Daca intampini probleme cu un film, te rugam sa ne lasi link-ul aici... si vom rezolva in cel mai scurt timp!

Daca nu functioneaza subtitrarea te rugam sa dezactivezi ADBLOCK-ul!!

what going on?
Trailer-HD2K vizualizari
The Dead Don’t Die (2019), film online subtitrat in Româna

The Dead Don’t Die (2019), film online subtitrat in Româna

The road to survival could be a dead end.May. 15, 2019United States103 min Min.R
Rating-ul tău: 0
0 0 voturi

 

Au Distribuit ... 3

 

 

   
 • Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film: The Dead Don’t Die (2019), film online subtitrat in Româna. Film online gratuit oferit de filmeseriale.eu

Video trailer HD

Director

Jim Jarmusch
Director

Actori

Descriere:  The Dead Don’t Die (2019), film online subtitrat in Româna

 • Morții nu mor (2019) – În micul și liniștitul oraș Centerville, ceva nu este în regulă. Luna este omniprezentă pe cer, lumina zilei este imprevizibilă și animalele încep să se comporte în moduri neobișnuite. Nimeni nu știe de ce. Veștile sunt înfricoșătoare și oamenii de știință sunt îngrijorați. Cu toate acestea, nimeni nu a putut să prezică evenimentul cel mai bizar și periculos care urma să lovească orașul Centerville: morții ies din mormintele lor și îi atacă sălbatic pe cei vii pentru a se hrăni. Totul se schimbă atunci când locuitorii acestui loc trebuie să se confrunte cu o hoardă violentă de zombi, care provoacă haos. Lupta pentru supraviețuire începe pentru locuitorii orașului. Acum, trei ofițeri de poliție și un medic legist ciudat trebuie să formeze o alianță pentru a învinge amenințarea și a reda liniștea orașului Centerville.

In a small peaceful town, zombies suddenly rise to terrorize the town. Now three bespectacled police officers and a strange Scottish morgue expert must band together to defeat the undead.

 •  Vezi gratuit filmul: The Dead Don’t Die (2019), film online subtitrat in Româna. The Dead Don’t Die (2019), film online subtitrat in Româna este un film lansat in data de: May. 15, 2019. Filmul are genul de: . Vezi acum acest film online gratuit! Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film!!
 • Titlul originalThe Dead Don't Die
  Evaluarea IMDb6.1 610 voturi
  Evaluarea TMDb5.9 56 voturi

  Titluri Recomandate .....

  Lasă un comentariu