Ai probleme la vizionarea acestui film-episod online. Trimite un RAPORT aici... și spune problema!

 • Traileryoutube.com
 • netuTVwaaw.tv
The Boat (2019), film online subtitrat

The Boat (2019), film online subtitrat

Sep. 22, 2018UK, Malta89 Minute.N/A
Your rating: 0
9 1 vote
Ce se întâmplă?

 

 •  Vezi gratuit filmul: The Boat (2019), film online subtitrat. The Boat (2019), film online subtitrat este un film de genul :  ,. Vezi acum acest film online gratuit! 

   

  Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film!!
 • Rezumat

  • Un pescar pornește pentru o zi pe mare la pescuit. La scurt timp de la pornire, o ceață densă îi încurcă planurile și îl lasă complet dezorientat. O coliziune cu o altă barcă de pescuit îi conferă certitudinea că a fost găsit, dar, reușind să ajungă la barca respectivă, constată că la bord nu este nimeni. Dorind să se reîntoarcă pe barca sa, pescarul realizează că aceasta a dispărut fără urmă, și se vede obligat să rămână la bordul acelei ambaracațiuni mult mai luxoase. După mai multe încercări, el nu reușește să intre în contact cu portul din Valletta. Totul se transformă într-un veritabil coșmar claustrofobic, coșmar din care pescarul nu știe dacă va scăpa cu viață.

  A lone fisherman on his daily run finds himself lost in a thick fog which proves impossible to navigate. The worst is yet to come when his encounter with a seemingly abandoned sailboat becomes a fight for survival against an enemy unknown.

  The Boat (2019), film online subtitrat
  The Boat (2019), film online subtitrat
  Titlul original The Boat
  Rating-ul IMDb 5.3 863 voturi
  Rating-ul TMDb 6 9 voturi

  Director

  Distribuție

  Leave a comment