Daca intampini probleme cu un film, te rugam sa ne lasi link-ul aici... si vom rezolva in cel mai scurt timp!

Daca nu functioneaza subtitrarea te rugam sa dezactivezi ADBLOCK-ul!!

what going on?
HD-ENG340 vizualizari
The Challenger Disaster (2019), film online subtitrat in limba Romana

The Challenger Disaster (2019), film online subtitrat in limba Romana

The Challenger Disaster Watch OnlineJan. 25, 2009United States98 min Min.1h38min
Rating-ul tău: 0
0 0 voturi

 

Au Distribuit ... 0

 

 

   
 • Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film: The Challenger Disaster (2019), film online subtitrat in limba Romana. Film online gratuit oferit de filmeseriale.eu

Video trailer HD

Director

Director

Actori

Descriere:  The Challenger Disaster (2019), film online subtitrat in limba Romana

 • La un an de la lansarea eșuată a Space Shuttle Challenger, un inginer asasinat, Adam, care a lucrat la o echipă din Utah, proiectând O-Rings – garniturile de cauciuc pe care le-a învinuit pentru explozia mortală a navetei – se întâlnește cu o firmă de avocatură pentru a discuta despre asigurarea reprezentării pentru un proces civil de miliarde de dolari împotriva fostei sale companii. Partenerul firmei, Finch Richards, îl intervine pe Adam pentru a determina dacă Adam este o victimă sau cauza problemei. În timp ce Richards îl întreabă pe Adam despre rolul său în dezastrul din ianuarie 1986, Adam începe să îl vadă pe Richards ca pe o altă persoană care suspectează că este responsabil pentru explozia și moartea a 7 astronauti.

  Consilierul juridic anterior pentru Adam a venit prin compania sa, la doar două săptămâni după explozie, când Adam a identificat că principalul său preocupat a fost temperatura prognozată pentru lansarea în Cape Canaveral, Florida. Avocatul corporației Larry Arnold la sfătuit pe Adam și pe alții despre necesitatea de a crea o poveste consistentă ca o echipă care să protejeze pe toți cei implicați în fabricarea Solid Rocket Booster, care ar fi confruntat cu întrebări, critici și chiar acuzații în urma dezastrului. Prima rundă va veni în curând dintr-o comisie prezidențială recent formată, anunțată de președintele Ronald Reagan, cu scopul de a investiga circumstanțele legate de explozie, de a determina o cauză probabilă și de a recomanda soluții pentru a evita repetarea tragediei.

  În ajunul lansării, preocuparea crescândă a lui Adam cu privire la impactul temperaturilor reci – cea mai rece lansare din istoria NASA – îl determină să solicite anularea acestuia. El trebuie să-i convingă mai întâi pe colegii săi de la compania contractantă de ce eșecul catastrofal este inevitabil, dar reputația lui ca hot-head și antagonist nu-l ajută să câștige sprijin. În ciuda eforturilor sale cele mai bune de a le convinge, el se confruntă cu o opoziție puternică din partea colegilor săi din Utah, deoarece echipa primește doar 45 de minute pentru a aduna dovezi care să susțină recomandarea unei întârzieri a lansării, chiar și cu cunoștințele pe care le-ar putea conduce la desființarea de către NASA a tuturor legăturilor cu contractantul și punând mii de oameni în afara muncii.

  Cu 13 ore înainte de lansare, începe un apel de conferință în trei direcții între compania de contractare a rachetelor din Utah, centrul de zbor Marshall Space Flight în Huntsville, Alabama și centrul spațial Kennedy din Cape Canaveral din Florida. Adam explică tuturor celor care au întrebat despre modul în care temperatura rece va avea în mod inevitabil un impact negativ asupra inelelor O și ar putea duce la o încălcare a sigiliului primar urmată de o eșec al celui de-al doilea sigiliu. Comentariile contradictorii făcute de unul dintre colegii săi îi slăbesc argumentul, iar părțile care ascultă în Florida și Alabama interpretează analiza problemei de către Adam și colegii săi ca fiind ilogiali și speculativi și consideră că este neconcludentă.

  Recunoscând că NASA nu ar putea lansa naveta în ziua următoare, fără recomandarea contractorilor, compania contractantă din Utah trebuie să vină cu un răspuns final în timpul apelului. Adam rămâne “glasul rațiunii” în cameră și continuă să argumenteze împotriva lansării și descoperă opoziția principală pentru argumentul său de a anula lansarea provine de la superiorii săi, echipa de conducere a companiei, a cărei prioritate momentan nu se pronunță pentru a salva vieți omenești, ci pentru a salva contractul profitabil al companiei NASA și mii de locuri de muncă.

INSPIRED BY THE TRUE STORY On the eve of the Challenger explosion in 1986 one engineer goes to the extreme to stop the launch. This hot-headed engineer makes a desperate race against the clock to call off the billion dollar multi-delayed Challenger launch, convinced the O-ring seals will fail and kill everyone on board. The Company, Marshall Space Flight and NASA made a business decision. He made a human decision.

 •  Vezi gratuit filmul: The Challenger Disaster (2019), film online subtitrat in limba Romana. The Challenger Disaster (2019), film online subtitrat in limba Romana este un film lansat in data de: Jan. 25, 2009. Filmul are genul de: . Vezi acum acest film online gratuit! Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film!!
 • Titlul originalThe Challenger Disaster
  Evaluarea IMDb6,0 30 voturi
  Evaluarea TMDb6 56 voturi

  Titluri Recomandate .....

  The Big Sick (2017), film online subtitrat în Română
  Last Summer (2019), film online subtitrat în Română
  It (2017), Online Subtitrat
  Let Me Go (2017), Online Subtitrat
  Christmas Around the Corner (2018), Online Subtitrat
  Hacker’s Game Redux (2018), online pe net subtitrat in limba Româna
  Eat Pray Love (2010), film online subtitrat în Română
  Through Black Spruce (2018), film online în limba Română
  Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children 2016, film online subtitrat in Romana
  Born Yesterday – Nascuta ieri (1950), film online subtitrat în Română
  Jesus of Nazareth Part-1 (1977), film online subtitrat în Română
  And There Were 4 2018, Online Subtitrat

  Lasă un comentariu