LOST: Naufragiații(2004), serial online subtitrat

LOST: Naufragiații(2004), serial online subtitrat

Sep. 22, 2004
Your rating: 0
9 1 vote

Sezoane tv și episoade tv

6Sezonul 6 Feb. 02, 2010
5Sezonul 5 Apr. 09, 2009
4Sezonul 4 Jan. 12, 2009
3Sezonul 3 Mar. 23, 2007
2Sezonul 2 Sep. 21, 2005
1Sezonul 1 Sep. 22, 2004

Creator

Cast

Matthew Fox isJack Shephard
Jack Shephard
Evangeline Lilly isKate Austen
Kate Austen
Naveen Andrews isSayid Jarrah
Sayid Jarrah
Daniel Dae Kim isJin-Soo Kwon
Jin-Soo Kwon
Kim Yoon-jin isSun Kwon
Sun Kwon
Michael Emerson isBenjamin Linus
Benjamin Linus
Ken Leung isMiles Straume
Miles Straume

Video Trailer

Rezumat

  • Lost (serial TV 2004- ), serial online subtitrat în limba Română – Părăsiți pe o insulă pustie, 48 de supraviețuitori ai unei catastrofe aviatice trebuie să găsească forța de a munci în echipă dacă vor să trăiască, însă insula pustie ascunde multe secrete care se pot dovedi fatale pentru grupul de naufragiați. Lost: Naufragiații este un serial dramatic, complet nou.După ce cursa companiei Oceanic 815 s-a prăbușit pe o insulă din Pacific, naufragiații au fost obligați de împrejurări să găsească în interiorul lor puterea de a supraviețui. O putere pe care nici nu o bănuiau. Au descoperit că insula ascunde multe secrete: urmele unei creaturi care ii pandeste din junglă, un urs polar, o franțuzoaică ciudată și foarte posibil nebună, un mistreț teribil, un grup straniu numit de naufragiați numiți „Ceilalti”, un vapor numit Black Rock și… o trapă spre un buncăr misterios.În al doilea sezon din LOST: Naufragiații, lui Jack îi va spori neîncrederea față de Locke pe măsură ce-și va pune întrebari despre motivele pentru care acesta dorește să păstreze secretul buncărului misterios. Veți afla ce s-a întâmplat cu Sawyer, Michael și Jin, după ce pluta pe care și-au construit-o a fost distrusă de către „Ceilalți” – care l-au răpit pe Walt, la sfrâșitul primului sezon. Sun va reuși să devină mai independentă și mai autonomă după plecarea soțului ei, dar se va întreba în permanență dacă acesta este încă în viață. De asemenea, vor ieși la iveală mai multe detalii despre povestea lui Kate de pe vremea când era urmărită.Charlie se va apropia și mai tare de Claire și de copilul ei, Aaron, dar drogurile pe care le-a găsit pe insulă, ar putea să-l ispitească spre o viață de dependență. Numerele blestemate care i-au dat peste cap viața lui Hurley înainte de accident vor continua să-l obsedeze pe măsură ce va încerca să le descopere sensul. Shannon va hotarî ce înseamnă Sayid pentru ea, dar nu va putea să treacă peste moartea fratelui ei, Boone și va începe să aibă viziuni cu cei 4 naufragiați plecați pe ocean în căutarea salvării.Dar va așteaptă multe alte lucruri de descoperit. Veți afla că sunt mai mulți supraviețuitori ai zborului 815: Ana Lucia (Michelle Rodriguez) – femeia misterioasă pe care a întâlnit-o Jack în barul aeroportului din Sydney. În distribuția celui de-al doilea sezon îl veți remarca pe Mr. Eko, interpretat de Adewale Akinnuoye-Agbaje, a cărui poveste va fi unul dintre secretele care vi se vor dezvălui pe parcursul serialului.

Stripped of everything, the survivors of a horrific plane crash must work together to stay alive. But the island holds many secrets.

Pierdut LOST: Naufragiații(2004), serial online subtitrat u1hvfXTqebq6Na5zhzHiJYZT0YKPierdut LOST: Naufragiații(2004), serial online subtitrat fc9f4ERC09U1GziCgDWilWWgjKxPierdut LOST: Naufragiații(2004), serial online subtitrat vGLddXoXJhKPsAWeDYbAsE4wW1zPierdut LOST: Naufragiații(2004), serial online subtitrat zLnuh6DVyrz5iaNVO6KNKubtffoPierdut LOST: Naufragiații(2004), serial online subtitrat TOfSxtW76sWrPn3YSm5GooaR3YPierdut LOST: Naufragiații(2004), serial online subtitrat 2OYKA6UIC56loPxgL4IMshg4mVrPierdut LOST: Naufragiații(2004), serial online subtitrat xUb57GiEwg6pJpU4F3e01PKRVlc

Speciale 2005 | 29 episoade
Sezonul 0 de Lost a avut premiera pe 27 aprilie 2005.
Sezonul 1 2004 | 24 episoade
Sezonul 1 al lui Lost a avut premiera pe 22 septembrie 2004.
Misterele abundă în primul sezon de LOST, în timp ce supraviețuitorii zborului 815 din Oceanic Air se găsesc blocați pe o insulă neidentificată, cu puține speranțe de salvare.
Sezonul 2 2005 | 24 episoade
Sezonul 2 al lui Lost a avut premiera pe 21 septembrie 2005.
Al doilea sezon al serialului american de televiziune Lost a început să difuzeze în Statele Unite și Canada pe 21 septembrie 2005 și sa încheiat la 24 mai 2006. Al doilea sezon continuă povestirile unui grup de peste patruzeci de persoane care au fost blocate o insulă îndepărtată în Pacificul de Sud, după ce avionul lor sa prăbușit cu patruzeci și patru de zile înainte de începerea sezonului. Producătorii au declarat că primul sezon este despre introducerea supraviețuitorilor, cel de-al doilea sezon fiind despre o stație de cercetare științifică Dharma Initiative din anii 1970, pe care supraviețuitorii au descoperit-o pe insulă și se referă la “hatch”. Al doilea sezon a fost difuzat miercuri la ora 21:00 în Statele Unite. În plus față de cele douăzeci și patru de episoade obișnuite, trei clip-show-uri au recapitalizat evenimentele anterioare din spectacol. “Destinația pierdută” difuzat inainte de premiera, “Lost: Revelation” difuzat inaintea celui de-al zecelea episod si “Lost: Reckoning” difuzat inainte de cel de-al 20-lea episod. Sezonul a fost lansat pe DVD ca un set de șapte discuri cutie sub titlul de Lost: The Complete Second Season – Experiența extinsă pe 5 septembrie 2006 de către Buena Vista Home Entertainment.
Sezonul 3 2006 | 23 episoade
Sezonul 3 al lui Lost a avut premiera pe 4 octombrie 2006.
Cel de-al treilea sezon al seriei americane de teatru serios Lost a început să difuzeze în Statele Unite și Canada pe 4 octombrie 2006 și sa încheiat pe 23 mai 2007. Al treilea sezon continuă povestea unui grup de peste 40 de persoane care au fost blocate o insulă îndepărtată în Pacificul de Sud, după ce avionul sa prăbușit cu 68 de zile înainte de începutul sezonului. În universul Lost, sezonul se desfășoară în perioada 28 noiembrie – 21 decembrie 2004. Producătorii au declarat că primul sezon se referă la introducerea supraviețuitorilor, iar al doilea sezon este vorba despre trapă, al treilea sezon este despre ceilalți, grup de locuitori misteriosi ai insulei.
Ca răspuns la plângerile fanilor despre programarea din anotimpurile anterioare, ABC a hotărât să emită episoade fără reluări, deși în două blocuri separate. În Statele Unite, primul bloc a constat din șase episoade difuzate miercurea la ora 21:00 și după o pauză de 12 săptămâni, sezonul a continuat cu restul de 16 episoade la ora 10:00. În plus, trei clip-show-uri au recapitalizat evenimentele anterioare din spectacol. “Lost: A Tale of Survival”, difuzat cu o saptamana inainte de premiera sezonului, “Lost Survivor Guide” difuzat inainte de episodul sapte si “Lost: The Answers” difuzat inaintea sezonului final Buena Vista Home Entertainment a lansat sezonul sub titlul Lost: Cel de-al treilea sezon complet – Experiența neexplorată pe 11 decembrie 2007 în Regiunea 1 pe discuri DVD și Blu-ray.
Sezonul 4 2008 | 14 episoade
Season 4 of Lost a avut premiera la 30 ianuarie 2008.
Cel de-al patrulea sezon al seriei americane de televiziune serială Lost a început difuzarea pe rețeaua American Broadcasting Company din Statele Unite și pe CTV în Canada pe 31 ianuarie 2008 și încheiat pe 29 mai 2008. Sezonul continuă povestirile unui grup de peste 40 de persoane care au fost blocate pe o insulă îndepărtată din Pacificul de Sud, după ce avionul lor sa prăbușit peste 90 de zile înainte de începerea sezonului. Potrivit producătorilor executivi / scriitori / exponenți ai lui Lost, Damon Lindelof și Carlton Cuse, există două teme principale în al patrulea sezon: “relația dintre castaway-uri cu populația de marfă” și “cine ajunge pe insulă și faptul că trebuie să se întoarcă “. Lost a fost analizată de critici în cel de-al treilea sezon, dar cel de-al patrulea sezon a fost apreciat pentru flash-forward-urile sale,
Sezonul a fost inițial planificat să conțină 16 episoade; opt au fost filmate înainte de începerea grevei Writers Guild of America 2007-2008. În urma rezoluției grevei, a fost anunțat că doar cinci episoade vor fi produse pentru a finaliza sezonul; totuși, scenariul final al sezonului a fost atât de lung încât directorii rețelei au aprobat producția unui episod al 14-lea, ca parte a unei divizări finale de trei ore în două nopți. Cel de-al patrulea sezon a fost difuzat marțea la ora 21:00, de la 31 ianuarie la 20 martie 2008 și la ora 22:00, între 24 aprilie și 15 mai 2008. Finala de două ore difuzată la ora 9:00 pm pe 29 mai 2008. Buena Vista Home Entertainment a lansat sezonul pe discuri DVD și Blu-ray sub titlul Lost: Sfertul complet al patrulea – Experiența extinsă din 9 decembrie 2008 în Regiunea 1; cu toate acestea, a fost lansat mai devreme pe 20 octombrie,
Sezonul 5 2009 | 17 episoade
Sezonul 5 al lui Lost a avut premiera pe 20 ianuarie 2009.
Cea de-a cincea editie a seriei americane de televiziune drama Lost a inceput sa difuzeze pe reteaua ABC din Statele Unite si pe A in Canada in ianuarie 2009 si sa incheiat cu un final de sezon de doua ore pe 13 mai 2009. Sezonul continua povestile din supraviețuitorii accidentului fictiv de la Oceanic Airlines Flight 815, după ce unii dintre ei au fost salvați și cei încă blocați aparent dispar într-o locație necunoscută și timp cu insula în care locuiesc.
Potrivit co-creatorului / producătorului / scriitorului / scriitorului executiv al lui Lost Damon Lindelof, sezonul “se referă la motivul pentru care [oamenii care au părăsit insula] trebuie să se întoarcă”. Lost a revenit pe 21 ianuarie 2009 pe ABC, cu o premieră de trei ore, constând într-un clip-show și două episoade noi în spate. Restul sezonului difuzat miercurea la ora 9:00 EST. Sezonul a început în Marea Britanie și Irlanda pe 25 ianuarie 2009 pe Sky1 și RTÉ Two, respectiv. Sezonul a fost lansat pe DVD si Blu-ray Disc sub titlul Lost: The Complete Season 5 – The Journey Back, Expanded Edition pe 8 decembrie 2009.
Sezonul 6 2010 | 18 episoade
Sezonul 6 de Lost a avut premiera pe 1 februarie 2010.
După terminarea explozivă a sezonului 5, totul se ridică în aer pentru supraviețuitorii zborului 815. Nimeni nu știe ce – sau cine – viitorul va ține. Va sacrifica Julieta să-și salveze prietenii? Poate Kate să aleagă o dată pentru totdeauna între Jack și Sawyer? Vor fi reuniți Sun și Jin? E prea târziu să-l salvezi pe Claire? Ceea ce așteaptă pe toată lumea de pe insulă, un lucru este sigur – momentul adevărului a sosit.

LOST: Naufragiații(2004), serial online subtitrat
LOST: Naufragiații(2004), serial online subtitrat
LOST: Naufragiații(2004), serial online subtitrat
LOST: Naufragiații(2004), serial online subtitrat
LOST: Naufragiații(2004), serial online subtitrat
LOST: Naufragiații(2004), serial online subtitrat
LOST: Naufragiații(2004), serial online subtitrat
LOST: Naufragiații(2004), serial online subtitrat
LOST: Naufragiații(2004), serial online subtitrat
LOST: Naufragiații(2004), serial online subtitrat
Titlul original Lost
Rating TMDb 7.8 1,368 voturi
prima apariție Sep. 22, 2004
Ultima apariție May. 23, 2010
Sezoane 6
Episoade 120
Durata medie 45,42 minutes

Titluri similare

Bosch (2014), serial online subtitrat
Marvel – Pumnul de Fier – Marvel’s Iron Fist (2017), serial online subtitrat
Sense and Sensibility (2008), serial online subtitrat
A Town Where You Live, vezi online seubtitrat
The Librarians – Bibliotecarii (2014), serial online subtitrat
Power (2014), serial online subtitrat
The Break – La treve (2016), serial online subtitrat
Legends of Tomorrow (2016), seriale online subtitrat în Română
Good Omens (2019), serial online subtitrat
Shadowhunters (2016), seriale online subtitrat în Română
Music City (2018), serial online subtitrat
Semne de viață – Another Life (2019), serial online subtitrat

Lasă un comentariu (Feedback)