Jane the Virgin (2014), serial online subtitrat

Jane the Virgin (2014), serial online subtitrat

Oct. 13, 2014
Your rating: 0
9 1 vote

Sezoane tv și episoade tv

5Sezonul 5 Mar. 27, 2019
4Sezonul 4 Oct. 13, 2017
3Sezonul 3 Oct. 17, 2016
2Sezonul 2 Oct. 12, 2015
1Sezonul 1 Oct. 13, 2014

Creator

Cast

Jaime Camil isRogelio De La Vega
Rogelio De La Vega
Andrea Navedo isXiomara Gloriana Villanueva
Xiomara Gloriana Villanueva
Gina Rodriguez isJane Gloriana Villanueva
Jane Gloriana Villanueva
Ivonne Coll isAlba Gloriana Villanueva
Alba Gloriana Villanueva
Justin Baldoni isRafael Solano
Rafael Solano
Yael Grobglas isPetra / Anezka
Petra / Anezka

Video Trailer

Rezumat

Jane the Virgin (Serial TV 2014- ), serial online subtitrat in RomanaJane the Virgin (2014), serial online subtitrat

  • Jane este o tânără religioasă Latina care este o chelneriță într-un hotel din Miami. Viața ei are o mare întorsătură pentru neașteptate când doctorul ei (Dr. Luisa Alver) o insemină în mod artificial, în mod eronat, în timpul examinării ei. Mama lui Xiomara, care a rămas însărcinată cu Jane la o vârstă fragedă, este speriată de faptul că Jane își va distruge viața hotărând să aducă copilul pe termen lung, în timp ce bunica tradițională a lui Jane, Alba, încurajează Jane să facă ceea ce alege . Tatăl biologic este un bărbat căsătorit numit Rafael Solano, care este un supraviețuitor al cancerului și un fost playboy. El este noul proprietar al hotelului în care lucrează Jane și a fost fostul ei adolescent.Petra, soția amorală și schematică a lui Rafael, învață de greseala și își planifică propria agendă. Petra este, de asemenea, implicată într-o afacere cu Roman Zazo, cel mai bun prieten al lui Rafael, care este investigat de prietenul detectiv al poliției, Michael, care se ocupă, de asemenea, de starea neașteptată a lui Jane în felul său. Între timp, doctorul care a inseminat-o pe Jane, dr. Luisa Alver, care este sora mai mică a lui Rafael, este distrasă de faptul că a învățat că soția ei a înșelat-o și a părăsit-o. În altă parte, Rogelio de la Vega, o stea de televiziune faimoasă și, fără să știe, tatăl biologic al lui Jane, arată că dorește să intre în contact cu Xiomara, fără să știe de existența lui Jane.

A comedy-drama following a chaste young woman who is accidentally impregnated via artificial insemination as she struggles to inform her devoutly religious family and make the right choices concerning the child. Based on the telenovela “Juana la virgen.”
Sezonul 1 2014 | 22 episoade
Sezonul 1 al lui Jane the Virgin a avut premiera pe 13 octombrie 2014.
Când Jane Villanueva era o fată tânără, bunica ei, Alba, și-a convins-o femeile să-și protejeze virginitatea cu orice preț. Acum, în vârstă de 23 de ani, Jane este o femeie tânără condusă pentru a deveni profesoară, îngrijirea unui vis de a fi scriitoare și sprijinirea unei slujbe la un nou hotel din Miami. Toți anii de vizionare a telenovelaselor cu cele două femei care au ridicat-o – mama sa sexy, tânără la inimă, Xiomara, și bunicul ei, Alba – încă lăudăros, i-au dat lui Jane o viziune ușor nerealistă despre romantism. Totuși, este hotărâtă să nu facă aceeași greșeală făcută de mama ei – devenind o mamă nedorită la 16 ani. Jane a reușit să găsească un minunat logodnic: un detectiv frumos, muncitor pe nume Michael. Toate planurile de viață meticuloase ale lui Jane sunt întoarse cu susul în jos, când își vede medicul pentru o verificare de rutină și este inseminată accidental artificial. Fără îndoială, specimenul aparține lui Rafael, un playboy reformat și supraviețuitor al cancerului, care nu este numai noul proprietar al hotelului unde lucrează Jane, ci și o fărâmă de vară a lui. Viața lui Jane a devenit brusc la fel de dramatică și de complicată ca telenovela pe care o iubea mereu.
Sezonul 2 2015 | 22 episoade
Sezonul 2 al lui Jane the Virgin a avut premiera la 12 octombrie 2015.
După ce Jane Villanueva a fost inseminată accidental artificial (!), Ea și Rafael Solano au fost apropiați de sarcină și au început să se prăbușească unul pentru celălalt. Deși Jane a fost logodită de dragostea ei de lungă durată, Michael, tensiunea sa dovedit prea mult pentru cuplu și ei și-au încetat angajamentul … și Jane și Rafael au început să se vadă unul pe celălalt. Dar fericirea a fost întreruptă ulterior de crimă și haos, de furișarea exelor și a creștinilor criminali maniacali. Oh, și apoi există faptul că Jane a aflat că tatăl ei de mult pierdut este Rogelio De La Vega, steaua ei preferată de telenovela! Iar acum sa întors în viața ei … Dar, în mijlocul tuturor celor nebuni, există femeile de la Villaneuva care se îmbină împreună să se sprijine întotdeauna, indiferent de răsucirile și răsturnările pe care le-au aruncat. Și în cele din urmă, Jane a dat naștere și un nou Villanueva a intrat în lume.
Sezonul 3 2016 | 20 episoade
Sezonul 3 al lui Jane the Virgin a avut premiera la 17 octombrie 2016.
Acesta a fost un an de creștere și schimbare pentru Jane Villanueva, în timp ce ea sa adaptat la rolul ei nou – ca mamă virgină. Destul de normal, nu? Din fericire, ea a avut mama ei, Xiomara, și bunica ei, Alba, să se sprijine, în timp ce se străduia să echilibreze școala absolventă, locul de muncă și fiul ei Mateo (cel mai dragut copil de pe planetă). Și oh da, ea a fost, de asemenea, într-un triunghi de dragoste mult dezbătut! Ar alege Jane să fie cu Michael, detectivul ferm? Sau tatăl lui Rafael, Mateo? Și în cele din urmă Jane la ales pe Michael! Planificarea nunții a început. Bineînțeles, nimeni nu a fost mai entuziasmat decât tatăl de telenovela al lui Jane Rogelio, care a fost #teammichael încă de la început. Oh, și vorbind despre Rogelio – era îndrăgostit de mama lui Jane, Xo. Dar, din păcate, dorea să aibă copii și nu a făcut-o. Așa că s-au despărțit și sa aruncat în noul său telenovela … și în noul său telenovela. Este complicată? Și vorbind despre complicat – să vorbim Rafael. El sa dovedit a fi un tată de trei ani în acest sezon, după ce fosta sa soție, Petra, sa inseminat cu ultimul eșantion de spermă. Și aveau gemeni! În plus, săracul Rafael a aflat că mama lui a fost un criminal. Deci da. Lucru destul de greu. De asemenea, grele … Rogelio la aruncat pe Jane nunta viselor ei. Dar apoi, în momentele finale, Michael a fost împușcat. De unde am rămas … De asemenea, grele … Rogelio la aruncat pe Jane nunta viselor ei. Dar apoi, în momentele finale, Michael a fost împușcat. De unde am rămas … De asemenea, grele … Rogelio la aruncat pe Jane nunta viselor ei. Dar apoi, în momentele finale, Michael a fost împușcat. De unde am rămas …
Sezonul 4 2017 | 17 episoade
Sezonul 4 al lui Jane the Virgin a avut premiera pe 13 octombrie 2017.
A fost un an (sau trei) pentru Jane Villanueva. Sa căsătorit și apoi, în cele din urmă … Jane a făcut sex. Așa-i, prieteni, ea nu mai e Jane a Virginiei! Și să vă spun că viața căsătorită a fost tot ceea ce sperase … până când cel mai rău lucru sa întâmplat vreodată și Michael a murit. Stiu. A fost o lovitură de inimă. Ne alegem povestea de trei ani mai târziu, iar viața lui Jane nu este cu siguranță planul ei. Mai întâi de toate, este o văduvă, ca și Abuela. Dar ea a canalizat, de asemenea, această durere într-o carte despre povestea ei de dragoste cu Michael … Și ghici ce? A fost publicat! Și, de asemenea, pe partea strălucitoare – părinții lui Jane și-au găsit drumul înapoi unul la celălalt și s-au angajat. Și vorbind de a-și găsi drumul reciproc, Jane și Rafael sunt acum cei mai apropiați de prieteni. Și este un lucru bun, pentru că amintiți-le drăguț, fiul lui Mateo? Ei bine, el este acum destul de mână – să-l spun ușor. Și pentru a face lucrurile mai rău – gemenii lui Rafael pe care-l avusese cu Petra au fost niște îngeri. Oh, și Petra a fost lovit de fundul profesional. Afacerea a fost în plină expansiune la Marbella până când angajatul (nu) favorit al lui Scott a fost găsit mort! Știu, OMG, nu? Și în curând, Petra și sora ei gemene Anezka au fost amândoi suspecți! Dar știi cine era de fapt …? De fapt, nu o voi strica, dar crede-mă – era dintr-o telenovela … Petra și sora ei gemene Anezka au fost amândoi suspecți! Dar știi cine era de fapt …? De fapt, nu o voi strica, dar crede-mă – era dintr-o telenovela … Petra și sora ei gemene Anezka au fost amândoi suspecți! Dar știi cine era de fapt …? De fapt, nu o voi strica, dar crede-mă – era dintr-o telenovela …
Sezonul 5 2019 | 18 episoade
Sezonul 5 al lui Jane the Virgin a avut premiera la 27 martie 2019.

Jane the Virgin (2014), serial online subtitrat
Jane the Virgin (2014), serial online subtitrat
Jane the Virgin (2014), serial online subtitrat
Jane the Virgin (2014), serial online subtitrat
Jane the Virgin (2014), serial online subtitrat
Jane the Virgin (2014), serial online subtitrat
Jane the Virgin (2014), serial online subtitrat
Jane the Virgin (2014), serial online subtitrat
Jane the Virgin (2014), serial online subtitrat
Titlul original Jane the Virgin
Rating TMDb 6.7 157 voturi
prima apariție Oct. 13, 2014
Ultima apariție May. 22, 2019
Sezoane 5
Episoade 92
Durata medie 40 minutes

Titluri similare

How to Get Away with Murder (2014), serial online subtitrat
Outlander (2014), serial online subtitrat
Las Fierbinţi (2012), serial online în Română
Succession – Succesiunea (2018), seriale online subtitrat în Română
Deadly Class (2019), serial online subtitrat
Fresh Off the Boat (2015), serial online subtitrat
Puterea specială a lui Dude (2020), serial online subtitrat
Reaper, vezi online seubtitrat
Omul din Castelul Înalt – The Man in the High Castle (2015), serial online subtitrat
Top Boy (2011), serial online subtitrat
Echipa lui Kaylie – Team Kaylie (2019), serial online subtitrat
When Heroes Fly (2018), serial online subtitrat

(1) comment

Lasă un comentariu (Feedback)