Premiere filme octombrie 2019. Filmele bune le găsești aici online

octombrie 15, 2019
 • Premiere filme octombrie 2019. Filmele bune le găsești aici online

filmeseriale.eu este sursa ta definitivă pentru descoperirea celor mai noi filme noi care vor veni în curând pe acest site inainte sa apara la cinema. Cu mult înainte ca filmele să ajungă chiar la cinema, mergeți la filmele numite mai jos pentru a urmări trailerele, pentru a vedea fotografii, pentru a găsi datele de lansare, pentru a citi recenzii și pentru a afla totul despre distribuția completă. filmeONLINE – filmeseriale.eu este sursa ta finală pentru filme noi, iar paginile noastre „Coming Soon – În curând” vă oferă un mod ușor de a afla despre filmele viitoare, de multe ori înainte de anunțarea datelor finale de lansare. Pe măsură ce descoperi filme noi, adaugă-le la lista ta de vizionare. Lista de vizionare  este o modalitate rapidă și ușoară de a urmări și de a vă aminti toate filmele viitoare pe care doriți să le vedeți. Nu uitați, filmeONLINE – filmeseriale.eu este sursa dvs. pentru filme noi.

Premiere filme octombrie 2019. Filmele bune le găsești aici online filme noi 30 septembrie 6 octombrie 2019 1

 • Deva (2019) – În orfelinatul din Deva trăiește Kató, o adolescentă albinoasă. Ea iese în evidență printre cei de aceeași vârstă: e veselă și plină de viață. Simpla ei prezență pune sub semnul întrebării mediul în care trăiește. Și-ar dori o nouă mamă adoptivă….

Premiere filme octombrie 2019. Filmele bune le găsești aici online pFEhQB362vzmVJkydBMfNdHrBbm

 • Dolor y gloria – Durere și glorie (2019) – “Durere şi glorie” vorbeşte despre actul creator şi despre dificultatea separării lui de viaţa autorului. În recuperarea trecutului, regizorul Salvador Mallo descoperă nevoia disperată de a-l repovesti şi în această nevoie îşi găseşte salvarea….

Premiere filme octombrie 2019. Filmele bune le găsești aici online skvI4rYFrKXS73BJxWGH54Omlvv

Valea Orbilor (2019) – Pe fundalul unor evenimente istorice întâmplate în vara anului 1940, moment în care Ungaria, prin Tratatul de la Viena dobândește 43.492 km2 din Transilvania, se desfășoară povestea de dragoste dintre o tânără româncă (Rozalia) şi un tânăr maghiar…

Premiere filme octombrie 2019. Filmele bune le găsești aici online nHZpVTiGLj0GXP3D9bFbmvzw73y

 • The Addams Family – Familia Addams (2019) – O comedie de acţiune ce va spune povestea membrilor familiei Addams, ale căror vieţi încep să fie serios afectate odată ce sunt puşi faţă în faţă cu şireata gazdă a unui reality-show, în vreme ce se pregătesc de o mare reuniune de familie…

Jurnalul familiei -escu (2019) – O călătorie în spaţiu şi timp în care familia e puntea de legătură între toate momentele care ne-au ţinut uniţi dar ne-au şi dezbinat în ultimii 100 de ani…

Premiere filme octombrie 2019. Filmele bune le găsești aici online e7tMI0zVKJB2TS74TaBifIZIkCp

Premiere filme octombrie 2019. Filmele bune le găsești aici online hzL2P0tcU62A6JHPhprI8ZyBI73

 • Countdown – O aplicaţie de coşmar (2019) – O aplicație de telefon care arată când va muri persoana care o accesează se transformă dintr-o virală amuzantă într-o reală amenințare. Același lucru i se întâmplă unei asistente medicale care află că mai are de trăit 3 zile….

Premiere filme octombrie 2019. Filmele bune le găsești aici online kE6CAAJBtECOnDXyx4suUU79TCP

 • Paradise Hills (2019) – O tânără (Emma Roberts) este trimisă la Paradise Hills, o clinică de lux, pentru a fi adusă pe calea cea bună. Tânăra descoperă curând că așa-zisa clinică ascunde, de fapt, un secret sinistru….

Roger Waters: Us + Them (2019)

Premiere filme octombrie 2019. Filmele bune le găsești aici online f5F4cRhQdUbyVbB5lTNCwUzD6BP

 • Joker (2019) – Studiul unui personaj disprețuit de societate care devine nu doar un sumbru caz social, ci și o poveste moralizatoare. Robert de Niro apare în rolul unei gazde de talk-show care îl face pe Joker să își piardă mințile….

Premiere filme octombrie 2019. Filmele bune le găsești aici online MV5BNGY4OWUyMGYtNzQxYy00YTllLTkyYTktZjNmM2FhNGVjZDIxXkEyXkFqcGdeQXVyMTUzMDQ3OTU

 • Mosley – Mosley: Povestea trolifanților (2019) – Pentru a-și salva familia, Mosley pornește într-o aventură fantastică pentru a-i găsi pe Cei Drepți, dar, spre marea lui surpriză, află un secret care îi dezvăluie adevărul despre propriul său neam……

Premiere filme octombrie 2019. Filmele bune le găsești aici online Marona stills 1

Mo (2019) – Mo şi prietena ei sunt prinse copiind de către cel mai sever profesor din facultate. După ce îl roagă să mai dea o data examenul, profesorul le invită la el acasă. Aici, cele două studente vor fi supuse unui examen neaşteptat….

Între chin și amin (2019) – Tânărul compozitor Tase, proaspăt logodit, ajunge în iadul de la închisoarea Piteşti. Experimentul este condus de temutul Ciumău. Prin credinţă, supravieţuieste, iar după eliberare compune o Odă lui Dumnezeu. Muzica o va salva pe logodnica lui…

Premiere filme octombrie 2019. Filmele bune le găsești aici online 9bKpMXyBivjUP1j2v6tve1wc6pb

 • Metallica & San Francisco Symphony: S&M2 – Metallica & San Francisco Symphony: S&M2 este înregistrat pe 6 și 8 Septembrie 2019 și aniversează 20 de ani de la legendarul album S&M. Concertul-eveniment este realizat împreună cu Orchestra din San Francisco….

Premiere filme octombrie 2019. Filmele bune le găsești aici online dtwSpBnwXtoco4jtIQsP92OUVSG

 • Gemini Man – Gemini: Conspirația (2019) – Will Smith e un asasin de elită care are pe urmele lui un inamic de două ori mai periculos decât el, pentru că este o clonă de-a lui, dar mult mai tânără….

Premiere filme octombrie 2019. Filmele bune le găsești aici online iSrw6tCzdsM8sNvSAqG3RrjcRKe

 • Abominable – Yeti – Omul Zăpezilor (2019) – Când adolescenta Yi (Chloe Bennet) găsește un tânăr Yeti pe acoperișul casei, ea și prietenii ei, Jin (Tenzing Norgay Trainor) și vărul lui, Peng (Albert Tsai) îl poreclesc „Everest” și pornesc toți într-o aventură cu scopul de a reuni această magică ființă cu familia ei, aflată în cel mai înalt punct de pe Pământ.

Emigrant Blues: un road movie în 2 ½ capitole (2019) – Peste 55 de ore, de la București la Madrid, într-un autocar plin de oameni care călătoresc mii de kilometri spre și dinspre noua lor casă. Ultimul drum spre țara natală, de data asta în spatele unui dric condus de doi agenți de pompe funebre….

Premiere filme octombrie 2019. Filmele bune le găsești aici online oJ1MIABA0WF0a7MDVQnnMvBdex8

 • Ready or Not – Scapă cine poate (2019) – Noaptea nunții unei mirese ia o întorsătură terifiantă când familia excentrică a proaspătului mire o forțează pe tânără să ia parte la un joc înspăimântător….

Pisica Verde (2019) – Un detectiv în prag de pensionare revine pentru rezolvarea unui ultim caz, un caz personal cu o complexitate aparte. O simplă seară de sâmbătă care a schimbat viețile a șase adolescenți pentru totdeauna….

Lasă un comentariu (Feedback)