Project Runway (2004), serial online subtitrat în Română

Project Runway (2004), serial online subtitrat în Română

Dec. 01, 2004
Rating-ul tău: 0
0 0 voturi
43 Min.
Au vazut aceasta pagina: 281 persoane
Au Distribuit ... 0

Creator

Cast

Karlie Kloss isHerself - Host
Herself - Host
Christian Siriano isHimself - Mentor
Himself - Mentor
Nina Garcia isHerself - Judge
Herself - Judge
Brandon Maxwell isHimself - Judge
Himself - Judge
Elaine Welteroth isHerself - Judge
Herself - Judge

Video trailer

Despre serial...

Joacă acum GRATUIT!!!

(Serial TV 2004- ), serial online subtitrat în limba Română

  • Dornic de a da șansa designerilor care aspiră să intre în lumea modei dificil de desenat, supermodelul Heidi Klum va conduce din nou un grup de corpuri de iluminat din industrie, incluzând designerul de top femei și bărbați Michael Kors și directorul de modă Elle Magazine Nina Garcia, care vor servi ca judecători și mentori ai industriei însărcinați cu selectarea și modelarea designerilor în devenire. De asemenea, vor exista judecători oaspeți în fiecare săptămână, pe baza unei provocări specifice. Tim Gunn, președintele Parsons New School for Design, se va reîntoarce pentru a ghida concurenții prin fiecare dintre provocările lor. Designerul câștigător va pleca cu 100.000 $ în bani pentru semințe pentru ai ajuta să-și lanseze propria linie. Design-ul câștigătorului va fi prezentat într-o distribuție în ELLE, fotografiată de directorul de publicații al revistei, Gilles Bensimon. Ei vor primi, de asemenea, un mentor de la echipa de proiectare Banana Republic.

Aspiring fashion designers compete for a chance to break into the industry. Each week, a designer is eliminated from the competition after exhibiting their work in front of a judges’ panel.

Project Runway
Speciale 2006 | 25 de episoade
Sezonul 0 al proiectului Runway a avut premiera pe 5 iulie 2006.
Sezonul 1 2004 | 11 episoade
Sezonul 1 al proiectului Runway a avut premiera la 1 decembrie 2004.
Project Runway Sezonul 1 a fost primul sezon al Proiectului Pistă, spectacolul competiției Bravo pentru designeri de modă. Sezonul a primit o apreciere critică, incluzând o nominalizare la premiul Emmy pentru seriile reale de competiție. Creșterea popularității publicului a fost, de asemenea, dramatică de la debutul său până la finalul sezonului, ceea ce a făcut-o o lovitură de dormit. Proiectul Runway ia dat lui Bravo una dintre cele mai de succes serii de la Queer Eye for the Straight Guy.
Designerul câștigător al primului sezon a fost designerul de la Pennsylvania, Jay McCarroll. În calitate de premiu pentru câștigarea concursului în rândul a 12 designeri, McCarroll a câștigat 100.000 de dolari, o mentorat cu Banana Republic pentru a-și dezvolta propria etichetă de modă și o caracteristică a lucrării sale în ediția americană a revistei ELLE. Modelul câștigător al primului sezon, selectat de McCarroll, a fost Julia Beynon. McCaroll a refuzat mai târziu atât 100.000 de dolari, cât și mentoratul cu Banana Republic, declarând că premiile au venit cu prea mult bagaj contractual.
Austin Scarlett a apărut ulterior în Project Runway: All Stars în 2012, unde a terminat runner-up-ul. Wendy Pepper, în același an, a concurat în al doilea sezon al ediției All Stars plasând locul 12 din 13.
Sezonul 2 2005 | 14 episoade
Sezonul 2 al proiectului Runway a avut premiera pe data de 7 decembrie 2005.
Project Runway Sezonul 2 a fost al doilea sezon al succesului Bravo’s Runway, o competiție de realitate pentru designeri de modă. Sezonul 2 a început să difuzeze pe 7 decembrie 2005. În urma unei căutări la nivel național la începutul anului, șaisprezece designeri au fost aleși ca semifinaliști și au adus la New York în iunie 2005. După prima provocare, numită “Road To The Runway” , paisprezece au concurat ca finaliști. Designerul câștigător, Chloe Dao, a primit 100.000 de dolari pentru a-și lansa propria linie, un roadster din 2007 Saturn Sky, o distribuție în revista ELLE și o mentorat cu echipa de proiectare Banana Republic. Câștigătoare alături de Dao a fost modelul ei, Grace Kelsey, care a primit răspândirea revistei ELLE. Michael Kors și Nina Garcia s-au întors ca judecători pentru al doilea sezon. Cel de-al patrulea scaun de judecată sa rotit în fiecare săptămână, pe baza provocării.
Kara Janx a apărut mai târziu în Project Runway: All Stars în 2012, unde a terminat pe locul 7 din 13. Andrae Gonzalo, în același an, a concurat în al doilea sezon al ediției All Stars plasând locul 10 din 13.
Sezonul 3 2006 | 15 episoade
Sezonul 3 al proiectului Runway a avut premiera pe 12 iulie 2006.
Proiectul Runway Season 3 a fost cel de-al treilea sezon al proiectului Runway, competiția de succes a lui Bravo pentru designeri de modă. Cel de-al treilea sezon al spectacolului, cu Heidi Klum revenind ca gazdă și Tim Gunn ca ghid de designeri, a început să difuzeze pe data de 12 iulie 2006. Aceasta a rupt tradiția din cele două sezoane anterioare, care au avut premiera în decembrie, având loc finalele la saptamana de moda Olympus din februarie.
Sezonul 3 a adus un nou set de sponsori, în special Macy’s înlocuind Banana Republic. NBC a re-difuzat primele două episoade ale Pistei de Proiect 3 la cinci zile după aterizările lor originale Bravo. Cel de-al treilea sezon a introdus, de asemenea, întrebări despre sondajul de opinie live. În cea de-a doua jumătate de oră de la prima difuzare a fiecărui episod, Bravo a pus o întrebare spectatorilor referitor la episodul curent. Vizitatorii ar putea răspunde prin intermediul site-ului BravoTV.com sau prin mesajul text al telefonului mobil.
Câștigătorul, Jeffrey Sebelia, a primit o distribuție în revista Elle, o mentoring cu INC Design, un an de reprezentare de către Designers Management Agency, un Saturn Sky Roadster 2007 și 100.000 de dolari pentru a începe o linie de îmbrăcăminte.
Kayne Gillaspie și Uli Herzner au concurat mai târziu în al doilea sezon al ediției All Stars cu Kayne plasând pe locul 9, iar Uli reușind din nou până la finală.
Sezonul 4 2007 | 14 episoade
Sezonul 4 al proiectului Runway a avut premiera pe 14 noiembrie 2007.
Proiectul Runway Season 4 a fost cel de-al patrulea sezon al proiectului Runway, competiția de realitate a lui Bravo pentru designeri de modă. Sezonul a avut premiera în 14 noiembrie 2007. Întoarcerea în calitate de judecători a fost supermodelul Heidi Klum; designer de moda Michael Kors; și Nina Garcia, directorul de modă al revistei Elle. Tim Gunn, sef de creatie la Liz Claiborne, Inc., actioneaza din nou ca mentor al concurentilor.
Printr-o serie de provocări săptămânale, concurenții au fost eliminați, lăsând trei finaliști care au ieșit apoi să-și arate desenele lor în episoadele finale de la New York Fashion Week. Câștigătorul, Christian Siriano, a primit premii, inclusiv: o caracteristică editorială în Elle, $ 100.000 de la TRESemmé pentru a-și începe propria linie, posibilitatea de a vinde o linie de modă pe Bluefly.com și un automobil Saturn Astra din 2008.
Elisa Jimenez, Sweet P Vaughn și Rami Kashou au apărut mai târziu în Project Runway: All Stars în 2012, unde Elisa a plasat locul 13, Sweet P a plasat locul 12, iar Rami a ajuns pe locul 8 din 13.
Sezonul 5 2008 | 14 episoade
Sezonul 5 al proiectului Runway a avut premiera pe 16 iulie 2008.
Project Runway sezonul 5 a început să filmeze prima săptămână din iunie 2008 și a avut premiera la 16 iulie 2008 la ora 21:00. A fost ultimul sezon al proiectului Runway care a fost difuzat pe Bravo. Anotimpurile ulterioare au fost prezentate pe durata vieții.
Întorcându-se în calitate de judecători, au fost supermodelul Heidi Klum, designerul de modă Michael Kors și redactorul Elle, Nina Garcia. Tim Gunn sa întors ca un mentor pentru designeri.
Ultimii patru designeri au realizat colecții pentru săptămâna modei Bryant Park. Câștigătorul acestui sezon al proiectului Runway, Leanne Marshall, a primit o funcție editorială într-o ediție a revistei Elle, un premiu în bani de 100.000 de dolari de la îngrijirea părului TRESemmé pentru a-și începe propria linie, posibilitatea de a vinde o linie de modă pe Bluefly.com, și un nou automobil 2009 Saturn Vue.
Jerell Scott și Kenley Collins au apărut mai târziu în Project Runway: All Stars în 2012, cu Jerell venind pe locul 5, și pe Kenley 4th. Ștefan “Suede” Baum, în același an, a concurat în al doilea sezon al ediției All Stars plasând locul 11 ​​din 13.
Sezonul 6 2009 | 14 episoade
Sezonul 6 al proiectului Runway a avut premiera pe 20 august 2009.
Cel de-al șaselea sezon al proiectului Runway, un concurs de realitate despre designul de modă, a avut premiera pe durata de viață pe 20 august 2009, primul sezon care va fi difuzat pe acea rețea. Producția acestui sezon a început în septembrie 2008 și a terminat filmările pre-finale pe 17 octombrie 2008. Este singurul sezon al Pistei de Proiect filmate la Institutul de modă de design și comercializare din Los Angeles.
Revenind ca judecători sunt supermodelul Heidi Klum, designerul de modă Michael Kors și directorul de modă Marie Claire, Nina Garcia. Tim Gunn sa întors ca un mentor pentru designerii aspiranți. Acesta este al doilea sezon care a constat din toți finaliștii de sex feminin.
Câștigătorul acestui sezon al Pistei de Proiect, Irina Shabayeva, a primit o caracteristică editorială într-o ediție a revistei Marie Claire, un premiu în bani de 100.000 de dolari pentru a-și începe propria linie și o excursie plătită cu doi bani pentru Paris. În plus, modelul câștigător al acestui sezon, Kalyn Hemphill, a primit un premiu de 25 000 $ de la L’Oreal și a luat parte la distribuția de modă a designerului câștigător în Marie Claire.
Premiera a fost precedată de un episod special de două ore al Project Runway: All-Star Challenge, în care opt concurenți anteriori au concurat într-o provocare cu un premiu în bani de 100.000 $. Vosovic a câștigat provocarea, în timp ce Momolu a ajuns pe locul al doilea, Sweet P în al treilea rând și martie în al patrulea.
Sezonul 7 2010 | 15 episoade
Sezonul 7 al proiectului Runway a avut premiera pe 14 ianuarie 2010.
Project Runway Sezonul 7 este cel de-al șaptelea sezon al emisiunii de televiziune Project Runway. Primul episod difuzat pe 14 ianuarie 2010 despre Viața.
Sezonul 7 a reprezentat revenirea spectacolului la New York City, după o mutare în Los Angeles pentru sezonul 6.
Revenind ca judecători sunt supermodelul Heidi Klum, designerul de modă Michael Kors și directorul de modă Marie Claire, Nina Garcia. Tim Gunn sa întors ca un mentor pentru designerii aspiranți.
Câștigătorul acestui sezon al proiectului Runway va primi o caracteristică editorială într-o ediție a revistei Marie Claire, un premiu în bani de 100.000 $ pentru a-și începe propria linie, o oportunitate de a vinde linia pe Bluefly.com și o suită de tehnologie de 50.000 $ de la Hewlett-Packard pentru a crea, a proiecta și a-și desfășura afacerea. Modelul câștigător al acestui sezon va primi un premiu în bani de 25.000 de dolari și va participa la distribuția modă a designerului câștigător în Marie Claire.
Anthony Williams și Mila Hermanovski au apărut mai târziu în Project Runway: All Stars în 2012, Anthony ocupându-se pe locul 9 pe locul 13, iar pe locul 6 pe Mila. Emilio Sosa, în același an, a concurat în cel de-al doilea sezon al ediției All Stars și a plasat din nou primul loc, pierzându-l pe Anthony Ryan Auid din sezonul 9.
Sezonul 8 2010 | 14 episoade
Sezonul 8 din Runway Project a avut premiera pe 29 iulie 2010.
Project Runway Sezonul 8 este cel de-al optulea sezon al emisiunii de televiziune Project Runway. Sezonul a inceput sa difuzeze pe 29 iulie 2010, pe durata vietii. După ce Lifetime a anulat seriile însoțitoare Modele ale Pistei, episoadele Project Runway au fost extinse la 90 de minute în Sezonul 8. Acesta a fost primul sezon în care episoadele au fost mai lungi de o oră cu reclame.
Sezonul a inclus 17 designeri la începutul competiției. Întorcându-se în calitate de judecători au fost supermodelul Heidi Klum; designer de moda Michael Kors; și directorul de modă Marie Claire, Nina Garcia. Tim Gunn a revenit ca mentor al laboratorului pentru designerii aspiranți. Designerul Gretchen Jones a fost câștigătorul sezonului. Decizia a fost întâmpinată cu controverse; atât Gunn, cât și Klum au vorbit împotriva victoriei lui Jones, condamnând decizia lui Kors și a lui Garcia de a-i acorda victoria, crezând că Mondo Guerra era cel mai valoros concurent. Datorită reprezentării negative a lui Jones în întreaga serie, mulți spectatori de acasă, de asemenea, nu au fost de acord cu decizia de ai acorda câștigul, crezând estetica sa de design și comportamentul ei pe ecran lăsându-l nedemnă de titlul de “Runway Winner”.
Aprilie Johnson, Michael Costello și Mondo Guerra au apărut mai târziu în Project Runway: All Stars în 2012, cu Aprilie pe locul 10, Michael 3rd și Mondo câștigând competiția. Peach Carr, Carlos Casanova și Ivy Higa în același an, au concurat în al doilea sezon al ediției All Stars plasând locul 13, 7 și respectiv 5.
Sezonul 9 2011 | 15 episoade
Sezonul 9 din Runway Project a avut premiera pe 28 iulie 2011.
Project Runway Sezonul 9 este al 9-lea sezon al emisiunii de televiziune Project Runway. Sezonul a inceput sa difuzeze pe 28 iulie 2011 si are 20 de designeri care spera sa devina “urmatorul mare designer american”.
Întorcându-se în calitate de judecători au fost supermodelul Heidi Klum; designer de moda Michael Kors; și directorul de modă Marie Claire, Nina Garcia. Tim Gunn sa intors ca mentor in sala de lucru.
Laura Kathleen Planck, Joshua McKinley și Anthony Ryan Auld au concurat mai târziu în al doilea sezon al ediției All Stars, unde Laura Kathleen a venit pe locul 6, Joshua ocupând locul 4, iar Anthony Ryan câștigând sezonul.
Sezonul 10 2012 | 14 episoade
Sezonul 10 al proiectului Runway a avut premiera pe 19 iulie 2012.
Project Runway Sezonul 10 este cel de-al zecelea sezon al emisiunii de televiziune Project Runway, care apare pe durata de viață. Sezonul începe să curgă pe 19 iulie 2012, cu 16 designeri care concurează să devină “următorul mare designer american”.
Seria a început să filmeze pe 15 iunie 2012, lansând sezonul cu un spectacol de modă în fața unui public live.
Printre judecătorii care au participat au fost Patricia Field, Lauren Graham, Hayden Panettiere și Krysten Ritter.
Lord & Taylor a fost sponsorul exclusiv de vânzare cu amănuntul pentru sezonul 10 al proiectului Runway și a comercializat peretele accesoriu cu un sortiment de produse. În plus, Lord & Taylor a găzduit un episod de provocare pentru designeri și pentru consumatori, la Night Out Fashion, la magazinul său pilot de pe Fifth Avenue din New York City.
Sezonul 11 2013 | 14 episoade
Sezonul 11 ​​al proiectului Runway a avut premiera pe 24 ianuarie 2013.
Project Runway Sezonul 11 ​​este cel de-al unsprezecelea sezon al emisiunii de televiziune Project Runway, care apare pe Lifetime. Sezonul a inceput sa difuzeze pe 24 ianuarie 2013, cu 16 designeri care concureaza sa devina “urmatorul mare designer american”. Zac Posen la înlocuit pe Michael Kors drept unul dintre principalii judecători din cauza programării conflictelor cu Kors.
Lord & Taylor a fost sponsorul exclusiv de vânzare cu amănuntul pentru sezonul 11 ​​Runway și a comercializat peretele accesoriu cu un sortiment de produse.
Sezonul 12 2013 | 15 episoade
Sezonul 12 al proiectului Runway a avut premiera pe 18 iulie 2013.
Project Runway Sezonul 12 este cel de-al doisprezecelea sezon al emisiunii de televiziune Project Runway, care apare pe televiziunea Lifetime. Sezonul a început să difuzeze pe 18 iulie 2013, cu 15 designeri care concurează să devină “următorul mare designer american”. Kate Pankoke, designer din sezonul 11, a revenit pentru a concura pentru premiul mare. Toți judecătorii s-au întors pentru un alt sezon.
Belk este sponsorul exclusiv de vânzare cu amănuntul pentru sezonul 12 al proiectului Runway și marchează peretele accesoriu cu un sortiment de produse.
Sezonul 13 2014 | 15 episoade
Sezonul 13 al proiectului Runway a avut premiera pe 24 iulie 2014.
Sezonul 14 2015 | 15 episoade
Sezonul 14 al proiectului Runway a avut premiera pe 6 august 2015.
Sezonul 15 2016 | 15 episoade
Sezonul 15 al proiectului Runway a avut premiera pe 15 septembrie 2016.
Sezonul 16 2017 | 15 episoade
Sezonul 16 al proiectului Runway a avut premiera pe 17 august 2017.
Sezonul 17 2019 | 1 episod
Sezonul 17 al proiectului Runway a avut premiera pe 14 martie 2019.
În acest sezon, pe măsură ce industria modei evoluează, pista noastră are un nou estetic de design și se adaugă la panelul de judecată: supermodelul și antreprenorul Karlie Kloss se alătură ca și gazdă cu fostul campion al proiectului Runway și a fost celebrată de designerul de modă CFDA Christian Siriano ca mentor. Redactorul ELLE, Nina Garcia, se întoarce în calitate de judecător împreună cu renumitul designer de modă Brandon Maxwell și jurnalistul și fostul editor al șefului Teen Vogue, Elaine Welteroth.

Titlul originalProject Runway
Prima dată difuzatDec. 01, 2004
Ultima dată difuzatMar. 14, 2019
Numărul de sezoane17
Numărul de episoade230
Stare sezonReturning Series

Lista cu Sezoane si Episoade

1Sezonul 1 Data: Dec. 01, 2004
2Sezonul 2 Data: Dec. 07, 2005
3Sezonul 3 Data: Jul. 12, 2006
4Sezonul 4 Data: Nov. 14, 2007
5Sezonul 5 Data: Jul. 16, 2008
6Sezonul 6 Data: Aug. 20, 2009
7Sezonul 7 Data: Jan. 14, 2010
8Sezonul 8 Data: Jul. 29, 2010
9Sezonul 9 Data: Jul. 28, 2011
10Sezonul 10 Data: Jul. 19, 2012
11Sezonul 11 Data: Jan. 24, 2013
12Sezonul 12 Data: Jul. 18, 2013
13Sezonul 13 Data: Jul. 24, 2014
14Sezonul 14 Data: Aug. 06, 2015
15Sezonul 15 Data: Sep. 15, 2016
16Sezonul 16 Data: Aug. 17, 2017
17Sezonul 17 Data: Mar. 14, 2019

Titluri Recomandate .....

Below Deck (2013), serial online subtitrat în Română
Stay Here, vezi online acest serial
Haunted (2018), serial online subtitrat in limba Roamana
Death by Magic (2018), serial documentar online subtitrat in Romana
You vs. Wild (2019), serial online subtitrat în Română
Car Masters: Rust to Riches  – Maestrii de mașini: Rustul spre bogății (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română
Selling Sunset (2019), serial online subtitrat în Română
Tidying Up with Marie Kondo (2019), serial online subtitrat în Română
Songland (2019), serial Reality online subtitrat în Română
Westside (2018), serial documentar online subtitrat in limba Romana
Hellier (2019), serial documentar online subtitrat în Română
Hotel instant – Instant Hotel (2018), emisiune TV online subtitrat în Română

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.