Ai probleme la vizionarea acestui film-episod online. Trimite un RAPORT aici... și spune problema!

 • Traileryoutube.com
 • netuTVwaaw.tv
The Refuge (2019), film online subtitrat

The Refuge (2019), film online subtitrat

The Refuge (2019)Jul. 27, 2019USA98 Minute.R
Your rating: 0
9 1 vote
Ce se întâmplă?

 

 •  Vezi gratuit filmul: The Refuge (2019), film online subtitrat. The Refuge (2019), film online subtitrat este un film de genul :  , ,. Vezi acum acest film online gratuit! 

   

  Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film!!
 • Rezumat

  • Markus Hunter este hoț de profesie și duce o viaţă izolată în Los Angeles, California, dând diferite lovituri în jurul oraşului. Cunoscut pentru reputaţia sa excelentă, un fost angajator de-al său, Frank, îl contactează pentru o lovitură ce implică bani dintr-un jaf de cazino ce erau o datorie care nu i-a fost plătită. După ce ia legătura cu mai multe persoane, Markus ajunge să recruteze ajutoare de la un coleg aflat în apropiere, Watts, cu care a dat multe lovituri în trecut. Lucrurile nu merg conform planului pentru Markus. Oameni vor ajunge să-l caute pe el, asociaţii săi şi pe singura persoană în care are încredere, pe Staci. Pe măsură ce povestea evoluează, Markus încearcă să rezolve haosul ce duce la un adevărat uragan şi îşi dă seama că va trebui să decidă ce contează mai mult în viaţa sa.

  A getaway driver finds himself in harm’s way when he gets caught up in a job involving casino heist money leading to a debt over his head.

  The Refuge (2019), film online subtitrat
  Titlul original The Refuge
  Rating-ul IMDb 8.7 1,194 voturi
  Rating-ul TMDb 7,0 1 voturi

  Director

  Director

  Distribuție

  Leave a comment