Daca intampini probleme cu un film, te rugam sa ne lasi link-ul aici... si vom rezolva in cel mai scurt timp!

Daca nu functioneaza subtitrarea te rugam sa dezactivezi ADBLOCK-ul!!

what going on?
HD-RO278 vizualizari
The Realm – El reino (2018), film online subtitrat în Română

The Realm – El reino (2018), film online subtitrat în Română

Sep. 28, 2018Spain, France122 Min.N/A
Rating-ul tău: 0
9 1 vot

 

Au Distribuit ... 0

 

 

   
 • Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film: The Realm – El reino (2018), film online subtitrat în Română. Film online gratuit oferit de filmeseriale.eu

Video trailer HD

Descriere:  The Realm – El reino (2018), film online subtitrat în Română

 

 • 2007. Manuel López-Vidal este un politician spaniol veteran și dreapta lui Frías, președintele comunității autonome (care lucrează ca membru al partidului de guvernământ al Spaniei), care are un stil de viață de primă clasă de vârf, împreună cu soția lui Inés și fiica lui Nati . Dar în spatele carierei lungi și al respectului partenerilor și prietenilor partidului său, cum ar fi Cabrera, Bermejo, Gallardo și Fernando, adevărul este complet diferit: Manuel este un om înfricoșat și corupt care, de mulți ani în urmă, își folosește poziția politică împreună prietenii lui, ajutoare și obținerea de bani prin orice mijloc ilegal. Când Gallardo este arestat acuzat de fraudă și corupție politică, Manuel își încălzește toți prietenii pentru a păstra tăcerea în speranța că poliția uită cazul prin faptul că nu a fondat noi dovezi. Dar, a revelat în ziarele despre care el însuși a fost înregistrat în conversații personale care vorbesc despre el, lumea fictivă a respectului și onoarei create de Manuel cade. Odată cu încheierea alegerilor în anul următor, partidul se închide pentru a se salva de criză: Frías se îndepărtează de el pentru a-și menține curat numele, ceilalți parteneri îl învinovățește de propriile lor corupții și Manuel simte că există un trădător apropiat de el trimiterea de informații către poliție. Luând măsuri disperate, Manuel îl întâlnește pe Alvarado, cel mai nou politician al partidului, pentru a face o înțelegere: dați-i toate dovezile pe care le găsește și Alvarado îl ajută pe Manuel să evite închisoarea. Cu timpul, Manuel începe o cursă împotriva ceasului pentru a găsi dovezi și dovezi care încearcă să-i ruineze pe foștii săi prieteni, căutând distrugerea partidului propriu, dacă în cele din urmă el va fi găsit vinovat în procesul următor.

Manuel is a crooked politician who enjoys the lifestyle that kickbacks afford. He eats at fancy restaurants, parties with his friends on yachts, and provides a very luxurious lifestyle for his family. Manuel brazenly bribes, extorts, and pays off anyone who threatens to expose the activities of his inner circle. When he is singled out to take the fall for a case of fraudulent government contracts, rather than admit to any wrongdoing, Manuel decides to sell out his whole party in an effort to avoid jail time. It’s a decision that puts many lives at risk.

 •  Vezi gratuit filmul: The Realm – El reino (2018), film online subtitrat în Română. The Realm – El reino (2018), film online subtitrat în Română este un film lansat in data de: Sep. 28, 2018. Filmul are genul de:  , ,. Vezi acum acest film online gratuit! Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film!!
 • Titlul originalEl reino
  Evaluarea IMDb7.8 706 voturi
  Evaluarea TMDb7.8 24 voturi

  Titluri Recomandate .....

  Late Night (2019), film online subtitrat în Română
  Distorted (2018), Online Subtitrat
  The Man Who Killed Hitler and Then the Bigfoot (2019), film online subtitrat în Română
  Run the Race (2019), film online subtitrat în Română
  Sonchiriya (2019), film online subtitrat în Română
  Obey 2018, Online Subtitrat
  Life Itself (2018), online subtitrat in limba Româna
  The Wife (2018), film online subtitrat în Română
  Once Upon a Christmas Miracle (2018), film online subtitrat in Romana
  Home Again (2017), Online Subtitrat.
  Sulla mia pelle – On My Skin (2018), online subtitrat
  Second Chance – A doua șansă (2016), film online subtitrat în Română

  Lasă un comentariu