Daca intampini probleme cu un film, te rugam sa ne lasi link-ul aici... si vom rezolva in cel mai scurt timp!

Daca nu functioneaza subtitrarea te rugam sa dezactivezi ADBLOCK-ul!!

what going on?
HD-RO490 vizualizari
The Realm – El reino (2018), film online subtitrat în Română

The Realm – El reino (2018), film online subtitrat în Română

Sep. 28, 2018Spain, France122 Min.N/A
Rating-ul tău: 0
9 1 vot

 

Au Distribuit ... 0

 

 

   
 • Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film: The Realm – El reino (2018), film online subtitrat în Română. Film online gratuit oferit de filmeseriale.eu

Video trailer HD

Descriere:  The Realm – El reino (2018), film online subtitrat în Română

 • 2007. Manuel López-Vidal este un politician spaniol veteran și dreapta lui Frías, președintele comunității autonome (care lucrează ca membru al partidului de guvernământ al Spaniei), care are un stil de viață de primă clasă de vârf, împreună cu soția lui Inés și fiica lui Nati . Dar în spatele carierei lungi și al respectului partenerilor și prietenilor partidului său, cum ar fi Cabrera, Bermejo, Gallardo și Fernando, adevărul este complet diferit: Manuel este un om înfricoșat și corupt care, de mulți ani în urmă, își folosește poziția politică împreună prietenii lui, ajutoare și obținerea de bani prin orice mijloc ilegal. Când Gallardo este arestat acuzat de fraudă și corupție politică, Manuel își încălzește toți prietenii pentru a păstra tăcerea în speranța că poliția uită cazul prin faptul că nu a fondat noi dovezi. Dar, a revelat în ziarele despre care el însuși a fost înregistrat în conversații personale care vorbesc despre el, lumea fictivă a respectului și onoarei create de Manuel cade. Odată cu încheierea alegerilor în anul următor, partidul se închide pentru a se salva de criză: Frías se îndepărtează de el pentru a-și menține curat numele, ceilalți parteneri îl învinovățește de propriile lor corupții și Manuel simte că există un trădător apropiat de el trimiterea de informații către poliție. Luând măsuri disperate, Manuel îl întâlnește pe Alvarado, cel mai nou politician al partidului, pentru a face o înțelegere: dați-i toate dovezile pe care le găsește și Alvarado îl ajută pe Manuel să evite închisoarea. Cu timpul, Manuel începe o cursă împotriva ceasului pentru a găsi dovezi și dovezi care încearcă să-i ruineze pe foștii săi prieteni, căutând distrugerea partidului propriu, dacă în cele din urmă el va fi găsit vinovat în procesul următor.

Manuel is a crooked politician who enjoys the lifestyle that kickbacks afford. He eats at fancy restaurants, parties with his friends on yachts, and provides a very luxurious lifestyle for his family. Manuel brazenly bribes, extorts, and pays off anyone who threatens to expose the activities of his inner circle. When he is singled out to take the fall for a case of fraudulent government contracts, rather than admit to any wrongdoing, Manuel decides to sell out his whole party in an effort to avoid jail time. It’s a decision that puts many lives at risk.

 •  Vezi gratuit filmul: The Realm – El reino (2018), film online subtitrat în Română. The Realm – El reino (2018), film online subtitrat în Română este un film lansat in data de: Sep. 28, 2018. Filmul are genul de:  , ,. Vezi acum acest film online gratuit! Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film!!
 • Titlul originalEl reino
  Evaluarea IMDb7.8 706 voturi
  Evaluarea TMDb7.8 24 voturi

  Titluri Recomandate .....

  The Boy in the Striped Pyjamas – Baiatul in pijama vargată, film online subtitrat în Română
  Tomorrow Never Dies, online pe net subtitrat in limba Româna
  The Neighbor (2018), film online subtitrat in Româna
  The Finest Hours, Online Subtitrat
  The Possession of Hannah Grace (2018), film online subtitrat în Română
  OtherLife (2017), Online Subtitrat
  Here and Now (2018), film online subtitrat în Română
  Step Up 3D – Dansul dragostei 3D, film online subtitrat in Romana
  I Saw the Devil – L-am văzut pe Diavol, Online Subtitrat
  Hot Summer Nights (2018), online subtitrat in limba Româna
  The Wall – Zidul 2017, Online Subtitrat
  The Man with the Iron Heart – HHhH, film online subtitrat în Română

  Lasă un comentariu