioneaza subtitrarea te rugam sa dezactivezi ADBLOCK-ul!!

what going on?
HD-RO 57 vizualizari
That Awkward Moment – Acel moment penibil (2014), film online subtitrat în Română

That Awkward Moment – Acel moment penibil (2014), film online subtitrat în Română

When you realize getting some means wanting more. Jan. 29, 2014 USA 94 Min. R
Rating-ul tău: 0
9 1 vot

 

Au Distribuit ... 0

 

 

   
 • Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film: That Awkward Moment – Acel moment penibil (2014), film online subtitrat în Română. Film online gratuit oferit de filmeseriale.eu

Video trailer HD

Descriere:  That Awkward Moment – Acel moment penibil (2014), film online subtitrat în Română

Joacă acum GRATUIT!!!

 • Jason (Zac Efron) se află pe o băncuţă din New York aşteptând pe cineva să sostească. O voce de fundal explică faptul că el aşteaptă acolo de multă vreme, dar nu spune şi motivul. Jason începe prin a spune că fiecare relaţie ajunge în momentul acela de „şi acum…”, în care una dintre părţile implicate în relaţie doreşte să treacă la următorul pas, cel mai serios. La acel moment, Jason ştie că relaţia s-a sfârşit, deoarece el nu este pregătit pentru ceva serios. El lucrează împreună cu cel mai bun prieten, Daniel (Miles Teller), la o companie ce se ocupă cu design-ul coperţilor de cărţi.Amicul lor, Mikey (Michael B. Jordan), un tânăr doctor căsătorit cu Vera (Jessica Lucas) încă de la absolvirea liceului, vine la ei şi le spune că Vera i-a cerut divorţul. Cei trei merg la un bar pentru a sărbători burlăcia. Grupul se întâlneşte apoi cu o amică de-a lui Daniel, Chelsea (Mackenzie Davis), aceştia dorind să-l facă pe Mikey să îşi ia gândul de la soţia sa. Mikey, însă, face cunoştinţă cu o fată cu ochelari (Kate Simses), în timp ce Jason face cunoştinţă cu Ellie (Imogen Poots) şi pleacă împreună cu ea după ce aceasta este agasată de un alt individ.

  A doua zi, Jason şi Daniel creează o copertă de carte pentru o scriitoare ce se dovedeşte a fi chiar Ellie. Jason găseşte o explicaţie plauzibilă pentru evenimentele petrecute în seara precedentă şi cei doi încep să iasă regulat. Între timp, Daniel începe să se îndrăgostească de Chelsea, iar Mikey se întâlneşte cu soţia lui pentru a clarifica lucrurile şi aceasta îi spune că motivul pentru care relaţia lor s-a destrămat este că nu e suficient de spontan… moment la care acesta face un gest surprinzător.

Best pals Jason and Daniel indulge in casual flings and revel in their carefree, unattached lives. After learning that the marriage of their friend Mikey is over, they gladly welcome him back into their circle. The three young men make a pact to have fun and avoid commitment. However, when all three find themselves involved in serious relationships, they must keep their romances secret from one another.

 •  Vezi gratuit filmul: That Awkward Moment – Acel moment penibil (2014), film online subtitrat în Română. That Awkward Moment – Acel moment penibil (2014), film online subtitrat în Română este un film lansat in data de: Jan. 29, 2014. Filmul are genul de:  ,. Vezi acum acest film online gratuit! Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film!!
 • Titlul original That Awkward Moment
  Evaluarea IMDb 6.1 92,750 voturi
  Evaluarea TMDb 6.1 1809 voturi

  Titluri Recomandate .....

  Step Up Revolution – Dansul Dragostei 4: Revolutia (2012), film online subtitrat în Română
  The Happytime Murders – Cine trage sforile? (2018), film online subtitrat în Română
  The Son of Bigfoot – Bigfoot Junior, film animat online DUBLAT în Română
  Damsel (2018), online pe net subtitrat in limba Româna
  A Dogwalker’s Christmas Tale (2015), filme online subtitrat în Română
  The Ugly Truth – Adevărul gol-goluț, film online subtitrat in Romana
  Doua lozuri – Two Lottery Tickets (2016), film online in limba Romana
  The Road Within (2014), film online subtitrat in Romana
  American Kamasutra (2018), film online subtitrat în Română
  Gone with the Wind – Pe aripile vântului, film online subtitrat în Română
  Adam Sandler: 100% Fresh (2018), film online subtitrat in Romana
  Ride (2014), film online subtitrat în Română

  Lasă un comentariu