Daca intampini probleme cu un film, te rugam sa ne lasi link-ul aici... si vom rezolva in cel mai scurt timp!

Daca nu functioneaza subtitrarea te rugam sa dezactivezi ADBLOCK-ul!!

what going on?
HD-RO555 vizualizari
The Intouchables (2011), film online subtitrat în Română

The Intouchables (2011), film online subtitrat în Română

Sometimes you have to reach into someone else's world to find out what's missing in your own.Nov. 02, 2011France113 Min.R
Rating-ul tău: 0
0 0 voturi

 

Au Distribuit ... 0

 

 

   
 • Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film: The Intouchables (2011), film online subtitrat în Română. Film online gratuit oferit de filmeseriale.eu

Video trailer HD

Descriere:  The Intouchables (2011), film online subtitrat în Română

 • În urma unui teribil accident cu parapanta, Philippe (Francois Cluzet), un artistocrat înstărit, e nevoit să angajeze un asistent personal și, surprinzător, îl alege pe Driss (Omar Sy), un tânăr din suburbii, proaspăt ieșit din închisoare. Pe scurt, cea mai nepotrivită persoană pentru job. Lăsând la o parte lipsa lui de experiență, când vine vorba despre umor lucrurile se schimbă radical. Și astfel, toate barierele dispar, lăsând loc celor mai nebunești, ciudate și incredibil de amuzante aventuri, în care Philippe și Driss se antrenează constant, clădind o prietenie puternică, deși improbabilă. Pentru că pe cei doi tocmai ceea ce îi desparte îi transformă în Invincibilii, doi prieteni capabili să mute munții împreună, să-l facă pe Vivaldi să trăiască din nou alături de Earth, Wind and Fire, într-un cuvânt să creeze cu foarte mult umor un univers comun din două lumi aparent incompatibile. Cu un joc actoricesc remarcabil, un scenariu genial, bazat pe întâmplări reale, dialoguri inteligente și umor de calitate, Invincibilii este unul dintre puținele filme aclamate de critici și iubite de public în egală măsură. Filmul a doborât atât recorduri de premii, cât și de box-office, fiind al treilea cel mai vizionat film din toate timpurile în Franța și primind 10 nominalizări la Premiile Cesar, premiul Cesar pentru cel mai bun actor (Omar Sy), premiul pentru cel mai bun actor (pentru Omar Sy și Francois Clouzet), precum și Tokyo Grand Prix pentru cel mai bun film la Tokyo International Film Festival.

A true story of two men who should never have met – a quadriplegic aristocrat who was injured in a paragliding accident and a young man from the projects.

 •  Vezi gratuit filmul: The Intouchables (2011), film online subtitrat în Română. The Intouchables (2011), film online subtitrat în Română este un film lansat in data de: Nov. 02, 2011. Filmul are genul de:  ,. Vezi acum acest film online gratuit! Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film!!
 • Titlul originalIntouchables
  Evaluarea IMDb8.5 649,284 voturi
  Evaluarea TMDb8.2 9068 voturi

  Titluri Recomandate .....

  Tiger House (2015), film online subtitrat în Română
  Saga Amurg: Eclipsa (2010), film online în limba Română
  The Nativity Story – Povestea naşterii Domnului (2006), film online subtitrat in Romana
  Lords of Chaos (2018), film online subtitrat în Română
  Hot Shots! – Formidabilul 2 (1993), film online subtitrat în Română
  Gomorrah (2008), film online subtitrat in Romana
  The Exception (2017), film online subtitrat în Română
  The Messenger: The Story of Joan of Arc (1999), film online subtitrat în Română
  Balkan Line (2019), film online subtitrat în Română
  Mother’s Day (2016), film online subtitrat în Română
  The Dirt (2019), film online subtitrat în Română
  The Man from U.N.C.L.E. (2015), film online subtitrat în Română

  Lasă un comentariu