TOP cele mai bune filme ale anului 2016

martie 25, 2019

 

top 50 2016 TOP cele mai bune filme ale anului 2016 top 50 2016

Acest TOP vă va informa despre cele mai bune filme 2016 care merită să fie văzute sau sa le revezi.

TOP cele mai bune filme ale anului 2016 5GbRKOQSY08U3SQXXcQAKEnL2rE

Hell or High Water  (2016) – În Texasul Vestului Sălbatic, un tată divorţat pe nume Toby Howard (Chris Pine) şi fratele său fost puşcăriaş Tanner (Ben Foster) dau spargeri la câteva filiale ale fictivei bănci Midlands Texas. Ei plănuiesc să dea mai multe jafuri mici pe parcursul următoarelor zile. Cu toate că jafurile sunt foarte bine planificate, natura sălbatică a lui Tanner le aduce fraţilor nişte riscuri în plus de care nu au nevoie, ceea ce-l enervează la culme pe Toby. Se pare că mama lor a murit recent, iar ferma lor se află aproape de faliment.Din cauza datoriilor, dacă nu vor plăti o anumită sumă de bani în următoarele zile, proprietatea va fi confiscată de bancă. Toby este hotărât să plătească datoriile şi, deoarece s-a descoperit recent petrol pe terenul său, plănuieşte să vândă drepturile de extragere pentru a avea o viaţă liniştită împreună cu copiii lui. Doi Rangeri Texani pe nume Marcus Hamilton (Jeff Bridges) şi Alberto Parker (Gil Birmingham) sunt trimişi să-i prindă pe hoţi

TOP cele mai bune filme ale anului 2016 kmCVd7UUafLKW6dvMfN22LwSQAo

Barry (2016) – În anul 1981, tânărul Barack Obama (Devon Terrell), în vârstă de 20 de ani, cunoscut printre prieteni drept Barry, soseşte în oraşul New York pentru a urma cursurile Universităţii Columbia, el fiind transferat acolo de la Occidental College. Neputând să îşi contacteze viitorul coleg de cameră, Will, Barry îşi petrece prima noapte pe străzi. În ziua următoare, Barry reuşeşte să-l contacteze pe Saleem (Avi Nash), bărbatul pe care l-a întâlnit la o petrecere în urmă cu câteva luni, iar acesta îl primeşte la el în apartament. Mai târziu, Barry îl întâlneşte pe Will (Ellar Coltrane) şi cei doi încep să locuiască în acelaşi apartament de pe strada 109. La cursuri, Barry este foarte activ şi participă la dezbateri despre filosofie şi societatea americană. În timp ce se află în New York, el se comportă oarecum diferit şi chiar dacă încearcă să facă în aşa fel încât să se integreze, el nu prea are idee cum să realizeze acest lucru. În timpul orelor de ştiinţe politice, Barry o cunoaşte pe Charlotte (Anya Taylor-Joy), o fată simpatică ce pare să aibă un interes pentru dezbateri.

TOP cele mai bune filme ale anului 2016 lPhsKTtycmbp6bzJAG662Pd5U3N
The Purge: Election Year (2016) – La doi ani după ce a ales să nu-l omoare pe omul care l-a ucis pe fiul său, fostul sergent de poliție Leo Barnes (Frank Grillo) a devenit șef securității pentru senatoarea Charlene Roan (Elizabeth Mitchell), socotită ca prim candidat la următoarele alegeri prezidențiale, din cauza jurământul ei de a elimina ”The Purge”. În noaptea ce ar trebui să fie sfârșitul ”The Purge”, o trădare din cadrul forțelor guvernamentale, îi trimit pe Leo și Charlene în stradă fiind obligați să lupte pentru a supraviețui…

TOP cele mai bune filme ale anului 2016 1usA1K56wW97McyXPuUL1OTRDBO
The 5th Wave – Al 5lea val (2016) – Filmul  urmareste o tanara de numai 16 ani pe nume Cassie Sullivan si familia acesteia. Valurile invaziei strategice ale alienilor au devastat lumea iar populatia Pamantului se afla la un pas de disparitie. Omenirea este trimisa inapoi in Epoca de Piatra. Mama lui Cassie este moarta din cauza unei placi modificate de catre Ceilalti. Familia ramasa a lui Cassie se muta intr-un refugiu in tabara vecina. Aici ajunge armata care promite sa ajute, mutand copii cu aubobuzele din tabara si promitand ca urmatorii vor fi adultii. Fratele lui Cassie este luat de armata pentru ingrijire si protectie, separandu-i pe cei doi. The 5th Wave o trimite pe Cassie la baza unde isi intalneste fratele de 5 ani, Sam. Aici Cassie este salvata de catre un lunetist pe nume Evan Walker de care se indragosteste, iar mai tarziu afla ca este un Celalalt(Extraterestu) sub forma umana. In curand Cassie afla ca, Colonelul Vosch si Armata sunt de fapt Ceilalti si al cincelea val pe care l-au plantat este sa foloseasca copii pentru a elimina si restul supravietuitorilor. Ea invata sa nu aiba incredere in nimeni si il paraseste. The 5th Wave, singurul lucru care o tine pe Cassie sa nu plece este speranta ca isi poate salva fratele din tabara de ‘antrenamente’ stabilita de catre Armata. Ajutata de catre Ben si Evan, Cassie cauta eliberarea lui Sam.

TOP cele mai bune filme ale anului 2016 iFwUmDMdJvHfZTumnQg8IXlUnXR
Hunt for the Wilderpeople (2016) – Ricky (Julian Dennison) e un puști crescut la oraș cu hip-hop și grija familiilor-plasament. Ajuns la o nouă familie care locuiește în zona rurală a Noii Zeelande, Ricky se simte la locul lui, în sfârșit, alături de iubitoarea mătușăBella (Rima Te Wiata), arțăgosul unchi Hec (Sam Neill) și câinele Tupac. Însă în urma unui eveniment tragic, Ricky ar trebui să plece la o altă familie. Băiatul și Hec fug amândoi în sălbăticie și ajung să fie dați în urmărire în toată țara. Le rămân două opțiuni: să iasă din scenă cu surle și trâmbițe sau să treacă peste dispute pentru a rămâne o familie.

TOP cele mai bune filme ale anului 2016 xfYiXF5zfpIo1IvA4H16iqNkPuZ
Creative Control (2016)David este directorul executiv al unei companii de publicitate. Suprasolicitat şi dependent de inovaţii tehnologice, David creează o nouă generație de ochelari care permit viziunea unei „realităţi îmbunătățite”. Relația lui cu Juliette, o instructoare de yoga, se află în criză. David începe să devină invidios pe relaţia prietenului său, Wim, cu Sophie. Fără să-și dea seama, realitatea cotidiană și cea virtuală încep să se amestece, relațiile dintre cei doi prieteni tind să se deterioreze destul de repede, cei doi fiind obligați să se ocupe de coliziunea iminentă dintre viața lor publică, privată și imaginară.

TOP cele mai bune filme ale anului 2016 cEIBMJYS0aE1xrUXDvxLeAcTbbC

Ghostbusters – Vânătorii de fantome (2016) – Vânătorii de fantome  îşi face din nou apariţia mult-aşteptată, într-un format nou şi cu o distribuţie plină de personaje proaspete şi amuzante.  La treizeci de ani de la momentul când  filmul original al seriei a luat pe sus  sălile de cinematograf din toată lumea, regizorul Paul Feig îşi prezintă viziunea sa asupra acestei comedii supranaturale, în compania unora dintre cei mai simpatici actori ai prezentului – Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Leslie Jones şi Chris Hemsworth.  În vara aceasta ei vor descinde din marele ecran pentru a salva lumea!

TOP cele mai bune filme ale anului 2016 s48V6GtDZJjrshq3uJbFUJP5eH
Fences (2016) – Filmul ni-l prezinta pe Troy Maxson, un tata afro-american, ce lucreaza ca gunoier la o firma de salubritate si ii place ca in fiecare weekend sa stea la un pahar de vorba cu cel mai bun prieten al sau si coleg de serviciu, Bono. In tinerete, Troy a jucat baseball in Liga Negrilor, insa nu a reusit niciodata sa ajunga la un nivel suficient de inalt si este convins ca acest lucru nu a fost din cauza talentului ci din cauza ca e negru si a fost discriminat. Atunci cand baiatul sau primeste o oferta de-a juca fotbal la echipa liceului, Troy refuza sa ii semneze actele deoarece este convins ca, la fel ca si el, fiul sau nu va ajunge niciodata sa devina jucator profesionist din cauza piedicilor care i se vor pune din cauza culorii pielii si, in schimb, vrea ca acesta sa se concentreze pe studii si sa obtina o slujba buna.Fences 2016 – Un premiu şi 3 nominalizări Oscar, un premiu şi o nominalizare Globul de Aur, un premiu BAFTA.

TOP cele mai bune filme ale anului 2016 iXPTmf24gp6QjPAQoPZXwaxqFKg
Little Men (2016) – După moartea bunicului său, Jake, un puşti în vârstă de 13 ani, este nevoit să se mute împreună cu părinţii lui în fosta casă a tatălui său din Brooklyn. Acolo, Jake se împrieteneşte cu carismaticul Tony, a cărui mamă necăsătorită, Leonor, are un atelier de croitorie la parter. Însă părinţii lui Jack, Brian şi Kathy, care sunt de meserie actor şi respectiv psihoterapeut, îi cer lui Leonor să semneze un nou contract de închiriere, mult mai drastic. Cum noua chirie este de neconceput pentru Leonor, între adulţi izbucneşte conflictul. Jake şi Tony, care iniţial par să nu observe nimic, continuă să îşi descopere afinităţile. Deşi Jake aspiră să devină artist, iar Tony îşi doreşte o carieră în actorie, cei doi vor să urmeze aceeaşti şcoală de artă. Numai că problemele dintre părinţii lor nu pot fi evitate la nesfârşit, iar în curând, conflictul adulţilor riscă să le ameninţe prietenia.

TOP cele mai bune filme ale anului 2016 i5OjSkuRuYn9YFWUDCg6KJFno25
Don’t Think Twice (2016) – Un grup de cinci prieteni se decid sa facă o trupă de improvizaţie artistică foarte bine cotată. Însă după ce doi dintre ei dau o audiţie pentru o celebră emisiune TV Weekend Live şi doar unul dintre ei este admis, în micul grup de prieteni şi colaboratori începe să se instaureze confuzia. Deşi îşi doresc cu toţii să să aibă succes în lumea divertismentului, prietenia grupului riscă să se destrame în goana după celebritate, mai ales când unii dintre ei încep să îşi dea seama rapid că nu prea au șanse de lansare.

TOP cele mai bune filme ale anului 2016 iZFimhWJyRmbADUulRRiD3DDc0G

Maggie’s Plan (2016) – Maggie Harden (Greta Gerwig), directoare la o universitate de artă şi design, hotărăşte că vrea să aibă şi ea un copil, aşa că abordează o fostă cunoştinţă din facultate, Guy Childers (Travis Fimmel), pentru a-i dona spermă. Ulterior, ea se întâlneşte cu un bărbat pe nume John Harding (Ethan Hawke), un profesor căsătorit care lucrează la scrierea unei cărţi şi, după mai multe conversaţii, ar vrea ca Maggie să-i citească primul capitol şi să-şi dea cu părerea despre ea. Ei se folosesc de carte ca de-o scuză pentru a se întâlni mai des.

TOP cele mai bune filme ale anului 2016 yANIuwXBvDcPVMTNU5V5M467Vom
In the Shadow of Women (2016) – Ne aflăm în primăvara anului 1944, în ajunul debarcării din Normandia. În urma reuniunii de la Teheran, Aliații au plănuit invazia care va trebui să elibereze Europa de sub dominația nazistă. Louise (Sophie Marceau) era membră a Rezistenței Franceze. După ce soțul ei a fost executat, ea a reușit să fugă la Londra unde a fost recrutată de SOE – un serviciu secret britanic specializat în acțiuni de sabotaj – aflat sub comanda lui Winston Churchill.Împreună cu Suze (Marie Gillain) – o dansatoare exotică, expertă în arta seducției, Gaelle (Deborah Francois) – o chimistă expertă în explozibili și Jeanne (Julie Depardieu) – o prostituată cu multe asasinate la activ și la fel de mult sânge rece vor forma un comando care va opera pe teritoriul inamic.

TOP cele mai bune filme ale anului 2016 6Z3r5mNa8vVuaDOxZdgpybqa4yk

Barbershop: The Next Cut (2016) – După mai mult de 10 ani de la deschiderea Frizeriei lui Calvin, el şi prietenii săi de-o viaţă sunt încă acolo, însă frizeria a suferit câteva schimbări majore. Iar cea mai importantă dintre ele este faptul că „sanctuarul” dominat cândva de bărbaţi are acum ca asociată o femeie, care a atras o mulţime de cliente. Doamnele şi-au pus treptat amprenta personală asupra frizeriei, aducând cu ele bârfele şi micile cancan-uri de salon, şi tachinându-i pe bărbaţi la orcice pas. Însă în ciuda timpului plăcut petrecut împreună şi a camaraderiei din frizerie, pe străzile din cartier se întâmplă tot felul de infracţiuni şi incidente, care îi forţează pe Calvin şi prietenii săi să-şi pună mintea la contribuţie pentru a salva atât frizeria, cât şi întregul cartier.

TOP cele mai bune filme ale anului 2016 gEPkCIAy8kHsCsPJNDM3Ml0LJ9l
Lion (2016) – Saroo (Sunny Pawar) îşi urmăreşte fratele mai mare, Guddu, care se duce la muncă şi cei doi ajung la o gară unde Saroo stă cuminte şi aşteaptă întoarcerea lui Guddu. Când acesta din urmă nu se mai întoarce, Saroo îl caută şi se îmbarcă într-un tren. Saroo adoarme, iar când se trezeşte trenul deja se află în mişcare şi după câteva zile se regăseşte ajuns în oraşul Calcutta, acolo unde se vorbeşte limba Bengali, pe care micuţul nu o înţelege. El se duce şi încearcă să obţină un bilet de întoarcere, dar nu reuşeşte pentru că nimeni nu înţelege la ce sat se referă el, aşa că îşi petrece noaptea în gară cu alţi copii ai străzii. Saroo continuă să hoinărească prin oraş până ce o femeie prietenoasă pe nume Noor îl ia la ea acasă. Aceasta îi spune că un prieten de-al ei pe nume Rama o să-l ajute să se întoarcă acasă. În cele din urmă, Saroo ajunge la poliţie şi apoi este trimis la orfelinat.

TOP cele mai bune filme ale anului 2016 yXOmmebn6lfP63vS7mm9grh8UKD
The Wailing (2016) – În munţii unde se află micuţul sat Goksung, un străin pescuieşte în râul de acolo. Străinul, un bătrân care vorbeşte japoneza, a sosit recent în sat şi locuieşte într-o casă izolată din munţi. O boală misterioasă începe să se răspândească rapid printre săteni, cauzând crize violente şi apoi moarte. Poliţia şi doctorii la început suspecteazăcă victimele au fost otravite de ciuperci sălbatice. Ofiţerul Jong-goo, care se ocupă de acest caz, se întâlneşte cu o femeie misterioasă cunoscută drept Moo-myeong („fără nume”, în coreeană). Aceasta îi spune despre străinul japonez şi posibila implicare a acestuia în morţile din sat. Mai târziu, un vânător local îl informează pe poliţist că a văzut străinul mâncând un animal în munţi, fiind aproape complet dezbrăcat şi ochii strălucindu-i în roşu. Jong-goo începe să-l viseze pe străin în exact aceeaşi ipostază pe care i-a descris-o vânătorul. El cere apoi ajutorul unui alt ofiţer şi al unui preot vorbitor de limbă japoneză pentru a începe o investigaţie asupra casei străinului.

TOP cele mai bune filme ale anului 2016 ntGO94WzzzmKsxruwQ45tc77VUW
The Treasure (2016)Comoara este un film romanesc online.Costi lucreaza la primarie si duce o viata linistita, cum îi place lui sa spuna. Seara obisnuieste sa-i citeasca povesti fiului sau de 6 ani. Preferata lor e Robin Hood. Într-o seara, un vecin îl roaga sa-i împrumute niste bani. E disperat, banca i-a scos apartamentul la vânzare. Costi ezita, l-ar împrumuta pe vecin, dar asta i-ar periclita linistea, are si el credite la banca. Îl refuza si se întoarce la fiul sau si la Robin Hood. Vecinul revine. Îi spune ca în satul bunicilor sai exista o legenda: se zice ca strabunicul sau ar fi îngropat o comoara în curtea casei, înainte de venirea comunistilor la putere.

TOP cele mai bune filme ale anului 2016 8lU5fdDlNy2d9Rf9USEwQiQtbRp
Neruda (2016) – După ce câştigă alegerile electorale din anul 1946 primind ajutor important din partea Comuniştilor, noul preşedinte al statului Chile se întoarce împotriva lor, interzice partidul şi ordonă arestări în masă. Senatorul Pablo Neruda fostul ambasador şi un foarte cunoscut poet, îşi face cunoscută rapid opoziţia faţă de represiunea care există. Avertizat de faptul că se află în mare pericol din cauza poziţiei sale politice, el alege să îşi ia soţia pe nume Delia şi să pornească spre munţii din Argentina, dar sunt întorşi din drum la frontieră şi trebuie să se ascundă. Un tânăr politician ambitios pe nume Óscar Peluchonneau este desemnat să conducă „vânătoarea” acestor fugari. El motivează faptul că pentru a putea să îl prindă pe acest om trebuie mai întâi să ajungă să îl cunoască, aşa că începe să studieze viaţa lui Neruda şi poeziile acestuia. Între timp, Neruda doreşte să mobilizeze o rezistenţă şi îşi face o apariţie bruscă, iar apoi lasă volume cu poeziile sale pentru oameni.

TOP cele mai bune filme ale anului 2016 zohfh8tFQPcZMWbLCgi7pwSYagC
Kubo and the Two Strings (2016) – În Japonia antică, Kubo (Art Parkinson) este un băieţel care locuieşte împreună cu mama lui bolnavă, Sariatu (Charlize Theron), într-o peşteră de pe vârful unui munte. În fiecare zi el se duce într-un sat din apropiere pentru a spune poveşti manipulând în mod magic bucăţi de hârtie care formează origami ce se mişcă influenţate de muzica lui Kubo care cântă la lăută. El spune poveştile unor mari războinici ce caută răzbunare în timp ce se luptă cu monştrii, în special războinici samurai numiţi Hanzo. Când apune soarele, el se întoarce acasă la mama lui care-l avertizează că nu are voie sub nicio formă să stea afară odată cu lăsarea întunericului, altfel Surorile ei (mătuşile lui) şi bunicul său, Regele Lunii, vor veni după el şi-i vor lua ochiul pe care-l mai are, aşa cum a păţit deja o dată când era bebeluş. Într-o zi, Kubo află despre o ceremonie unde membrii familiilor au ocazia de-a lua legătura cu cei dragi care au decedat.

TOP cele mai bune filme ale anului 2016 fp6X6yhgcxzxCpmM0EVC6V9B8XB
La La Land (2016) – Pe o autostradă aglomerată din Los Angeles, Mia (Emma Stone), o barmaniţă care visează să devină actriţă, este distrasă de pregătirile pentru o audiţie viitoare şi din această cauză produce un incident din care rezultă o ceartă cu un alt şofer, pianistul Sebastian (Ryan Gosling). Audiţia la care merge se dovedeşte a fi un nou eşec. În acelaşi timp, Sebastian are probleme cu plata facturilor şi se ceartă cu sora lui, Laura (Rosemarie DeWitt), iar apoi merge să cânte la unrestaurant.În acea noapte, cele trei colege de cameră, în încercarea de-a o înveseli, o invită să meargă împreună la o petrecere din Hollywood Hills. Când maşina Miei este ridicată, ea este nevoită să se întoarcă acasă pe jos. Sebastian este îndemnat de proprietarul restaurantului, Bill (J. K. Simmons), să nu cânte jazz. În timp ce cântă diverse variaţii de cântece de Crăciun, el pică într-o împrovizaţie pasionantă pe care Mia o aude fără să vrea când trece prin faţa restaurantului.

TOP cele mai bune filme ale anului 2016 x3akjRHhZnIZx0EiQ3eOg66qoS9
Arrival (2016)Primul Contact – În timp ce lingvista Louise Banks (Amy Adams) se află la serviciu, 12 nave spaţiale extraterestre îşi fac apariţia în diverse locuri de pe planeta noastră. Ea este solicitată de Colonelul Armatei Americane Weber (Forest Whitaker) să se alăture unei echipe în care se mai află şi fizicianul Ian Donnelly (Jeremy Renner) pentru a înţelege mai bine cu ce au de-a face. Ei intră în contact cu nişte extratereştri pe care Ian îi porecleşte Abbot şi Costello. Louise descoperă că extratereştrii au un alfabet format din simboluri circulare complicate şi începe să le înveţe pentru a comunica. Pe măsură ce înţelege tot mai bine limbajul lor, ea începe să vadă şi să viseze imagini cu ea şi fiica ei decedată. În momentul în care Louise reuşeşte să formuleze o întrebare despre ceea ce vor extratereştrii prin prezenţa lor pe Pământ, aceştia îi răspund: „offer weapon” (ofertă de arme). O altă traducere similară: „use weapon” (folosirea armelor) seamănă panică printre liderii marilor naţiuni şi îi face să închidă orice formă de comunicare, iar unii îşi pregătesc armata pentru atac.

TOP cele mai bune filme ale anului 2016 i7cfiBGnOZNQcT4zRHqQx1XGVT8
The Nice Guys (2016) – Super Băieţi -În Los Angeles-ul anului 1977, un băiat pe nume Bobby (Ty Simpkins) este martor atunci când fostul star din filmele pentru adulţi, Misty Mountains (Murielle Telio), moare într-un accident de maşină. Mai târziu în acea săptămână, un detectiv particular lipsit de noroc, Holland March (Ryan Gosling), este abordat de către Glenn (Lois Smith), mătuşa lui Misty, care susţine obsesiv că nepoata ei este încă în viaţă. March este sceptic, însă realizează că o fată dispărută pe nume Amelia Kutner (Margaret Qualley) este cumva implicată în acest caz şi acceptă să se ocupe de el.Cu toate acestea, Amelia nu vrea să fie găsită şi îl angajează pe agresorul Jackson Healy (Russell Crowe) să-l intimideze pe March ca s-o lase în pace.

TOP cele mai bune filme ale anului 2016 bEY0XH2oTD9E1PcEKdjMKuKJomc
Zootopia (2016) – Într-o lume populată de mamifere antropomorfice, Judy Hopps, un iepure dintr-o zonă rurală numită Bunnyburrow, îşi îndeplineşte visul de-a deveni primul iepure ofiţer de poliţie în departamentul dintr-un oraş din apropiere numit Zootopia. Cu toate acestea, când soseşte acolo, ea este trimisă pentru a păzi parcările de către şeful Bogo, un bivol african, deoarece acesta se îndoieşte de potenţialul ei din cauza staturii scăzute. În timpul uneia dintre ture, ea se întâlneşte cu Nick Wilde, un vulpoi escroc. Hopps îşi abandonează tura pentru a aresta un hoţ pe nume Duke Weaselton. Ea este criticată de Bogo şi aproape concediată până când doamna Otterton, o vidră, soseşte şi cere ajutor pentru a-şi găsi soţul dispărut, unul dintre multele animale care au dispărut recent din Zootopia. Spre nemulţumirea lui Bogo, Hopps se oferă voluntară şi acceptă să demisioneze dacă nu va reuşi să rezolve acest caz în doar 48 de ore. Ea îl vede pe Wilde în cea mai recentă poză a lui Otterton şi îl localizează, iar apoi îl forţează să o ajute cu ancheta.

TOP cele mai bune filme ale anului 2016 k06hljqysdm9cvHGZk6Meiv81e6
The Witch – Vrăjitoarea (2016) – În secolul al 17-lea, un bărbat pe nume William este excomunicat dintr-o comunitate Creştină Puritană împreună cu familia lui – soţia Katherine, fiica Thomasin, fiul Caleb şi gemenii Merci şi Jonas. Întreaga familie este exilată şi construieşte o fermă lângă o pădure mare. După câteva luni, Catherine da naştere celui de-al cincilea copil, Samuel. Într-o zi, când Thomasin se joacă cu Samuel, bebeluşul dispare pur şi simplu. Acesta a fost răpit de o vrăjitoare ce are nevoie de sângele lui pentru anumite ritualuri. Katherine este devastată de dispariţia lui Samuel şi îşi petrece zilele plângând şi rugându-se la Dumnezeu. Pe când vana ca să aibă ce pune pe masă, Caleb îşi întreabă tatăl despre soarta sufletului fratelui său nebotezat în timp ce William îi mărturiseşte că a vândut cupa de argint a lui Katherine pentru a face rost de unelte de vânătoare. Înapoi la fermă, gemenii se joacă un pic cu capra neagră a familiei pe care au botezat-o Black Phillip, iar aceştia susţin că animalul le poate vorbi.

TOP cele mai bune filme ale anului 2016 10zfLSBTeyulATSV9lrAocwslhe

Morris from America (2016) – Este un film romantic de comedie, regizat si scris după un scernariu de Chad Hartigan in rolurile principale cu Markees Christmas, Craig Robinson si Carla Juri. Morris, un adolescent afro-american în vârstă de 13 ani, se mută în Heidelberg, Germania, împreună cu tatăl lui, care este antrenor de fotbal. Printre încercările de a se adapta unui mediu complet diferit, de a se acomoda în noua lui casă şi de a se integra printre copiii nemţi, Morris o cunoaşte pe Katrin, o puştoaică de-o vârstă cu el, de care se îndrăgosteşte. Pe măsură ce prietenia lor evoluează, Katrin îi remarcă talentul cu care interpretează muzică hip-hop şi reuşeşte să îl convingă ca în loc să îl irosească, să îl exploateze la maximum urcând pe scenă şi cântând în faţa spectatorilor.

TOP cele mai bune filme ale anului 2016 jIV2KGMyE8geJj2ymrau0CHMKJK

Hail, Caesar! (2016) – În anul 1951, Eddie Mannix (Josh Brolin) este şeful unui studio de film şi cel care se ocupă de ţinerea departe de ochii presei a comportamentelor scandaloase ale starurilor sale. Atunci când una dintre actriţele sale necăsătorite, DeeAnna Moran (Scarlett Johansson), rămâne însărcinată, Mannix aranjează ca bebeluşul să fie dat în grija altora şi ea să-l adopte ulterior fără a se şti că ea e mama biologică. El este deseori pus în ipostaza de-a evita întrebările de la gemenele Thora şi Thessaly Thacker (Tilda Swinton), care au o rubrică de bârfe. Cel mai important proiect actual al studioului este filmul epic Hail, Caezar!, în care rolul principal îi aparţine lui Baird Whitlock (George Clooney). În timpul filmărilor, Whitlock bea nişte vin în care s-au pus nişte droguri şi leşină în timp ce repetă replicile şi apoi este răpit. Curând, un bilet cu răscumpărare soseşte şi se cere în schimbul actorului suma de 100 de mii de dolari. Mannix plănuieşte să ia banii din fondul studioului pentru a plăti răscumpărarea.

TOP cele mai bune filme ale anului 2016 9g8UsxDTkzlVyjBJBRJT3zDceTC
The Edge of Seventeen (2016) – Tânăra Nadine Franklin (Hailee Steinfeld), în vârstă de 17 ani, dă buzna în clasa de istorie pentru a-i spune profesorului Bruner (Woody Harrelson) pe un ton grav că se va sinucide. După aceea, Nadine povesteşte evenimentele care au adus-o în acest punct critic. Nadine locuieşte împreună cu mama ei Mona (Kyra Sedgwick) şi cu fratele mai mare Darian (Blake Jenner) într-o suburbie a oraşului Portland, Oregon. Viaţa ei a devenit una dificilă în momentul în care tatăl ei, Tom, a murit acum patru ani şi a trimis-o într-o depresie şi anxietate socială. În timp ce Mona este plecată, Nadine şi prietena ei cea mai bună, Krista (Haley Lu Richardson), se îmbată. Krista se culcă cu Darian, lucru care o enervează foarte tare pe Nadine, însă Krista îi spune că va continua să se vadă cu Darian. Cei doi o conving apoi pe Nadine să meargă împreună la o petrecere unde Nadine se străduieşte să intercaţioneze cu alte persoane. Ea îl sună apoi pe colegul de clasă Erwin Kim (Hayden Szeto) şi petrece noaptea cu el la un parc de distracţii.

TOP cele mai bune filme ale anului 2016 r9ZSyEbgV1D3srxHI3yzn47iNgD
Swiss Army Man (2016) – Hank nici nu mai ştia de cât timp se afla izolat pe insula pustie din Pacific când, din cauza plictiselii şi a lipsei oricărei perspective de a se mai întoarce vreodată la civilizaţie, hotărăşte să îşi ia viaţa pentru a pune capăt coşmarului pe care îl trăia. Însă chiar înainte de a se spânzura îi atrage atenţia trupul unui bărbat naufragiat, adus de valuri la mal. Descoperind că naufragiatul, care poartă numele de Manny, nu este mort, Hank se împrieteneşte cu el, hotărât să îl ajute să depăşească starea de şoc în care se află, convins că şi-a găsit un aliat cu ajutorul căruia să va putea regăsi drumul spre casă.

TOP cele mai bune filme ale anului 2016 7wpr4GrtgnXp6p8yIJby3PTSinw
A Bigger Splash (2016) – Pasiuni Periculoase este un thriller erotic plin de mister 2015 scris dupa o poveste de Alain Page și David Kajganich in regia lui Luca Guadagnino cu Tilda Swinton, Matthias Schoenaerts si Ralph Fiennes. Marianne, o celebră vedetă rock aflată pe culmile gloriei, şi Paul, un cineast renumit a cărui carieră se află în plină ascensiune, sunt un cuplu american celebru şi bogat, refugiat pe idilica insuliţă italiană scăldată în soare Pantelleria, însă vacanţa de vis a celor doi este întreruptă de vizita neaşteptată a unui prieten vechi, Harry, şi a fiicei acestuia, Penelope. Şi cum Harry este fostul iubit al Mariannei, iar Penelope este o adolescentă cât se poate de seducătoare şi neinhibată, situaţia se complică, iar prezenţa lor crează valuri de gelozie, pasiune şi scenarii sexuale primejdioase, care în cele din urmă se vor dovedi a fi periculoase pentru toţi cei implicaţi.

TOP cele mai bune filme ale anului 2016 gbo41r6ixGmLkDxL2glqfZu6aW4
The Handmaiden (2016) – Este un film erotic thriller psihologic 2016 regizat de Chan-wook Park. În Coreea, Japonia , un escroc care opereaza sub numele fals al contelui Fujiwara angajeaza o slujnica dintr – o Familie de artisti pentru a deveni domnisoara si moștenitoarea Misterioasă Lady Hideko, cu care Fujiwara intenționează să se căsătoreasca , în scopul de a fura moștenirea ei. Sook-Hee, luând numele de “Tamako”, intră în casa lui Hideko, care este controlata de unchiul Kouzuki.

TOP cele mai bune filme ale anului 2016 3XsxsvZTJjqDMQtjWJb5G7Kp6ps

Popstar: Never Stop Never Stopping (2016) – În ciuda tuturor previziunilor, noul album al megastarului pop-rap Conner4Real nu se vinde conform aşteptărilor, iar artistul se află în cădere liberă în topuri şi clasamente, în timp ce priveşte neputincios cum celebritatea şi viaţa sa extravagantă de vedetă intră în colaps. Însă eşecul său personal nu îl afectează doar pe el, acesta având un mare impact asupra întregii industrii muzicale, derutându-i atât fanii şi persoanele linguşitoare din propriul anturaj, cât şi rivalii, care nu ştiu cum să reacţioneze acum că Conner nu mai este cel mai tare dintre toţi. Hotărât să revină pe culmile gloriei cât mai curând cu putinţă, Conner este dispus să încerce absolut orice, exceptând reunirea cu fosta sa trupă de rap The Style Boys.

TOP cele mai bune filme ale anului 2016 upCrAw6bHbSZ5tMKKdozkFzUKNL
Elle (2016) – Michele Leblanc este agresată şi violată în somptuoasa ei casă, situată la periferia Parisului. Agresorul profită de faptul că Michele locuieşte singură. Victima decide să nu depună plângere la poliţie, încercând să revină la viaţa de zi cu zi. Michele este angajată la o companie producătoare de jocuri video şi are o idilă cu Robert, iubitul celei mai bune prietene a sa, Anna. Din victimă, Michele se transformă în dominatoare, mizând pe artă manipulării pe care o stăpâneşte de la o vârstă destul de fragedă. După cea de-a doua agresiune, Michele îşi dă seama că violatorul este nimeni altul decât vecinul ei. Fără să-şi înfrunte direct agresorul, Michele îşi continuă idila cu Robert. Ameninţându-l că-l va denunţa la poliţie, Michele nu face altceva decât să provoace o a treia agresiune, la care va asista şi fiul său, Vincent.

TOP cele mai bune filme ale anului 2016 7wJkknIlJhMjvetgCYAwitO4tlM
The Fits (2016) – Scris după un scenariu de Elena Song in regia lui Michelle Johnston. Tessa Golding (Sofia Carson) este o tânără orfană angajată ca îngrijitoare de mama sa vitregă și de surorile ei vitrege, Olympia (Jazzara Jaslyn) si Athena (Amy Louise Wilson), care vor să-l însoțească pe Lagunele Resort pentru o audiție. Cele două surori vitrege doresc să joace într -o audiție pentru o adaptare a Cenusaresei în partea muzicală West Reed, un cântăreț celebru. Tessa se ​​împrietenește cu un make-up artist, ceea ce a condus la o auditie pentru rolul Cenusaresei și nu va fi recunoscută de către mama și surorile ei vitrege. Tessa devine Bella. Dar când primeșterolul rolul, ea este obligată să păstreze această acoperire , în scopul de a-și continua pasiunea. Dar realizează că visul secret , va fi mai greu decât credea.

TOP cele mai bune filme ale anului 2016 gAhtJ3nyTpt5NlJmmNEbKfqyNEz
Silence (2016) – La Colegiul St. Paul, Macau, un preot iezuit italian pe nume Alessandro Valignano (Ciarán Hinds) este informat de faptul că părintele Cristóvão Ferreira (Liam Neeson), un iezuit portughez aflat în Japonia, a renunţat la credinţa sa după ce a fost torturat. Elevii lui Ferreira, la rândul lor portughezi, părinţii Sebastião Rodrigues (Andrew Garfield) şi Francisco Garupe (Adam Driver), pornesc în căutarea lui, nefiind convinşi de realitatea acestor fapte. Kichijiro, un pescar alcoolic care a fugit din Japonia în urmă cu ceva vreme, acceptă să îi conducă până acolo.Ajunşi în satul japonez Tomogi, preoţii sunt surprinşi să găsească populaţiile de creştini fiind obligate să-şi practice religia pe ascuns. Aceştia îi întâmpină pe preoţi cu bucurie care le ţine nişte slujbe pe care le aşteptau de mult. Un samurai căutat pentru că este suspectat că ar fi creştin şi la care localnicii se referă la el drept un „inchizitor”, leagă nişte săteni de cruci de lemn pe care le aruncă în ocean şi îi lasă să moară.

TOP cele mai bune filme ale anului 2016 cTizy3raulRE72lgFCLfZXiqRzG
10 Cloverfield Lane (2016) – După o ceartă cu logodnicul ei, Michelle (Mary Elizabeth Winstead) pleacă din New Orleans şi se duce cu maşina până într-o zonă rurală din Louisiana. Târziu în noapte, ea dă drumul la radio şi află că vor fi pene de curent în marile oraşe. Distrasă de un apel telefonic de la logodnicul ei, Michelle cade victimă unui accident şi îşi pierde cunoştinţa. Ea se trezeşte într-o cameră de ciment legată cu lanţurile de un perete şi este abordată de un bărbat pe nume Howard (John Goodman) care îi spune de ce se află acolo.El susţine că a avut loc un atac necunoscut şi că a adus-o în bunkerul său după ce a găsit-o pe marginea drumului pentru a-i salva viaţa.

TOP cele mai bune filme ale anului 2016 wODo55zAJPauWXVPX63FK2UmTJO
Green Room (2016) – Formaţia The Ain’t Rights, aflată într-o perioadă destul de nefastă, tocmai încheia un turneu lung şi fără prea mare succes la public, când a fost solicitată să cânte într-un club izolat, din adâncul pădurii din Oregon. Dar ceea ce părea să fie un simplu concert de mâna a doua se transformă în ceva mult mai sinistru când membrii formaţiei devin martorii unui act de violenţă petrecut în culise, pe care n-ar fi trebui să-l vadă. Prinşi în spatele scenei, aceştia trebuie să se confrunte cu depravatul proprietar, Darcy Banker, un om dispus să facă orice pentru a-şi ascunde secretul mârşav. Deşi Darcy şi acoliţii lui credeau că va fi uşor să scape de membrii formaţiei, rockerii din The Ain’t Rights se dovedesc a fi mult mai abili decât s-ar fi aşteptat răpitorii, întorcând situaţia în favoarea lor şi pregătind scena pentru un ultim spectacol pe viaţă şi pe moarte

TOP cele mai bune filme ale anului 2016 1IHXRAVdUbmKJCwqavJ1Z6pPEcr
20th Century Women (2016) – La Santa Barbara, in vara anului 1979, Dorothea Fields conduce o pensiune renovata ajutata fiind de William, un client. Isi creste singura fiul, pe adolescentul Jamie. Ii este din ce in ce mai greu sa inteleaga si sa accepte ideile epocii in care traieste. Jamie ii reproseaza absenta unui barbat in casa, simte lipsa tatalui. Dorothea ii cere ajutorul Gretei, o artista punk si Juliei, o tanara care este indragostita in secret de Jamie…

TOP cele mai bune filme ale anului 2016 diWfcBS0UzMxP0xatoC9nepWcpt
Pete’s Dragon (2016) – Pete şi dragonul – Timp de ani de zile, bătrânul cioplitor în lemn, Meacham, a încântat copiii din zonă cu poveşti despre un dragon feroce care sălăşluieşte în adâncul pădurii de pe coasta de Nord-Vest a Pacificului. Însă pentru fiica sa, Grace, care lucrează pentru un pădurar, poveştile acestea nu sunt decât simple născociri până când îl întâlneşte pe Pete, un băieţel în vârstă de 10 ani, care nu are nici familie, nici casă, şi pretinde că trăieşte în pădure alături de un dragon verde pe nume Elliot. Din descrierea lui Pete, Elliot seamănă izbitor de mult cu dragonul din poveştile tatălui ei. Cu ajutorul lui Natalie, o fetiţă de 11 ani care este fiica patronului fabricii locale de cherestea, Grace porneşte pe urmele lui Pete pentru a afla de unde vine băieţelul şi adevărul despre dragon

TOP cele mai bune filme ale anului 2016 vrsSjfG814TcAr9Ol3RtqXJzJiy
Manchester by the Sea (2016) – Din cauza faptului ca fratele sau moare, Lee nu are de ales decat sa se intoarca inapoi acasa si sa se ingrijeasca de nepotul sau in varsta de 16 ani. Acolo, el este coplesit de faptul ca are de infruntat un trecut tragic din cauza caruia s-a despartit de familia si de comunitatea in care a fost crescut si unde si-a trait anii copilariei.

TOP cele mai bune filme ale anului 2016 3Xxv8TpxfQGUkaXIcvURWea5Zgv
Toni Erdmann (2016) – Winfried Conradi este un vechi profesor de muzica hippie, cu o pasiune pentru farse ciudate, care implică mai multe personas false. El decide să se reconecteze cu fiica lui Ines, care urmărește o cariera de consultanta de afaceri si lucreaza in prezent in București, la un proiect de outsourcing în industria petrolieră. Winfried vine în București oare va reusi sa se reconecteze cu fiica lui?

TOP cele mai bune filme ale anului 2016 mpWvWSM2N7hp3v3Zoc8Rny4u4eb

Paterson (2016) – Paterson loucuieste in orasul cu acelasi nume din New Jersey. Orasul Paterso este considerat orasul poetilor. Pana si Paterson scrie poezii pe care le asterne intr-un carnetel pe care il duce zi de zi cu el. Chiar daca sotia sa ii recomanda zi de zi sa isi treaca poeziile intr-un alt loc, sa nu le piarda, Paterson nu o asculta, prefera sa le aiba asupra sa. Intr-o zi, dupa o seara stropita cu alcool, carnetelul lui Paterson dispare fara urma…

TOP cele mai bune filme ale anului 2016 aRb6xvVMjAohlrjiWAVrz9Z0UT1
Weiner (2016) – Documentary featuring a jaw-dropping, behind-the-scenes look at the attempted comeback of Anthony Weiner in 2013 as he mounts a campaign for New York City mayor in the wake of his sexting scandal. Featuring unfettered access to the candidate and his campaign.

TOP cele mai bune filme ale anului 2016 goNASh6HIzes5osOF2mykLrLv07
Sing Street (2016) – In timpul anilor 1980 , In Irlanda orașul Dublin un baiat de 14 ani pe nume Conor duce o viata grea si ar face orice să părăsească atmosfera apăsătoare de acasă, cauzată de tensiunea din relaţia părinţilor săi şi a problemelor financiare pe care aceştia o au cu bani . În tot acest timp, Conor încearcă să se adapteze în cadrul noii sale şcoli, la care a fost transferat recent. Conor îşi găseşte sprijinul în frumoasa şi populară Raphina. În speranţa că va reuşi să o cucerească, Conor o invită să joace în clipurile video ale formaţiei sale. Singura problemă este că el nu face parte din trupa respectivă…încă. Raphin acceptă și acum Conor se vede nevoit să îşi îndeplinească promisiunea.

Krisha (2016)

Mountains May Depart (2016)

Jackie (2016)

The Lobster (2016)

Everybody Wants Some!! (2016)

Moonlight (2016)

Wiener-Dog (2016)

 

Categorii

Lasă un comentariu (Feedback)