Politică de confidențialitate – Termeni şi condiţii

Politică de confidențialitate – Termeni şi condiţii termeni si conditii

CE FILME SE POT VIZIONA PE ACEST WEBSITE ?In website-ul in care va aflati in acest moment se pot vizualiza gratis toate filmele care v-i se punem la dispozitie. Filmele de pe www.filmeseriale.eu nu sunt incarcate de catre noi, ele sunt puse la dispozitie de catre servere terte, unde persoanele responsabile sunt cele care le-au urcat.

CE SUNT ACESTE FILME SI SERIALE ONLINE HD SUBTITRATE DE PE INTERNET ?Daca este sa dam o definitie a filmelor sau a serialelor online, aceste filme si seriale sunt acelea ce se pot viziona prin asa zisul “streaming” (adica vizualizarea pas cu pas in mod direct a datelor transmise de pe servere de video-hosting a filmului in diverse calitati cum ar fi 360, 480, 720 HD si 1080 Full HD online).

CE ESTE UN FILM ?Prin definitie un film reprezinta pe lang un produs final din industria cinematografica care are scopul de a oferi divertisment si o poveste din care fiecare poate sa invete cate ceva. Filmele sunt de mai multe feluri in functie de subiectul pe care il abordeaza.Pentru a viziona filme online faraA intreruperi, apasati Play apoi Pause si lasati filmul sa se incarce aprox. 2-3 minute! Daca playerul este defect, va rugam sa lasati un comentariu la film si vom incerca sa reparam eroarea! Vizionare placuta!

 • Termeni şi condiţii de utilizare a site-ului filmeserialeEU
  Acceptul dumneavoastră
  Accesând sau utilizând acest website (implicit conţinutul disponibil prin intermediul acestui site) acceptaţi automat termenii şi condiţiile de utilizare a site-ului.Website-ul filmeserialeEU
  Termenii şi condiţiile sunt aplicabile în cazul tuturor utilizatorilor site-ului. Acest site poate conţine link-uri spre alte  site-uri, care nu se află îm proprietatea sau sub controlul filmeserialeEU. FilmeserialeEU nu are control şi nu-şi asumă nicio responsabilitate pentru conţinutul, politica sau practicile oricărui alt site. Prin utilizarea acestui site dumneavoastră  absolviţi în mod implicit filmeserialeEU de orice responsabilitate ce ar rezulta din utilizarea dvs a unui alt site.3. Accesul pe website
  A. filmeserialeEU vă garantează permisiunea de a utiliza acest site prin respectarea următorilor Termeni de utilizare:
  (I) site-ul se va utiliza doar în interes personal şi non-comercial;
  (II) nu veţi copia sau distribui nicio parte din acest site în nici un fel de mediu, fără a obţine în prealabil o autorizaţie scrisă de la administratorilor site-ului (exceptând funcţia embedding);
  (III) nu veţi altera sau modifica nicio parte din acest site în afară de ceea ce este necesar, la modul rezonabil, pentru utilizarea corespunzătoare a site-ului cu scopul în care a fost creat;
  (IV) veţi respecta termenii şi condiţiile acestui site.
  B. Pentru a accesa anumite elemente ale acestui site, va trebui să vă creaţi un cont. Nu veţi putea utiliza contul altei persoane, fără permisiune. Pentru crearea contului va trebui să oferiţi informaţiile solicitate. Dumneavoastră sunteţi singurul răspunzător de activitatea ce are loc în cadrul contului dvs şi trebuie să păstraţi securitatea parolei contului dvs. Trebuie să anunţaţi imediat administratorul site-ului în cazul în care securitatea contului dvs este compromisă sau contul este utilizat neautorizat de către altcineva. Chiar dacă site-ul filmeseriale.eu nu este responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea neautorizată a contului, dvs ati putea fi răspunzător de daunele cauzate site-ului sau altora prin utilizarea neautorizată.
  C. Sunteţi de acord să nu folosiţi niciun sistem automat care accesează site-ul într-o manieră care trimite mai multe mesaje de cereri site-ului filmeseriale.eu într-o perioadă de timp, rezonabilă pentru ca o persoană să poată să utilizeze această convenţie.4. Conduita şi obligaţiile utilizatorului
  Utilizatorii acceptă respectarea următoarelor reguli de folosire a site-ului filmeseriale.eu:
  Nu vor încărca, posta sau transmite pe acest site sau prin intermediul său informaţii ce contravin legilor, au un conţinut discriminatoriu, rasist, ameninţător, obscen, pervers, jignitor, calomnios sau sunt contestabile.
  Nu vor încălca drepturile de proprietate individuală, drepturile de confidenţialitate, drepturile de publicitate sau oricare alte drepturi de proprietate ale celorlalţi.
  Nu vor încărca viruşi, troieni, scripturi sau alte programe de acest gen.
  Nu vor întrerupe, încărca excesiv, interfera sau încerca să obţină acces neautorizat la orice porţiune a acestui site, a sistemelor sale de computere, servere sau reţele.
  Nu vor oferi informaţii false despre ei, nu se vor da drept alte persoane şi nu vor încerca sa ne înşele asupra identităţii lor sau asupra originii conţinutului oferit, a mesajelor sau a altor informaţii.
  Nu vor transmite mesaje junk, scrisori în lanţ sau alte forme nesolicitate de poştă electronică bulk sau mesaje în duplicat.
  Nu vor vinde accesul către filmeseriale.eu sau către utilizarea acestuia şi a niciunui fragment accesat direct de pe el.
  Nu vor redistribui conţinutul oferit de noi sub nicio formă, inclusiv în publicaţii tipărite, transmisiuni prin fax, pagini de internet, e-mail, grupuri sau forumuri de discuţii sau orice alt serviciu ori metodă electronică sau tiparită fără consimţământul nostru scris.
  Prin încărcarea, postarea sau transmiterea de informaţii prin sau către site-ul nostru, utilizatorii ne acordă nouă sau celor cu drept de succesiune şi cesionare licentă non-exclusivă, internaţională, fără drepturi de autori, perpetuă şi irevocabilă de a folosi sau distribui aceste informaţii potrivit politicii noastre de confidenţialitate.
 • 5. Limitarea răspunderii
  filmeseriale.eu nu îşi asumă obligaţia şi nu garantează implicit sau expres pentru conţinutul de pe site, pentru conţinutul oferit de partenerii săi sau de către utilizatorii site-ului. filmeseriale.eu va depune toate eforturile rezonabile pentru a asigura acurateţea şi încrederea în conţinutul oferit prin intermediul site-ului şi va încerca să corecteze erorile şi omisiunile cât mai curând posibil.
  Cu toate acestea, site-ul filmeseriale.eu nu poate fi considerat responsabil pentru inadvertenţe, erori sau omisiuni din cadrul informaţiilor furnizate de utilizatori. În mod expres, utilizatorii site-ului sunt de acord să exonereze de răspundere filmeseriale.eu pentru orice acţiune judiciară sau extrajudiciară, rezultată din utilizarea incorectă sau frauduloasă a site-ului filmeseriale.eu.
  În caz de forţă majoră, filmeseriale.eu, proprietarul, reprezentanţii şi administratorii site-ului sunt exoneraţi total de răspundere. Cazurile de forţă majoră includ, dar nu se limitează la,  erori de funcţionare a echipamentului tehnic al filmeseriale.eu, lipsa funcţionării conexiunii la internet, viruşi informatici, accesul neautorizat în sistemul site-ului, erorile de operare etc.6. Modificarea Termenilor şi Condiţiilor
  Site-ul filmeseriale.eu are dreptul de a modifica oricând şi în orice mod oricare dintre prevederile din Termeni şi Condiţii sau Termenii şi Condiţiile în întregime, fără nicio notificare prealabilă şi fără a fi obligat să îndeplinească vreo altă formalitate faţă de utilizatori. Orice modificare este acceptată deplin şi necondiţionat de către utilizatorii site-ului filmeseriale.eu prin simpla utilizare sau accesare a oricărei facilităţi oferite prin intermediul site-ului, iar neacceptarea oricărei modificări atrage obligaţia respectivului utilizator de a înceta de îndată accesarea site-ului filmeseriale.eu.7. Generalităţi
  Dacă vreuna din prevederile cuprinse în aceste Condiţii de utilizare va fi considerată invalidabilă sau inaplicabilă de către un tribunal cu jurisdicţie competentă, atunci ea va fi reformulată în aşa fel încât să corespundă legilor în vigoare, în timp ce toate celelalte prevederi din Condiţiile de utilizare vor rămâne în vigoare.
  Aceste condiţii de utilizare vor fi respectate şi aplicate conform legilor în vigoare din Romania.
 • 8. CONTACTEAZA-NE Pentru orice întrebări legate de această Politică de confidențialitate, te rugăm să ne contactezi prin formularul de contact.