Daca intampini probleme cu un film, te rugam sa ne lasi link-ul aici... si vom rezolva in cel mai scurt timp!

Daca nu functioneaza subtitrarea te rugam sa dezactivezi ADBLOCK-ul!!

what going on?
Trailer-HD529 vizualizari
Wounds (2019), film online subtitrat în Română

Wounds (2019), film online subtitrat în Română

Mar. 29, 2019United Kingdom94 min Min.R
Rating-ul tău: 0
0 0 voturi

 

Au Distribuit ... 0

 

 

   
 • Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film: Wounds (2019), film online subtitrat în Română. Film online gratuit oferit de filmeseriale.eu

Video trailer HD

Descriere:  Wounds (2019), film online subtitrat în Română

 • Bazat pe romanul „The Visible Filth” al lui Nathan Ballingrud, filmul se învârte în jurul unui barman din New Orleans, care începe să experimenteze o serie de situații din ce în ce mai mai îngrijorătoare și inexplicabile după ce găsește un telefon pe care cineva l-a lăsat la bar. Will este un barman din New Orleans. Are o slujbă grozavă, prieteni buni și o parteneră, Carrie, care îl iubește. El își trăiește viața ignorând complicațiile și concentrându-se pe bucuria momentului. Într-o noapte la bar, se declanșează o ceartă violentă, care îl rănește pe unul dintre clienții săi obișnuiți. În haosul creat, un telefon este lăsat în urmă. După ce ia telefonul lăsat în urmă încercând să găsească proprietarul de drept, lucruri tulburătoare și misterioase încep să i se întâmple barmanului, pe măsură ce începe să primească mesaje deranjante și apeluri terifiante. În timp ce Will speră să nu se implice, Carrie se pierde într-o aventură în necunoscut, investigând aceaste evenimente ciudate. Curând, ei descoperă ceva inimaginabil care le schimbă pentru totdeauna percepția asupra vieții.

Disturbing and mysterious things begin to happen to a bartender in New Orleans after he picks up a phone left behind at his bar.

 • wounds
 • wounds online subtitrat
 •  Vezi gratuit filmul: Wounds (2019), film online subtitrat în Română. Wounds (2019), film online subtitrat în Română este un film lansat in data de: Mar. 29, 2019. Filmul are genul de: . Vezi acum acest film online gratuit! Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film!!
 • Titlul originalWounds
  Evaluarea IMDb5.2 139 voturi
  Evaluarea TMDb10 3 voturi

  Titluri Recomandate .....

  Lasă un comentariu